pahuljicamala -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (28.10.2013 10:03:35)
|
Draga pepito, ne postoje rijeci kojima bih buspjela izraziti svoje zaljenje zbog bete[sm=smiley19.gif] Prosla sam kroz to, kao i vecina zenica na forumu, i potpuno te razumijem. Znam da ne postoje rijeci utjehe, ali eto, barem znas da nas je mnogo uz tebe.... Sto se tice narednog postupka, ja ti iz licnog iskustva savjetujem da, ukoliko ti to godine i strpljenje dozvoljavaju, napravis duzu pauzu.. Ako imas vramena vrati se unazad, pa procitaj more ranije postove. Ja sam ( sve uz savjet doktora) imala punkciju, pa jedan transfer, pa zapocela drugi ( sve u par mjeseci) i 7 dana nakon pocetka terapije za drugi transfer dogodio mi se "pad sistema" i zavrsila u bolnici. Doktori sumnjaju da se to dogodilo i od tretiranja hormonima u kratkom periodu....[sm=zmeden.gif] Zelim ti mnogo snage, strpljenja i uspjeh u drugom pokusaju, pa da nas obradujes[sm=bravo.gif] Adria draga, kako mi je drago sto si se javila![sm=bravo.gif] Par puta sam zenice pitala za tebe, ali nisam vidjela da si se javljala niti da je neko spomenuo da je u kontakstu sa tobom. Neizmjerno mi je drago sto si uspjela[sm=smiley1.gif] Od srca cestitam i zelim skolsku trudnocu i zdravu i sretnu bebu i da sve zenice sto prije osjete isto [sm=nosecka.gif] Saborke, i ja sam se pitala gdje su sve nestale[sm=smiley1.gif] Izgleda da ih je mnogo otislo na ljepse teme i drago mi je zbog toga.[sm=bravo.gif] Ja cesto navracam, ali posto kod mene nema nikakvih novosti, jos pokusavam sakupiti hrabrosti, ne pisem... Veliki [sm=smiley31.gif] svima!
|
|
|
|