Mia -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (15.1.2014 21:31:51)
|
Zenice drage, svima koje ste u postupku zelim puno srece i da vam se zelje aBd ispune [sm=bravo.gif] Ja bih vam svima dala jedan savjet, a to je da sto manje ljudi zna za vas postupak jer ce time i vama biti lakse. Necete morati po 100 x objasnjavati sta, kako, kada ...i sto je najgore, ako ne daj Boze ne uspije, valja opet svima sve ponovo pricati i sve iznova prozivljavati. Kod mene je prvi postupak bio neuspjesan i tada su moji najblizi znali sve. Ne mogu vam opisati koliko jemnei bilo mucno objasnjavati kako nije uspjelo, zasto nije uspjelo [sm=smiley13.gif] a sto je najgore, niko od njih pojma nema oko svega toga, ali dzaba, svako hoce detalje. A sto kazete, zao mi mojih sto su se sekirali. Tada sam se opametila i rekla: sljedeci put nece niko ziv znati i tako je bilo. Muzek i ja smo sve sami prolazili i tek kad sam bila neka 8 sedmica sam rekla najblizim. Zato vam kazem, pokusajte iskljuciti roditelje, bracu, sestre, prijatelje iz sve ove price, jer ne samo sto vam ne mogu pomoci, nego vam jos samo mogu dodatni pritisak i sekiraciju stvoriti. Eto to je neko moje iskustvo pa sam zeljela da ga podijelim sa vama [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|