pahuljicamala -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (3.12.2013 8:14:26)
|
kokouli neka ti je sretno na klinici Bahceci [sm=bravo.gif] Ja sam kod njih radila punkciju u aprilu i imam zaledene embrije, imala sam jedan transfer, drugi zapocela, pa zavrsila u bolnici ( uzrok nije utvrden 100%), a trenutno sam ponovo pod terapijom za novi FET, pa se nadam samo najboljem[sm=smiley1.gif] Ako te bude nesto zanimalo, slobodno se javi, bit ce mi drago, ako mogu pomoci [sm=smiley1.gif] Sve zenice Trebam vasu pomoc. Unistavaju me ovi lijekovi, odnosno njihovo uzimanje tacno na vrijeme, kako dr. Umit zahtijeva. Moram se u pola noci buditi da uzimam Estrofem, a jos kad pocnem i sa Utorgestanom za koji dan, bas ce me unistiti. Na poslu sam kao zombi[sm=jezicek.gif] Nakon sto se probudim da uzmem lijek, ne mogu da zaspim. Da li ste vi Estrofem uzimale na 8h? Kako ste sa Utrogestanom? Ja na poslu ostajem 9h i nemoguce da utrogestan uzmem na vrijeme. Doktor je spomenuo injekcije, ali ni njih ne mogu uzimati u toku radnog vremena, a i ogroman stres mi stvaraju, jer cu ja svakako nakon transfera morati primati i Heparin, a imam averziju prema tim iglama[sm=smiley24.gif] [sm=smiley13.gif] Dr. Enver nije vrsio pritisak da se lijek uzima tacno na 8h. Sat vremena manje ili vise nista nije znacio... White rose, kako si ti sa ovim lijekovima? Hvala puno na pomoci, unaprijed, i veeeeliki pozdrav svima!
|
|
|
|