Prvi bebač -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (26.11.2013 23:05:53)
|
White rose, Utrogestan sam koristila do 13-te sedmice, tad mi je bio zakazan pregled. On se uglavnom prestaje koristiti u 12-13 sedmici jer nakon 12-te vise nema neku posebnu ulogu. Estrofem sam prestala puno prije, ali se ne mog sjetiti do kada [sm=zmeden.gif] Bar mi je tako rekao dr. Umit. Polibevit sam koristila do pregleda u 17-oj sedmici, tad mi je ga je dr. Umit ukinuo i ubacio umjesto njega, preventive radi, zeljezo. Pitla sam za dodatne vitamine, Prenatal, Pregnital i sl. ali mi je rekao da nema potrebe, da ce mi reci na vrijeme kada da ukljucim nesto toga tipa, i samo da vodim racuna o raznovrsnoj prehrani. Nadam se da sam bar malo pomogla. E da, meni je ostala cijela kutijica Utrogestana, nedostaju samo tri bobice. Nije neka usteda, ali opet znam koliko je svaki dinar velik. Javi mi se na PP, ukoliko zelis, pa da se dogovorimo kako da je preuzmes. Meni, hvala Bogu, vise ne treba[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|