pahuljicamala -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (13.3.2014 8:58:14)
|
Zdravo, zenice! Da vam se pridruzim... I ja sam na rubu strpljenja vise... Ovo je cisti gubitak vremena. Najvise stete u svemu ovome imamo mi. Embriji zamrsznuti, cekamo i gubimo vrijeme. Izgleda da kliniku neko laze da ce dobiti rjesenje danas, sutra, a oni lazu nas... Ja sam prije 15-20 dana dobila od njih informaciju da za nekih 5 dana ocekuju da pocnu sa radom i jos uvijek nista... [sm=smiley13.gif] Najgore je sto nas ima koje smatramo da hvatamo zadnje vozove, pa je nervoza i nestrpljenje sve vece[sm=smiley13.gif] Zanima me samo da li ce se klinika udostojiti da nam ponudi izbijanje ovih par mjeseci iz cijene zamrzavanja embrija na godinu dana? Mi smo platili godinu dana, uz mogucnost raspolaganja njima, a nismo u mogucnosti koristiti ih... Ko jos ima toliko novaca da placa kako se sta trazi, pa pod bilo kojim uslovima... Shvatam da su i oni u losoj situaciji, ali najvise smo mi osteceni. Neka nam dragi Bog da snage i strpljenja, drage moje.... Saljem vam veliki [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|