Emmerald -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (21.1.2014 9:30:45)
|
Dakle, kao što se i avaz danas smirio pa objavio vijest, pacijenti pod terapijom nisu obuhvaćeni zabranom rada. Drago mi je da su čak citirali inspektoricu koja je rekla da se hormonska terapija ne smije prekidati. Vidim da smo svi iskusni veterani. Meni je recimo Dr. Mehmedbašić svaki put nanovo dolazio i pitao kada ćemo raditi HSG... O računima neću ni da pričam, jer mi je ipak, pored svih profesionalnih neuspjeha ostao u sjećanju kao dobar čovjek... Bahceci je jedna savremena, moderna klinika, i za sve, ali sve sam dobila račun. Kao što sam rekla, i fiskalni i njihov interni. I da nisam, tražila bih ga. Pahuljicamala, upravo tako, ja bih sama protestovala ako ništa drugo. Nakon toliko očaja, pokušavanja, hodanja i trčanja u krug, obilaženja raznih "stučnjaka" i eksperata, ovo malo nade i svjetla na kraju tunela ako mi ko krene da dira, kao da je dotakao u dušu moju. Dragi Bahcecijevci, samo naprijed, vaši pacijenti, kako bivši, sadašnji i budući se ne žale, i podržavaju vas, a sve ostalo je... komplikovano... kao i cijela BiH. A ostalim suborcima na ovoj temi, šta drugo poželiti, već... [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=duda.gif]
|
|
|
|