|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
3.9.2012 11:44:34   
nedzla.

IZVORNA PORUKA: mersudina 27

nedzla zelim ti mnogo srece,i da aBd ovaj mjesec beta bude trocifrena.

user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja tebi mersudina želim da sve hairli ovaj mjesec bude i da se smrzliceuser posted image smjeste na toplo mjesto u maminu tibu narednih 9 mjeseci user posted image

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 551
3.9.2012 14:56:24   
miska32
Pozdrav devojke! Ja idem u Bahceci u septembru. Jel neko dobio mozda termine za micro-tese?

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 552
3.9.2012 17:44:13   
sos15
Još nisu zakazivali termine za septembar jer još ne znaju kad tačno dolazi dr Emre. Mi čekamo da nam jave kad će doći da odemo na konsultacije, a micro tese ćemo najvjerovatnije raditi u novembru.

(odgovor članu miska32)
Neposredna veza do poruke: 553
3.9.2012 23:25:51   
sabas
jos jedna septembarska aBd :)

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 554
4.9.2012 3:00:33   
narin3
Drage moje    svima zelim puno srece u vasim namjerama!   Nova sam na forumu i nadam se da sam na pravom mjestu? nisam sve postove citala, ali koliko sam mogla skuzit radi se o problemima sa zatrudnjivanjem.    ja sam jedna od tih. Dijagnoza pcos, 5 god u braku, neredovne m i od svega moguceg sto se moze uradit po pitanju zatrudnjivanja, ja samo uradila hormone, prohodnost jajovoda i dva puta pila klomifen, na koji nisam reagovala. volila bih uradit test na inzulinsku rezistenciju, ali mi niko nije dao uputu za to. ja sama istrazujem po internetu i molim ih za uputnice. nisam u mogucnosti da idem kod privatnika, tako da je moj slucaj prepusten sam sebi. Jako sam razocarana i jedina utjeha su mi ovi forumi i podrska zena koje imaju iste ili slicne probleme. Molila bih vas, ako imate strpljenja i volje da procitate ovo i  na neki nacin mi pomognete savjetom ili jednostavno da kazete svoje misljenje o mom slucaju. sta bi ste vi uradile da ste na mom mjestu? interesuje me i vase misljenje o tome, da li sam gojazna   visoka 165 i teska 77 kg   zbog inzulinske me interesuje. Vidim da pisete o nekoj Bahceci klinici, pa me i to interesuje. gdje se to nalazi, o cemu se radi'?

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 555
4.9.2012 11:00:23   
kokouli
narin3 dobrodosla ,vjerujem da imas temu policisticni jajnici ,procitaj malo ,nisi sama u svom problemu ,a Bahceci ti je privatna klinika kao sto vidis imas im i kontakt tel pa ako si za mozes ih kontaktirati .Puno srece

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 556
4.9.2012 13:08:51   
napolitanka
sabo od srca ti želim puno sreće u postupkuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.9.2012 13:50:58 >

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 557
5.9.2012 8:41:06   
ena0002

IZVORNA PORUKA: sos15

Još nisu zakazivali termine za septembar jer još ne znaju kad tačno dolazi dr Emre. Mi čekamo da nam jave kad će doći da odemo na konsultacije, a micro tese ćemo najvjerovatnije raditi u novembru.

Je li taj dr. Emre taj urolog-androlog koga hvale i je li to 100% sigurno da on dolazi u septembru

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 558
5.9.2012 9:57:07   
sos15
Jeste, to je taj dr Emre. Meni su još u julu rekli da on dolazi u septembru, a zvala sam ih i prošle sedmice i potvrdili su da dolazi u septembru, ali još ne znaju tačan termin. Ja čekam da nam jave jer trebamo kod njega na konsultacije vezano za micro tese.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 559
5.9.2012 23:13:51   
lejlan34
Samo da pošaljem jedan veliki user posted image svima, a posebno mojim septembarskim suborkama user posted image I ja aBd za koji dan postajem bockalica. Sretno nam, drage moje, da nam ovaj put bude dobitni user posted image user posted image

Sve dođe u pravo vrijeme onome ko zna da čeka

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 560
6.9.2012 10:50:53   
nedzla.
IZVORNA PORUKA: lejlan34

Samo da pošaljem jedan veliki user posted image svima, a posebno mojim septembarskim suborkama user posted image I ja aBd za koji dan postajem bockalica. Sretno nam, drage moje, da nam ovaj put bude dobitni user posted image user posted image

Sretnooooo bockalice user posted image mozda se i sretnemo na klinici user posted image

< Poruku je uredio nedzla. -- 6.9.2012 10:52:37 >

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu lejlan34)
Neposredna veza do poruke: 561
6.9.2012 11:48:52   
AAvalon
sretno septembarskim curama, da sve docekate svoj trocifreni broj koji cete zauvijek upamtiti ako Bog da user posted image user posted image user posted image

poseban veeeeliki user posted image za sabas

Dum spiro spero

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 562
6.9.2012 21:00:21   
sabas
anasi nema gdje te nema super za info
evo meni moj muzic kupio bezalkoholno pivo sa ananasom , dusa moja sjetio se da se 'naljevam' sokom od ananasa kad sam u postupku
Ja inace dobro podnosim stimulaciju ali sada prvi put koristim Femaru i glava me rastura, dal' da to pripisem glavobolji ili terapiji :) Puregon je super za davanje i ne osjeti se

(odgovor članu anaši1507)
Neposredna veza do poruke: 563
6.9.2012 21:19:02   
lejlan34
Sabas, bravo za mužeka user posted image user posted image Žao mi je zbog glavobolje, ali brzo će to proći, još koji dan user posted image
Aavalon, Nedžla, hvala puno! Ma sretaćemo se mi dole sigurno, samo još da se prepoznamo user posted image
Ja sam večeras nešto k'o dobila, još uvijek nešto skroz malo a ako mi baš krene vjerovatno ću brojati sutra kao prvi dan M. Zvaću kliniku sutra, trebalo bi onda valjda da sa stimulacijom počnem od nedjelje.
Nabavila sam merionale od naših forumašica, a samo da vam kažem da je naša Sanelina jedna predivna žena, odavno nisam srela tako finu i dobrodušnu osobu.
I ovako javno da joj poručim: Sanelina, ti si jedno veeeeeliikoooooo user posted image

Sve dođe u pravo vrijeme onome ko zna da čeka

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 564
6.9.2012 22:03:14   
Mia
Saborke drage, zelim da vam naredni postupak bude uspjesan i da rezultira prvo trocifrenom betom, pa onda urednom user posted image , a onda prekrasnim i zdravim user posted image . O tome da li ce biti user posted image ili user posted image necemo ni razmisljati user posted image

Veeeeeliki pozdrav za mersudinu koja se uskoro da svoje male smrzlice smjesti u svoju toplu pupu i tamo ih udomi u narednih 9 mjeseci user posted image user posted image user posted image

E sad vidim da vi pijete ananas tj. pivu sa ananasom user posted image pa me zanima jeste li se konsultovale sa dr. oko toga? Mene je danas malo zabrinula moja prijateljica apotekarka koja mi je skrenula paznju da ne bih trebala konzumirati ananasw i grejp dok primam ove injekije (decapetyl i merionl), a ja bas konzumiram i jedno i drugo user posted image ... grejp pogovoto ... svako mi jutro pocinje sa cijedjenim sokom grejp+jos neko voce i tako vec mjesecima, a sad sam jos kupila i ananas radi endometrijauser posted image Ona mi kaze da su na osnovu nekih ispitivanja zakljucili da odredjeni sastojci iz grejpa i ananasa mogu negativno da uticu na lijekove tj. da umanjuju njihov efekat. doduse, ona ne zna da li su testirali i za ove lijekove koje sam spomenula, ali eto kao bolje izbjeci rizikuser posted image Sta vi velite za ovo? Ja se bas nesto zabrinuh i evo vec se mislim da sutra preskocim swvoj dragi jutarnji sokicuser posted image

(odgovor članu lejlan34)
Neposredna veza do poruke: 565
6.9.2012 22:25:41   
sabas
lejlan obavezno se javi odma ujutro na kliniku ,jer je meni dr rekao ako mi 1DC bude petak da se javim i reci kada je pocelo krv... Ja dr uvijek kazem koliko dana i sati :) je od pocetka M.
Mia za grejp znam , a i za ananas sam cula nedavno da ima neke supstance koje ne idu dobro sa lijekovima , ali eto mm se sjetio i nisam htjela da ga razocaram da sada idemo sa novim saznanjima- no ananas Ali eto ja prvom ICSIju sam pila skoro pa 2l bilo 10JC

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 566
6.9.2012 22:26:06   
sanelina

Draga moja Lejlic, ( lejlan34)

Hvala ti na komplimentima, vjeruj nije da se hvalim, ali sam stvarno dobrodušna osoba, želim da pomognem svima koliko mogu, nekad više drugima , a manje sebi, al šta ću takva sam i ne mogu da se mjenjam. Kad pomognem nekom drugom, moje srce je veliko. Od srca ti želim puno sreće u ovom postupku, vjeruj kao da ja idem. I ja takodže kažem za našu lejlan34 sve naj, naj, predivna osoba sa kojom se moze lijepo popricati, kao da se znamo 10000000 godina.
Ii ti si lejlan34 veliko veliko srce.
Pusa velika, držim ti fige i navijam ( user posted image ) za user posted image user posted image user posted image
SRETNO Lejlic.

(odgovor članu lejlan34)
Neposredna veza do poruke: 567
6.9.2012 23:34:46   
Mia
sabas ma za muzeka sve pohvale user posted image eto vidis ... ti pila ananas i bilo 10 JS user posted image Ko ce ga vise znati user posted image Mozda ga je ipak bolje izbaciti jer je crv sumnje vec u meni user posted image

(odgovor članu sanelina)
Neposredna veza do poruke: 568
6.9.2012 23:37:30   
narin3
Drage moje   i ja imam problema oko zatrudnjivanja, pa me interesuje zasto to pijete grejp i ananas? Svima zelim puno srece u postupcima, naravno i u krevetcima  :D

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu sanelina)
Neposredna veza do poruke: 569
6.9.2012 23:49:47   
napolitanka
sabo sretno sa bocanjem, puregon ipak? nek je sa srećom, puregon je baš lagan, al nama je bitno da te pretvori u jednu slatku kokicu nosiljuuser posted image uuser posted image uz tebe smouser posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 570
7.9.2012 0:03:09   
mersudina 27
Sabas sretno sa bocanjem,Puregon je bas lagan i jednostavan za davanje.Iskreno meni je najgore bilo davati Cetrodite injekcije uzasno peku i poslije aplikacije ostaju veliki plikovi koji uzasno peku.Ali bitan je nas nas cilj,sve ostalo je zanemarljivo.
Mnogo srece od srca ti zelim.

Mia i ja tebi zelim sve najjj u ovom postupku i da aBd bude jedna velika trocifrena beta.user posted image user posted image

Napo
zenice user posted image user posted image pa gdje si ti.

Ostale zenice javite nam se user posted image user posted image
user posted image user posted image

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 571
7.9.2012 0:18:09   
narin3
Curke, hocel˙ mi neka od vas reci zasto pijete grejp i ananas? Hvala!
IZVORNA PORUKA: Mia

sabas ma za muzeka sve pohvale user posted image eto vidis ... ti pila ananas i bilo 10 JS user posted image Ko ce ga vise znati user posted image Mozda ga je ipak bolje izbaciti jer je crv sumnje vec u meni user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 572
7.9.2012 0:25:19   
napolitanka
mersudinauser posted image user posted image kad krećeš u akciju, želim ti puno srećeuser posted image user posted image evo mene, malo se sakrijem, al dušom sam uvijek tuuser posted image user posted image

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 573
7.9.2012 0:37:18   
narin3
Zanimljivo...   Kako sam se prvi put javila na ovu temu stavljate me na ignor, al˙ nema veze...Samo me interesuje sto je tako?  Potrazit cu odgovor negdje na drugom mjestu. Hvala!

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 574
7.9.2012 7:09:42   
Vedica
Ananas je dobar za debljanje endometrija kojeg inace lijekovi za stimulaciju mogu istanjiti.

Ja sam u obje inseminacije jela puno ananasa i zato sam uvijek imala deblji endometrij, sto je vazno jer se oplodjena JS lakse ugnijezdi u maternici user posted image

I nemoj se ljutiti ako ti neko ne odgovori odmah vecina cura nisu uvijek tu user posted image

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *