Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 3.9.2012 17:44:13
sos15
Još nisu zakazivali termine za septembar jer još ne znaju kad tačno dolazi dr Emre. Mi čekamo da nam jave kad će doći da odemo na konsultacije, a micro tese ćemo najvjerovatnije raditi u novembru.
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 4.9.2012 3:00:33
narin3
Drage moje svima zelim puno srece u vasim namjerama! Nova sam na forumu i nadam se da sam na pravom mjestu? nisam sve postove citala, ali koliko sam mogla skuzit radi se o problemima sa zatrudnjivanjem. ja sam jedna od tih. Dijagnoza pcos, 5 god u braku, neredovne m i od svega moguceg sto se moze uradit po pitanju zatrudnjivanja, ja samo uradila hormone, prohodnost jajovoda i dva puta pila klomifen, na koji nisam reagovala. volila bih uradit test na inzulinsku rezistenciju, ali mi niko nije dao uputu za to. ja sama istrazujem po internetu i molim ih za uputnice. nisam u mogucnosti da idem kod privatnika, tako da je moj slucaj prepusten sam sebi. Jako sam razocarana i jedina utjeha su mi ovi forumi i podrska zena koje imaju iste ili slicne probleme. Molila bih vas, ako imate strpljenja i volje da procitate ovo i na neki nacin mi pomognete savjetom ili jednostavno da kazete svoje misljenje o mom slucaju. sta bi ste vi uradile da ste na mom mjestu? interesuje me i vase misljenje o tome, da li sam gojazna visoka 165 i teska 77 kg zbog inzulinske me interesuje. Vidim da pisete o nekoj Bahceci klinici, pa me i to interesuje. gdje se to nalazi, o cemu se radi'?
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 4.9.2012 11:00:23
kokouli
narin3 dobrodosla ,vjerujem da imas temu policisticni jajnici ,procitaj malo ,nisi sama u svom problemu ,a Bahceci ti je privatna klinika kao sto vidis imas im i kontakt tel pa ako si za mozes ih kontaktirati .Puno srece
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 5.9.2012 8:41:06
ena0002
IZVORNA PORUKA: sos15
Još nisu zakazivali termine za septembar jer još ne znaju kad tačno dolazi dr Emre. Mi čekamo da nam jave kad će doći da odemo na konsultacije, a micro tese ćemo najvjerovatnije raditi u novembru.
Je li taj dr. Emre taj urolog-androlog koga hvale i je li to 100% sigurno da on dolazi u septembru
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 5.9.2012 9:57:07
sos15
Jeste, to je taj dr Emre. Meni su još u julu rekli da on dolazi u septembru, a zvala sam ih i prošle sedmice i potvrdili su da dolazi u septembru, ali još ne znaju tačan termin. Ja čekam da nam jave jer trebamo kod njega na konsultacije vezano za micro tese.
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 5.9.2012 23:13:51
lejlan34
Samo da pošaljem jedan veliki svima, a posebno mojim septembarskim suborkama I ja aBd za koji dan postajem bockalica. Sretno nam, drage moje, da nam ovaj put bude dobitni
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 10:50:53
nedzla.
IZVORNA PORUKA: lejlan34
Samo da pošaljem jedan veliki svima, a posebno mojim septembarskim suborkama I ja aBd za koji dan postajem bockalica. Sretno nam, drage moje, da nam ovaj put bude dobitni
Sretnooooo bockalice mozda se i sretnemo na klinici
< Poruku je uredio nedzla. -- 6.9.2012 10:52:37 >
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 21:00:21
sabas
anasi nema gdje te nema super za info evo meni moj muzic kupio bezalkoholno pivo sa ananasom , dusa moja sjetio se da se 'naljevam' sokom od ananasa kad sam u postupku Ja inace dobro podnosim stimulaciju ali sada prvi put koristim Femaru i glava me rastura, dal' da to pripisem glavobolji ili terapiji :) Puregon je super za davanje i ne osjeti se
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 21:19:02
lejlan34
Sabas, bravo za mužeka Žao mi je zbog glavobolje, ali brzo će to proći, još koji dan Aavalon, Nedžla, hvala puno! Ma sretaćemo se mi dole sigurno, samo još da se prepoznamo Ja sam večeras nešto k'o dobila, još uvijek nešto skroz malo a ako mi baš krene vjerovatno ću brojati sutra kao prvi dan M. Zvaću kliniku sutra, trebalo bi onda valjda da sa stimulacijom počnem od nedjelje. Nabavila sam merionale od naših forumašica, a samo da vam kažem da je naša Sanelina jedna predivna žena, odavno nisam srela tako finu i dobrodušnu osobu. I ovako javno da joj poručim: Sanelina, ti si jedno veeeeeliikoooooo
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 22:03:14
Mia
Saborke drage, zelim da vam naredni postupak bude uspjesan i da rezultira prvo trocifrenom betom, pa onda urednom , a onda prekrasnim i zdravim . O tome da li ce biti ili necemo ni razmisljati
Veeeeeliki pozdrav za mersudinu koja se uskoro da svoje male smrzlice smjesti u svoju toplu pupu i tamo ih udomi u narednih 9 mjeseci
E sad vidim da vi pijete ananas tj. pivu sa ananasom pa me zanima jeste li se konsultovale sa dr. oko toga? Mene je danas malo zabrinula moja prijateljica apotekarka koja mi je skrenula paznju da ne bih trebala konzumirati ananasw i grejp dok primam ove injekije (decapetyl i merionl), a ja bas konzumiram i jedno i drugo ... grejp pogovoto ... svako mi jutro pocinje sa cijedjenim sokom grejp+jos neko voce i tako vec mjesecima, a sad sam jos kupila i ananas radi endometrija Ona mi kaze da su na osnovu nekih ispitivanja zakljucili da odredjeni sastojci iz grejpa i ananasa mogu negativno da uticu na lijekove tj. da umanjuju njihov efekat. doduse, ona ne zna da li su testirali i za ove lijekove koje sam spomenula, ali eto kao bolje izbjeci rizik Sta vi velite za ovo? Ja se bas nesto zabrinuh i evo vec se mislim da sutra preskocim swvoj dragi jutarnji sokic
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 22:25:41
sabas
lejlan obavezno se javi odma ujutro na kliniku ,jer je meni dr rekao ako mi 1DC bude petak da se javim i reci kada je pocelo krv... Ja dr uvijek kazem koliko dana i sati :) je od pocetka M. Mia za grejp znam , a i za ananas sam cula nedavno da ima neke supstance koje ne idu dobro sa lijekovima , ali eto mm se sjetio i nisam htjela da ga razocaram da sada idemo sa novim saznanjima- no ananas Ali eto ja prvom ICSIju sam pila skoro pa 2l bilo 10JC
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 22:26:06
sanelina
Draga moja Lejlic, ( lejlan34)
Hvala ti na komplimentima, vjeruj nije da se hvalim, ali sam stvarno dobrodušna osoba, želim da pomognem svima koliko mogu, nekad više drugima , a manje sebi, al šta ću takva sam i ne mogu da se mjenjam. Kad pomognem nekom drugom, moje srce je veliko. Od srca ti želim puno sreće u ovom postupku, vjeruj kao da ja idem. I ja takodže kažem za našu lejlan34 sve naj, naj, predivna osoba sa kojom se moze lijepo popricati, kao da se znamo 10000000 godina. Ii ti si lejlan34 veliko veliko srce. Pusa velika, držim ti fige i navijam ( ) za SRETNO Lejlic.
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 23:34:46
Mia
sabas ma za muzeka sve pohvale eto vidis ... ti pila ananas i bilo 10 JS Ko ce ga vise znati Mozda ga je ipak bolje izbaciti jer je crv sumnje vec u meni
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 23:37:30
narin3
Drage moje i ja imam problema oko zatrudnjivanja, pa me interesuje zasto to pijete grejp i ananas? Svima zelim puno srece u postupcima, naravno i u krevetcima :D
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 6.9.2012 23:49:47
napolitanka
sabo sretno sa bocanjem, puregon ipak? nek je sa srećom, puregon je baš lagan, al nama je bitno da te pretvori u jednu slatku kokicu nosilju u uz tebe smo
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 7.9.2012 0:03:09
mersudina 27
Sabas sretno sa bocanjem,Puregon je bas lagan i jednostavan za davanje.Iskreno meni je najgore bilo davati Cetrodite injekcije uzasno peku i poslije aplikacije ostaju veliki plikovi koji uzasno peku.Ali bitan je nas nas cilj,sve ostalo je zanemarljivo. Mnogo srece od srca ti zelim.
Mia i ja tebi zelim sve najjj u ovom postupku i da aBd bude jedna velika trocifrena beta.
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 7.9.2012 0:18:09
narin3
Curke, hocel˙ mi neka od vas reci zasto pijete grejp i ananas? Hvala!
IZVORNA PORUKA: Mia
sabas ma za muzeka sve pohvale eto vidis ... ti pila ananas i bilo 10 JS Ko ce ga vise znati Mozda ga je ipak bolje izbaciti jer je crv sumnje vec u meni
RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... 7.9.2012 0:37:18
narin3
Zanimljivo... Kako sam se prvi put javila na ovu temu stavljate me na ignor, al˙ nema veze...Samo me interesuje sto je tako? Potrazit cu odgovor negdje na drugom mjestu. Hvala!