narin3
|
Pozdrav svim dragim ženicama Ne znam, jesam li se javljala na ovoj temi, ali evo sad sam osjetila potrebu...Dakle, misli da ste ovdje, većinom u Bahceci klinici, pa me zanimaju vaša iskustva od tamo... Ukratko ću predsstavit svoju dijagnozu...Imam pcos, 30 godina, 6 godina u braku, nijednu trudnoću, nijedan potpomognuti pokušaj, policistične jajnike, neredovne menstruacije i anovulacijske cikluse... Prije par dana sam posjetila kliniku Euromedical...i jako sam se razočarala...Kao što sam čula od naših forumašica, koje su u ovoj klinici ostvarile trudnoće i imale iskustva, bilo kakvog sa njima, da su u klinici besplatne konsultacije i prvi pregled, ukoliko kažete da ste za njih čuli preko foruma, tako sam i rekla i naručila se i obavila to kod njih...Doktor Nahit je uradio uz i niti jednu riječ, dok je radio, nije progovorio...a pregled je trajao, pa da ne slažem, oko jednu minutu, a sigurno i manje...dao mi je da uradim neke hormone, pogledao u 5 minuta, moje nalaze od prije 15 godina, a možete mislit, koliko ih ima...i rekao da ne možemo raditi na trudnoći, dok nepripremimo organizam za to...jasno mi je, da se mora pripremit, ali nijednu sekundu, nisam osjetila zadovoljstvo...ljuta sam tek sad, jer nebi ni znala, da je baš toliko nestručan i neosjećajan, da nisam dobila neke komplikacije u ciklusu... Kod njega sam bila osmi dan ciklusa, a još su mi se vukli tragovi krvi...prestali su 9 i 10 DC i nastavilo je krvarenje 11-ti DC...sad mi je 14-ti DC i ja još krvarim...posjetila sam danas drugog dr. koji mi kaže da će krvarenje još potrajat i dao mi dabroston, da bi krvarenje stalo... Znači, ljuta sam na kliniku Euromedical, odnosno na tog dr. Nahita i nebi nikom preporučila da ide kod njih...I da...moram spomenuti, da su ispoštovali besplatne konsultacije od 5 minuta i uz od minut...nemam riječi... A sad me interesuje Bahceci, jer moram što prije da idem po svoje zlato...bilo kojim putem...Interesuju me i cijene pregleda, i termini, kad su doktori tu, idu li često u Tursku i koliko se čeka, kad bi se sutra naručila? Svima se unaprijed zahvaljujem i želim sreću svim ženicama, da što prije sve ostvarimo svoj cilj! Amin!