|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
26.6.2013 19:34:09   
Velikaželja
Layla čestitam od srca i svaka nova pozitivna beta me raduje, posebno kad čujem da si iz prve uspjela jer i meni je sad aBd prvi put nadam se da ću imati sreće kao i ti.
Mrvice, Pahuljice vama puno sreće u nastavku, da i vi dođete do svog cilja!
Pahuljice kakva je to tebi terapija? Jesi li zaledila ostale embrije? Koliko si puta do transfera išla na pregled, koliko si mirovala...piši nam!
Ja još 3 kontrac. jedva čekam da završim!

Layla poslaću ti PP

pozz ženice

(odgovor članu mrvica1986)
Neposredna veza do poruke: 1376
26.6.2013 19:47:43   
Velikaželja
Layla ne znam jel ti prošla poruka, samo sam te htjela pitati jesmo li ti i ja radili zajedno lapar. na Gak-u i onaj dan u Bahceciju su meni radili punkciju, a tebi cistu? Ako sam pogriješila sorry, ali sam nešto ubijeđena da si to ti, u svakom slučaju ti želim puno sreće i nadam se da ćemo se sresti i u nekoj boljoj priliciuser posted image , a ne samo kad nas reckaju!

Svima puno srećeeeeee

(odgovor članu Velikaželja)
Neposredna veza do poruke: 1377
27.6.2013 9:29:45   
Layla78
velikazeljo, hvala na cestiitkama...iskreno se nadam da ces biti srece kao ja...e sad, mislim da si zamjenila s nekom drugom buducom mamom, jer na GAK-u nikad nisam radila lapar., obzirom da sam ja od onih "sretnica", kojima je lapar. bila nemoguca misija, tako da sam prosla histeroskopiju i HSG...jos jednom svima vama zelim svu srecu ovog svijeta.....

Neposredna veza do poruke: 1378
28.6.2013 9:42:33   
Amelaa RR
Pozdrav mojim dragim zenama, ja sam ovaj ciklus trebala krenuti s ICSI, ali iznenadilo me kasnjenje mens. cak 17dana, to mi se nikad prije nije desilo... Doktor mi je dao kontracepciju mjesec pa cemo ako Bog da sljedeci ciklus krenut... Malo sam tuzna bila jer sam bas se psihici spremala..al na hajr ako Bog da... Jedna od preljepih stvari koja mi se se desila na klinici da sam upoznala nasu prelijepu...dragu pahuljicumalu...dusa moja... zelim joj svu srecu svijeta i da nas obraduje s veeelikom betom...inshAllah!...

Layla cestitam ti od sveg srca...

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 28.6.2013 9:43:42 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Layla78)
Neposredna veza do poruke: 1379
28.6.2013 13:00:27   
nedzla.
drage ženice, samo kratko da se javimuser posted image
mene ovih dana rasteže na sve strane

pahuljice mala sretnoooouser posted image
layla78 čestitke user posted image
amela nek ti Dragi Allah da sabura

ostale ženice, sve najbolje od user posted image vam želim

eliceeeeeeeeeeee, dokle si? ja se brinemuser posted image

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1380
28.6.2013 14:21:39   
doktorica

IZVORNA PORUKA: doktorica

drage moje , kako da opišem uopšte ovu tugu koja vlada.
2007 vjenčanje...pa onda posao, a zelimo djecu i prije nego sto je bilo vjenčanje.
Pa sad ce sad ce,svaki dan se mazimo, pa prva operacija 2009 paraovarijalna cita, bila velika 5 cm ,kod godinjaka odstranjena sad je sve ok...jajovodi uredni oba, prvo 3 mjeseca prirodno pa 2 inseminacije od kojih nije bilo ništa...osim sto sam isprimala uzaš boca.
pa onda helem mehmedbašić- i otkivamo slab spermiogram i endometriozu -radio bi on icsi al kao loše to ide uz endometriozu bolje je prvo operisati pacemo raditi icsi.
odem na još jednu operaciju odsrtane endometriozu pa pola godine antibebi pilule moram piti..pa u junu prošle godine icsi kod mehmedbašica isprimala 50 menopura i svega 4 celije i od toga 2 dobre- dobili jedan embrion beta 0,1.
pa bahceci od novembra 2012. radili stimualciju dobili 18 jajnih celija...od toga osam dobrih:( i osam embrija 2 balastociste ostalo razno , a u tom ciklusu neka tekučina u maternici nema transfera, da uradim HSG - koja pokaže lijevi jajovod neprohodan.
decembar-sljedeci mjesec spremamo se za transfer- nevaljaju hormoni nešta progesteron 1,5;
januar- antibebipilule.
februar- odleđavanje prezive samo 2 blastociste uradi se transfer beta 25.02. 0; ako ne dobijem do subote da ponovim betu i tu se ja već hvatam za slamku ,čačkam na forumu jel kome je bila neg beta a ostao trudan.
dalji plan kariogram ako on bude dobar onda operacija vađenje bolesnog jajovoda.

i sad kad napišem nije to uopšte mnogo pokušaja al ja se već osjećam poraženom i osjećam da nam je citav zivot samo u posao i doktori.
nije mi muka ici na operaciju samo da mi neko kaže kad se operišeš po treci put nakon toga ćes otati trudna. a nakon operacije opet cu cekati 2 mjeseca za novi isci.

ja nisam zla osoba, al niko od nas nije zasluzio ovo u zivotu, ovo je trebala biti radost i sreca a ne suze.

(odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 1381
28.6.2013 14:30:14   
doktorica
veliki pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!

operisla se ja u martu mislim pa smo radili novi postupak u junu.
05.06.2013. bila punkcija 11 ćelija - 5 blastocista. Dvije vratiliuser posted image user posted image
21.06.2013. petak- a to je bio 12 dan transfera - radili bhcg 850
ostali ja i mm bez teksta i pitamo jedno drugo šta ćemo sad user posted image user posted image
Ponovili betu u ponedeljak 15 dan od transfera - 3050user posted image user posted image user posted image
beta mi je van svakih tablica prevelika
osjećam se sktpz dobro malo zaboli lijevo, zigne ali to me godinama boli i prije i poslije operacije je bolilo..

Nemogu se početi radovati...kao drago je meni al bojim se vjerovati u to, hiljadu gluposti po glavi hocel se vidjeti na UZ , hoćel srce kucati , da nije vanmaterična... nigdje veze
ultrazvuk je na današnji dan kad ih ugledam na UZ tad cu poludit od sreće

ljubim vas sviju punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1382
28.6.2013 19:08:11   
nedzla.

IZVORNA PORUKA: doktorica
glavi hocel se vidjeti na UZ , hoćel srce kucati , da nije vanmaterična... nigdje veze
ultrazvuk je na današnji dan kad ih ugledam na UZ tad cu poludit od sreće

hoće inšaAllah vidjet će se na UZ, user posted image će aBd kucati samo tako razmišljaj i uzdaj se u Dragog Allaha i bit će sve pozitivno

mašaAllah, elhamdulillah za tvoju trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da se aBd sve ženice koje čekaju obraduju uskoro user posted image

Gospodaru Milostivi,

Neposredna veza do poruke: 1383
1.7.2013 14:47:15   
doktorica
još 4 dana pa ih ako Bogda vidim na UZ. A sve se pitam Boze jel to to? Jel to tako jednostavno ? Samo na papiru piše 852 umjesto manje od 0,1 kao inače sto je pisalo.
samo mi suze klize , često...
Koliko smo se puta pregledali, ja uvijek se znam našaliti da moj broj ginekoloških pregleda i UZ sigurno blizu broju odnosa sa mm user posted image
pa operacije, pa ona grozna histerosalpingografija, pa i uspavljivanje na kraju postalo ko UZ.
Pa ono stalno laganje prijateljima i poznanicima i ljudima - sta je s nama gdje su djeca. A ja ko iz topa - nemogu ja planirat sad porodicu zbog posla.

sta smo sve prošle. A bila sam sumnjičava, nisam tako čvrsto vjerovala kao mm da ce to biti.
ovo u principu pišem svim zenama - obasjat ce nas blagost i sunce sve- smo nema odustajanja.user posted image

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 1384
2.7.2013 16:42:39   
Leva
Mashallah ovo su duplici user posted image Iskrene cestitke i skolsku trudnocu ti zelim user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 2.7.2013 16:44:06 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Neposredna veza do poruke: 1385
3.7.2013 19:30:25   
mrvica1986
Zdravo zenice moje i user posted image . Imam jedno pitanje za sve koje su imale vec transfer.Meni je sutra aBd transfer.Ja sam danas zvala da vidm u koliko sati da dodjem medzutim sestra mi je rekla da ce mi javiti 2 sata prije transfer u koliko je.Ja sam sada malo zbunjena ne znam da li da idem na posao ili ne user posted image da li ce uopste biti to sutra,stvarno ne znam sat da radim Svakako na ovo cekam vec 3 mjeseca i sada ovako.Molim vas zenice kakva su vasa iskustava ,kada su vama javili u koliko da dodjete pomozite .....user posted image
Samo bi mi jos trebalo da je doktor na godisnjemuser posted image .
Zelim nam svima puno srece i puno user posted image user posted image user posted image i jos vise user posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1386
3.7.2013 21:42:27   
first sunshine
Mrvice ne brini! Ako ti je transfer planiran za sutra, sutra ce i biti aBd.
Meni je bio oba puta oko podne. Javit ce ti kao sto ti je sestra vec rekla u koliko tacno.
Moja preporuka ti je da ne jedes previse i da bude lagana hrana.
Da ti transfer bude sretan i da embrioncic-i ostanu gdje ih dr smjesti, narednih 9 mjeseci. Koji dan ti rade, 3 ili 5?

Neposredna veza do poruke: 1387
3.7.2013 22:29:01   
mrvica1986
Hvala ti punoooo...aBd i ja se nadam da ce ostati.user posted image Sve je sada u bozijim rukama.A sam imala hiperstimulaciju pa sam morala cekati dva ciklusa.Embrioncici su zaledzeni mislim treci dan i izvadili su ih u utorrak,mislim odledili...tako da je to 5ti dan....user posted image
Jako sam nervozna i sve mi smeta valjda od te neizvjesnosti,sve me strah da to nece biti sutra i da ce se iskomplikovatiuser posted image
Ima li jos neka zenica da su joj javili na dan transfera u koliko da dodje....user posted image ili su svima javili dan ranije...

(odgovor članu first sunshine)
Neposredna veza do poruke: 1388
4.7.2013 11:12:34   
Layla78
draga mrvice...ja sam punkciju imala u subotu i odmah nakon toga dr. mi je rekao da ce transfer biti utorak ili cetvrtak i da ce javiti par sati ranije...u utorak su mi se javili ujutro da mi kazu da ce transfer biti u cetvrtak i da ce se javiti 2-3 sata ranije...ja u cetvrtak nisam radila, cisto da budem "opustenija"...sestra me je nazvala ujutro oko 10h, pitavsi me mogu li za sat, sat i pol biti u klinici...tako da sam ja za sat vec bila dole, a u medjuvremenu popila preporucenu kolicinu tekucine (mislim oko 5 casa vode)...transfer mi je uradjen tacno u 12h (fokusirala sam pogled na sat u sali da bih bila "mirnija", zato bas pamtim minute user posted image ) ...i eto nakon toga kratki odmor u klinici i onda lagano kuci na 2 dana odmaranja...ja sam u ponedeljak vec bila na poslu....
i da, drage moje, zelim s vama da podijelim svoje lijepo iskustvo sa prvog prvog UZ-a, gdje sam napokon docekala da vidim i cujem svoje mrvice....da, ja sam sretnica sa blizancima user posted image
svima vama koje ste u postupku ili cekate rezultate zelim svu srecu svijeta.....sretno hrabre buduce mame!

Neposredna veza do poruke: 1389
4.7.2013 18:49:00   
mrvica1986
Zenice bio je transfer,sve super proslo user posted image i sada cekanje. Kako ste se vi ponasale poslije transferaida li ste krvarile poslije. Ja danas kad piskim ima malo bistre krvi user posted image user posted image Dr.je rekao da je to moguce ali me zanima da li je opasno???? user posted image šta da radim i koliko da odmorim da ne idem na posao???

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1390
4.7.2013 20:32:06   
Velikaželja
Mrviceuser posted image user posted image drago mi je da si završila, sad slijedi iščekivanje, ali izdrži, brzo će to proći. Ja sutra idem na kontrolu 3 dan menstr. jesi li ti išla drugi ili treći dan menst. poslije kontracepcije?
Layla čestitiam od srca na blizancima i mogu samo da zamislim tvoju sreću i želim ti da te prati do kraja trudnoće!
Šta nam je sa pahuljicom, je li bila beta?
Mrvice znači doktor je tu i ja sam se bila prepala da je na GO.
Ima li još neka ženica da je sad u postupku? Svima želim puno sreće i da nam se svima želje ostvare..

Neposredna veza do poruke: 1391
4.7.2013 20:44:33   
Velikaželja
Mrvice još samo da te pitam koliko si puta bila na pregledu do transfera, šta si koristila od terapije i molim te koji dan ti je bio transfer? Jesi li imala puno dodatnih troškova?

Neposredna veza do poruke: 1392
6.7.2013 17:22:27   
anka30
pozdrav svima! nova sam na forumu, ali već neko vrijeme čitam vaše postove. U ponedjeljak (3dc) sam naručuna u bahceci i ako sve bude ok idemo u proces. Da li mi može netko reći svako koliko dana doktor naručuje na pregled nakon što se krene s terapijom? Obzirom da nisam iz Sarajeva malo mi se teže organizirat. hvala i sretno svim ženicamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1393
8.7.2013 9:59:16   
pahuljicamala
Veeeeliki pozdrav svim djevojkama, a posebno onima koje cesto misle na mene. Veliko izvinjenje dugujem sto sam zakasnila da odgovorim na neka pitanja, posebno Mrvici. Ona se vec snasla i ako Bog da, uskoro ce biti najsretnija na svijetuuser posted image Ja nisam bila u mogucnosti da se javim, jer sam sa suprugom pobjegla od stvarnostiuser posted image Bili smo na odmoru.... BIli smo nestrpljivi, pa smo test radili dan prije odredenog termina i bio je negativan. user posted image Doktor je insistirao da nastavim sa kompletnom treapijom i test ponovim 14. dan, ali ja sam u meduvremenu dobila i menstrualne bolove, pa sam ubijedena da je sve gotovouser posted image user posted image jos nije dosla, a nakon uradenog testa, opet vam se javim, naravno...user posted image
Layli cestitam od srcauser posted image
Mrvice, i tebi cemo uskoro cestitati, ako Bog da, a sada ti zelim puno sreceuser posted image
Amela, tvoj post me rasplakao, a srce mi je zatreperilo, sjetovsi se naseg susretauser posted image Ljubim te, cuvaj se, pokusaj ne razmisljati previse... Neka ti Allah da sabura i snage.
Svim zenicama zelim mnogo srece....

Pokusat cu odgovoriti barem na neka pitanja koja su mi postavljana, a nisam dala odgovor... Zao mi je sto kasnim, halalite mi..., nadam se da ce nekome posluziti...
Injekcije koje primam nakon transfera su Heparin (antikoagulatn). kako mi je doktor objasnio, one bi trebale sprijeciti zgrusavanje krvi i smanjiti rizik od spontanog pobacaja. Nakon testa, ukoliko ako Bog da, bude pozitivan( jos se nadamuser posted image ) trebala bih ih primati puta tri mjeseca... Ne znam zasto je to meni dao a nekima nijeuser posted image Razlog postoji, sigurna sam.... One mi stvaraju ogromne modrice i bolna su mjesta uboda. Da me samo vidite kako sam sarena, a ovakva sam i na plazi bilauser posted image
Platili smo 500KM za zamrzavanje embrija na godinu dana. Sto se tice broja kontrola prije transfera, mislim da ih je bilo ukupno tri i transfer, a nista osim testova krvi ne placate. Lijekove, koje doktor preporuci, naravno sve kupujete. Trosak za lijekove je mozda do 300KM, ali nemamo sve istu terapiju....
Anka, ja sam svaki drugi dan morala ici na kontrolu, ali to je mozda zbog toga sto su mi jajnici burno reagovali, pa sam imala i HS...

Eto tolik... Ako nekome nisam odgovorila, neka mi halali.... Bilo bi mi drago ako mogu pomoci jos nekom informacijom, samo pitajteuser posted image
Saljem vam velikiuser posted image

Nada posljednja umire....

(odgovor članu anka30)
Neposredna veza do poruke: 1394
8.7.2013 10:29:56   
mrvica1986
pozzzzz za sve moje zenice....user posted image user posted image
Nisam stigla da vam se javim jer sam odmah sutra dan nakon transfera otisla na moreuser posted image user posted image
VEZELJKA da doktor je tu nije na GO. Ja sam bila 2 puta na pregledu prije transfera i isto kao PAHULJICA Platila sam samo krv i lijekove sve oko 200KM .Transfer je bio 19 dan.user posted image
Sada slijedi dugo cekanje od 15 dana.JA sam isti dan prokrvarila i imala jake bolove kao preduser posted image ,ali doktor je rekao da se to moze desiti i kada sam ga kontaktirala rekao je da je sve to uredu i da embriji se namjestaju u matrenici i da zbog toga krvarim.Sada se nadam uz ALLAHOVU pomoc da ce sve biti ok aBduser posted image
PAHULIJEAMELA hvala ti punooooo od sve g srca tvoji preduser posted image bolovi ne mora da znacce da ce i dociuser posted image
to su normalini simptomi koje svaka zena ima i one kod kojih j e beta bila pozitivna imale su bolove kao da ce dobiti user posted image i to svakog mjeseca,a mislim da test i ne moze da ti pokaze ranu trudnocu.Ja ti od sveg srca zelim aBd jdnu veliku beturinuuu i da nas obradujes dobrim vijestima user posted image Ne znam kako da skrenem misli da ne mislim na tih jos 10 dana cekanja i kako da se ponasam.....
ZENICE MOJE SRETNO NAM BILO I DA aBD SVE DOVEKAMO user posted image

Neposredna veza do poruke: 1395
8.7.2013 21:33:29   
nedzla.
sretno svima u postupku, od user posted image vam želimo ja i moje male user posted image user posted image

Ramazan je mjesec Allahove dz.s. milosti i bit će te u našim dovama user posted image

Gospodaru Milostivi,

Neposredna veza do poruke: 1396
8.7.2013 21:59:43   
Velikaželja
Vidim da je danas malo življe ovdje, to mi je drago user posted image
Pahuljice sve dok ne dođe user posted image nada postoji i trebaš samo pozitivno misliti, sačekaj datum kako ti je doktor i rekao.
Mrvice i ti izdrži tih desetak dana i da nam obje javite velike bete samo to dolazi u obzir user posted image
U međuvremenu ja sam isto bila na kontroli treći dan i već mi je četvrti dan na estrofemu, meni je za sad samo to terapija ( uz folacin i aspirin ) na kontorlu bih trebala 15-ti dan, je li iko išao na 15-ti dan na kontrolu, ja koliko sam upratila uglavnom je 13-ti?
Nedžla hvala ti puno što nas bodriš u ovim trenucima i sama znaš koliko to znači!
Ženice aBd da u ovom svetom mjesecu sve budemo obradovane najljepšim osjećajem na svijetu!

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 1397
9.7.2013 8:57:47   
pahuljicamala
Ramazan Serif Mubarek Olsun user posted image
Drage saborke, imam tuzne vijesti....Moji simptomi su ipak bili PMSuser posted image Juce sam ponovila betu i opet je mizerna, doktor mi rekao da prekinem sa terapijom i cekamuser posted image
Mrvice,tebi zelim puuuuno srece, da nas obradujes prekrasnim vijestima, bit ce mi lakse....
Nedzlice i Velika zelja, hvala na podrsci.

Svim zenicama zelim puno srece, a mamicama mnogo sretnih trenutaka i zdrave i mirne bebiceuser posted image

Svima vam saljem velikiuser posted image jer je meni to trenutno najpotrebnije......user posted image

Nada posljednja umire....

Neposredna veza do poruke: 1398
9.7.2013 9:26:10   
mrvica1986
Draga PAHULJICEAMELA jako sam tuzna zbog tebeuser posted image user posted image ,stvarno ne znam sta da ti kazem rijeci su suvisne,ali ne odustaj nada zadnja umire.Izvini sto te pitam ali koliko si vratila smrzlica i imas li jos zaledzenih.
VEZELJKA ja sam isla na kontrolu 13 ti dan i isto sam samo pila estrofem i aspirin i folacin.kasnije sam dobila jos ostatak sto pise na papiru i kasnije sam dobila ostale tabletice i terapiju.Transfer je bio 19ti dan.user posted image
To je to uglavnom kod mene bilo.Sada se beta radi nakon 15 dana user posted image
ZENICE I JA KAZEM SRETNO NAM SVIMA BILO I DA AKO DRAGI ALLAH DA SEV UGLEDAMO VELIKE BETURINE U,DA NAS DRAGI ALLAH OBRADUJE UZ OVE RAMZENASKE DANuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1399
9.7.2013 13:55:11   
Amelaa RR
Pahuljicamala.....glavu gore..ako Bog da cim se malo oporavis u nove pobijede...pa vidjet ces da je druga sansa dobitna...
Tuzna sam zbog toga...al ako Bog da bit ce bolje. Ja sam trenutno na kontracepciji....i et...cekamo da dobijemo i idemo gore...ako Bog da nadam se da ce sve bit ok.

Ljubim vas sve...i svim trudilicima muslimanske vjerovispovjesti Ramazan Serif Mubarek Olsun

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Hrana na moru
Zanana

Šta nosite od hrane kada idete na more u privatni smještaj (apartman)?

samo suhe nareske (49%)

već skuhanu hranu koju ćete samo podgrijati (npr. filovane paprike) (5%)

meso i povrće koje ćete pripremati na moru (18%)

hraniće te se u restoranima (9%)

ništa od navedenog (18%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *