Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:09:40
Mirkica
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a na koji racun se uplacuje iz inostranstva, moje rodice bi takodjer da pomognu
ovako: da s tim kada ukucas SWIFT code ili BIC kdo nas u De ne moras ukucavatti ime Banke samo pomocu koda nadje
beneficiary bank:raiffeisen bank dd Bosna i hercegovina SWIFT CODE: RZBABA2S ADRESS: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO BIH
IBAN CODE:BA391612000025169180 FULL BENEFICIARY NAME: ALIŠAN OMERBAŠIĆ FULL BENEFICIARY ADRESS: GRADA KALGARIJA 10, SARAJEVO-NOVI GRAD
ovo je sve potrebno da se uplati iz inostranstva
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:11:12
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a na koji racun se uplacuje iz inostranstva, moje rodice bi takodjer da pomognu
ovako:
beneficiary bank:raiffeisen bank dd Bosna i hercegovina SWIFT CODE: RZBABA2S ADRESS: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO BIH
IBAN CODE:BA391612000025169180 FULL BENEFICIARY NAME: ALIŠAN OMERBAŠIĆ FULL BENEFICIARY ADRESS: GRADA KALGARIJA 10, SARAJEVO-NOVI GRAD
ovo je sve potrebno da se uplati iz inostranstva
ja napisah ne znam gdje ode da moras ovo ukucati znaci Adresu korisnika ime i prezime IBAN i SWIFT ili BIC kod nas u De code eh kada to ukucas ne moras ime banke jer se samo nadje
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:11:34
Medi_87
Koko u vezi javnosti i medija ja sam poslala meil kantonalnoj tv i to 2 i niko nista n eodg Za svog M kad je bilo oko MRSE sad pitanje poslala sam isto prije 7 dana a niko mi nista nije odg, eto koliko je ta zainteresovanost medija Nego ljudi moji ko moze nek uplati za ovo pile malo, njih nek bude sramota i nek ih dragi Bog kazni najgorom kaznom, necu da kunem ali moram, sram ih bilo
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:20:43
tijuška
Kamo srece da iko bude prozvan a kamoli pozvan na odgovornost. To je strasno sta se desava. Daj Boze da se dijete izvuce a dace Bog sigurna sam, dijete nije ni krivo ni duzno. Tu je svaki komentar suvisan, jednostavno covjek ostane bez teksta kad vidi sta se sve desava kod nas. Jedino sto preostaje je pomoci toj familiji, uplatiti koliko-toliko i moliti Boga da ovo dijete prezivi.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:30:28
emma.L
Ja se samo pitam kako roditelji imaju sabura i samokontrole. Svaka im čast. Mislim da bih ja nekoga od odgovornih držala na nišanu zbog ovoga, krv bi propišao da mi spasi dijete i prevaziđe birokratske prepreke za slanje u inozemstvo. E pa sad bih stvarno vrištala i bacala stvari okolo . I gdje vidjeh da će objaviti tko je odgovoran nakon što maleni napusti bolnicu? logika , uputite me molim vas .
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:37:56
Amrino
MM se sad cuo sa ocem malog Alisana. Oni aBd odose sutra(cekaju neki predracun) a otac bi se vratio mozda u nedjelju da prikupi jos novaca. Uglavnom- MM je dosao na ideju da u ponedjeljak 18.04. kada se igra utakmica u Skenderiji u 19.00 (Vogosca- Triland) naplacuju ulaz pa da se sav prihod uplati za njegovo lijecenje i da se jos stavi par kutija za donacije takodje za malog Alisana. Zvao je i Vanju sa Tv SA pa ce i oni nekako da se ukljuce. Uglavnom roditelji ne zele istupati u medije sve dok ne izmjeste malog Alisana. Sva se tresem.
< Poruku je uredio Amrino -- 14.4.2011 14:39:12 >
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 14:43:00
Hanady RR
znači ipak sutra putuju. to je dobra vijest...
ja se iskreno nadma da ako se to plaćanje karat an autakmici realizira da ćemo pute forumskih portala i facebooka pozvatio i one koji nisu ni znali za tu utakmicu da bar kartu kupe. Molim te armino da nas i o tome objavestiš...ako budu karte za pordaju humanitarno da se i na taj način prijetlji afirmišu.
Divna ideja....
ne treba posustajati niti odustati... svi možemo nešto... ako ništa onda dovu uputitit...jer za ovo dijete i roditelj negove sve je naše malo je puno.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 15:06:26
ziki
Hvala dragom Bogu. Samo da sve bude kako treba
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 15:40:50
Anoniman
Pretuzno...Da mu drai Allah da zdravlje i dug zivot, a roditeljima sabur da ovo sto dostojanstvenije prebrode...Dobrih ljudi ima...pomagali su/mo i pomagace/mo, dao Bog da samo bude navakat.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 17:45:00
Visnja RR
Cula sam se danas sa ocem Omerom koji se zhavalio svim RR clanicama koje su dale svoju donaciju... kao sto je Maja rekla cekaju zeleno svjetlo da krenu FB grupu su oni preuzeli i vodi je osoba s kojom sam inace i bila svo vrijeme u kontaktu i sve potrebne informacije ce se moci procitati na toj FB grupi...
al cucemo se mi i kad vrate...
Alisanu sretan put i uspjesno lijecenje i sto brze ozdravljenje zele tete s RR
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 14.4.2011 21:17:26
Amani12
Boze dragi,kakva tuga
Upravo sam ispisala uplatnicu.U mislima dovim za ovo pilence maleno... Roditeljima svaka cast pa su ostali prisebni.Ja ne bih mogla... Dragoj bebici zelimo sretan put i uspjesno lijecenje aBd... Nek dragi Bog olaksa i pomogne i njeemu i roditeljima...