delila1986 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (24.1.2014 12:36:30)
|
Drage moje zenice, i stare forumašice i nove zelim da vas sve pozdravim od srca. Nije me dugo bilo na forumu, gotovo godinu dana, jer sam bila okupirana nekim privatnim stvarcicama, ali sam ponekad virnula na forum i bila uz sve vas koje su u postupku. isfrustrurana sam ovim desavanjima oko klinike , zaista sramota. Zar sve što je u našoj državi dobro i kvalitetno moraju uništavati? ja sam pacijent Bahceci klinike, radila sam dva pokusaja ali nazalost nisu uspjela..bez obziraa, nikada ne bih mjenjala taj tim ni za sta na svijetu. imam malo finansijskih problema, nadam se da cu ubrzo iznaci sredstva i ABD, eto mene ponovo u Bahceci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jedva cekam!!! prije nego sam na kliniku otisla, tri godine smo lutali kod ovih naših "stručnjaka", izdavala i pare i sve svoje vrijeme, zivce ali uzalud. Dali su mi cak i pogrešnu dijagnozu...niko me nije imao usmjeriti i reci da moj slučaj se jedino može riješiti putem Vantjelesne oplodnje jer se radi o necrospermiji (mrtvim spermatozoidima)..Uzas.... tacno sam potrosila toliko novaca da sam mogla jedan postupak više sebi priuštiti.. zato, puna podrška timu iz Bahceci klinike i nadam se da cu uskoro se pridruziti najboljim strucnjacima..jer nikome drugom ne vjerujem vise.. p.s. bila sam skoro kod naše trudnice iz Bahceci klinike...rodila je dvojke, masallah....curica i djecak...da ima dragi Allah Dz.s podari dobro zdravlje i sve ono što je najboljke za njih.i za roditelje njihove..pravi Božiji blagodat.. pozdravljam sve.....
|
|
|
|