|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p...
16.4.2011 21:55:53   
emi7908
Bože mili kako kako me ova vjest obradovala...Sva sam se naježila i oči su mi pune suza ali ovaj put radosnica.... Dragi Bože budi uz njih i pomozi da se sve sretno završi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 176
16.4.2011 21:58:15   
Visnja RR
user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 177
16.4.2011 22:14:00   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 178
16.4.2011 22:35:00   
Hanady RR
da sve dobro završiuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 179
16.4.2011 22:42:44   
Rimljankaa
Tako sam sretna sto se skupio novac.

Nadam se da ce doktori malenog ljepotana spasiti. :)

Bila sma danas ispred BBI,i primjetila sma da je dosta ljudi stavljalo novac u kutiju.user posted image user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 180
16.4.2011 23:06:44   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 181
16.4.2011 23:10:02   
Mirkica
samo da bude sve kako treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 182
17.4.2011 9:47:34   
vjestica
samo da sve aBd bude dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 183
17.4.2011 10:06:51   
new mama
Dragi Boze, samo da sve aBd bude dobrouser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 184
17.4.2011 10:13:10   
gvendolina
da sve bude dobro aBd ....ljubimo te malo pileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 185
17.4.2011 10:21:40   
samedi
Drago pile malo,zelim ti svu srecu svijeta i da pobijedis bolest,da se potpuno oporavis sto prije! user posted image user posted image user posted image

Zene,pita mm moze li se sutra uplatiti na onaj isti ziro racun ili su obustavljene uplate?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 186
17.4.2011 10:29:18   
Nunny
user posted image user posted image user posted image user posted image molim dragog Boga da pomogne maloj sreci da mu okonca patnju i da ozdravljenje ....nemogu mi iz glava izaci slike njegovih crnih prstica i raspukla nogica meni je tesko sto sam to vidjela a kako je tek njegovim roditeljima...
nisam mislila da cu ovo ikad reci al sinoc kad sam cula da se skupilo dovoljno novca bila sam ponosna sto sam u Bosni

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 187
17.4.2011 11:54:55   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: samedi

Drago pile malo,zelim ti svu srecu svijeta i da pobijedis bolest,da se potpuno oporavis sto prije! user posted image user posted image user posted image

Zene,pita mm moze li se sutra uplatiti na onaj isti ziro racun ili su obustavljene uplate?

računi su i dalje otvoreni jer ne znaju koliko će Ališan biti u bolnici i koliko novca će biti potrebno za liječenje. Uplaćeno je u Njemačku prama onoj prvoj fakturi koju su poslali iz kilinike a to je samo za početak liječenja.

Zbog mogućih malverzacija, obustavit će se prikupljanje na ulici (još danas u Frehadiji) a računi ostaju otvoreni.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 188
17.4.2011 12:00:09   
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

da sve dobro završiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 189
17.4.2011 14:22:53   
Idina mama
IZVORNA PORUKA: N_N

Za Ino uplate:

user posted image

Drage moje,

ovakva uputstva za uplate trebamo mi iz inostranstva. Molim vas da ubuduce date sve podatke kao sto su ovdje navedeni. Ja koristim online banking i treba mi nekoliko minuta da zavrsim uplatu putem racunara ako imam ovakve podatke.

Kad sam jutros procitala sta se dogodilo malom Alisanu, isplakala sam se i jos mogu plakati. U meni se ponovo uzburkalo sve. Odavno vec pokusavam savladati bijes kad samo pomislim na nas zdravstveni sistem. Je li stvarno zarazen u bolnici? Ako je ljudska pogreska, moglo se sprijeciti. Za ovo neko mora odgovarati. Sistem se mora mijenjati. Sta da je nase dijete tako bolesno ljudskom pogreskom?

Kako je sada Alisan? Hoce li mu stvarno biti bolje? Sta tacno mogu uciniti doktori u Njemackoj? Hoce li mu spasiti prstice i nos? Molim da oni koji mogu nesto saznati da nas obavjestavaju.

Rado bih posjetila majku i djecaka u bolnici, ali ja zivim malo dalje od Muenchena.

Oni koji mogu neka ih posjete. Majka ce trebati opreno rublje, mozda nesto da joj se donese... Koliko ja poznajem bolnice ovdje u Njemackoj, djecak ce dobiti sve sto treba: pelene, odjecu, sve. U svakoj sobi ima dezinfekciono sredsvo za ruke, za brisanje povrsine, pelene, obicno daju i odjecu, ali opet treba sve provjeriti i pitati majku treba li im nesto.

Neka im je srteno sutra. I neka nam se vrate zdravi.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 190
17.4.2011 15:07:18   
ladyblue RR
Mali Ališan ide sutra za Njemačku. S njim u bolnici će biti majka a otac će biti smješten kod jedne naše porodice koja živi u neposrednoj blizini bolnice.
Njegovo zdravstveno stanje je teško ali stabilno. Stent koji su mu pokušavali ugraditi, nije dobro urađen pa još uvijek ne mokri kako treba nego ima kateter. Od sepse koju je dobio prilikom "rutinske operacije" počelo je da mu odumire tkivo na rukama i nogama. Dobra vijest je što on reaguje kada mu previjaju ruke i noge što znači da ga boli (plače) te da je tkivo još uvijek živo. Profesor koji će ga primiti u Njemačkoj je jedan od napriznatijih svjetskih dječijih plastičnih hirurga-inače sarajlija. ima nade da se spase ručice i nožice iako je stanje jako teško.
svi se molimo za spas ove nedužne bebe i da nam se vrati zdrav i veseo.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Idina mama)
Neposredna veza do poruke: 191
17.4.2011 15:21:22   
Anoniman
Cvrsto vjerujem da ce sve biti kako treba...da ce mu uspjeti spasiti prstice i stopala...da ce mu se koza obnoviti...jednostavno...vjerujemuser posted image

Misu dragi, sretan ti put sutra i da se sto prije 100% zdrav vratis kuciuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 192
17.4.2011 15:32:14   
Hanady RR
U našim je mislim i molitvama -dovamauser posted image

ja se nadam da ćemo brzo imati infomaciju kako je dječak u najboljem zdravstvenom stanjuuser posted image

sretno hrabrice malauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 193
17.4.2011 16:00:00   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Mali Ališan ide sutra za Njemačku. S njim u bolnici će biti majka a otac će biti smješten kod jedne naše porodice koja živi u neposrednoj blizini bolnice.
Njegovo zdravstveno stanje je teško ali stabilno. Stent koji su mu pokušavali ugraditi, nije dobro urađen pa još uvijek ne mokri kako treba nego ima kateter. Od sepse koju je dobio prilikom "rutinske operacije" počelo je da mu odumire tkivo na rukama i nogama. Dobra vijest je što on reaguje kada mu previjaju ruke i noge što znači da ga boli (plače) te da je tkivo još uvijek živo. Profesor koji će ga primiti u Njemačkoj je jedan od napriznatijih svjetskih dječijih plastičnih hirurga-inače sarajlija. ima nade da se spase ručice i nožice iako je stanje jako teško.
svi se molimo za spas ove nedužne bebe i da nam se vrati zdrav i veseo.

dr. Ninkovic je rekao da vjeruje da se prstici mogu spasiti user posted image ...
vjerujemo  da ce Alisan doci oporavljen !!

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 194
17.4.2011 16:24:34   
ElmaB
Evo članak koji je maloprije objavljen na sarajevo-x:

Želi vratiti djeci osmijeh Sanela Jenkins donirala 10.000 eura za liječenje Ališana Omerbašića Sanela Jenkins, humanistica i filantrop, donirala je preko svoje Fondacije 10.000 eura za pomoć pri liječenju 3,5-mjesečnog Ališana Omerbašića. Novac će biti uplaćen direktno na minhensku bolnicu gdje će dječak ići na liječenje. user posted image Sanela Jenkins "Misija Fondacije i jeste pomoć najmlađim stanovnicima Bosne i Hercegovine. Kao i svako normalno biće tako sam i ja najosjetljivija na djecu i presretna sam kada mogu na bilo koji način da pomognem da se vrati osmijeh na njihova lica. Nadam se da će mali Ališan što prije ozdraviti", kazala je u izjavi za Sarajevo-x.com Sanela Jenkins, osnivač Fondacije.

Otac djeteta Omer Omerbašić istao je veliku zahvalnost Saneli na doniranim sredstvima.

"Hvala Saneli na ovim sredstvima koja će nam umnogome pomoći u borbi za život našeg sina", rekao je otac malog Ališana.

Podsjetimo, danas se u Sarajevu na Ferhadiji, ispred gradske tržnice, održava akcija pomoći malenom Ališanu. Pokažite humanost.

Ališan je nakon operacije na Dječijoj hirurgiju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu obolio od sepse, nakon čega se njegovo zdravstveno stanje zakomplikovalo. Kako bi mogao nastaviti liječenje na klinici u Minhenu hitno je potrebna novčana pomoć.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 195
17.4.2011 16:29:44   
Malenaoduvijek

da sve bude dobro aBd ....ljubimo te malo pileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da se sto prije vratis sa svojom mamom i tatom

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 196
18.4.2011 5:29:15   
jasmin
Boze moj,ucini da operacija bude uspjesna,da to mali djecak odlicno podnese i da se vrate kuci zadovoljni.Prica je i vise nego tuzna :(.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 197
18.4.2011 7:47:49   
Lulu_08
Dragi Bože pomozi malom Ališanu u njegovoj borbi a njegovim roditeljima podari sabur i snagu da izdrže ovo sve...Najiskrenije se nadam ali i vjerujem da će ova priča imati sretan kraj!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 198
18.4.2011 8:57:45   
10 mart 2009
Dragi Bože, smiluj  se tom nedužnom biću, pomozi da operacija uspije, roditeljima podari sabura, treba im... Jutros  je sve zaposlene u kompaniji u kojoj radim,  dočekao mail sa potvrdom o uplati novčanog priloga za našeg bebača, (akcija je trajala jedan dan, ali je stvarno bila uspješna)...Novac je sa halalom dat, pa neka bude kabul

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 199
18.4.2011 9:08:18   
emi7908
Kako mi se srce puni srećom kad pročitam i da se jednu malu mrvicu priča promjenila na bolje... aBd  i liječenje će biti uspješno završeno... želim im svu sreću ovog svijeta i da nam se vrati kao zdrava i sretna bebica ... Sunce malenone daj se i budi hrabar..user posted image

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *