Anoniman -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (24.3.2014 18:23:43)
|
Drage zenice dugo pratim vase postove i divim se vasoj hrabrosti jer sam i sama prosla kroz sve to.Ne mogu a da ne prokomentarisem aktuelnu temu o kojoj pisete.Ja sam bila Bahceci pacijent i zahvaljujuci njima sam nakon 15 godina postala majka jednog prelijepog djecaka.I ja imam zaledjene embrije kod njih ali se ne plasim za njih jer vjerujem da ce se situacija rijesiti i abd. mislim opet ici na postupak jer bih voljela biti majka jos jednom djetetu-Ne razumijem samo kako to da sada ih blatite,pisete svasta o njima a ljudi su pomogli da na svijet dodje "skola djece",usrecili su mnoge ,nakon toliko trazenja mnogi su svoju svjetlost ugledali zahvaljujuci njima.Strasno je to sto pisete,i nikako mi nije jasno ako imate takvo misljenje,ako smatrate da su toliko neprofesionalni,zasto ne odete u neku drugu kliniku,niko vam ne moze osporiti da uzmete embrije koji su zaledjeni tamo.Shvatam,i ja sam bila takva,covjek se hvata za slamku,trazi krivca u drugima,ali svako ima pravo na izbor.Pozdrav mom Bahceci timu,imate punu pozdsku od svojih pacijenata kojih je mnogo i koji su vam do neba zahvalni,a vama zenice zelim da uskoro ostvarite svoje zelje i postanete najsrecnije majke na svijetu..
|
|
|
|