|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p...
14.4.2011 21:27:43   
zanara
Ako riječi znače nešto, neka sve one ne izgovorene putuju stazama molitve i dobar glas nose.... Riječi su još ostale da govore ih ljudi, a vidi se da oni još uvijek postoje.... Mogu ti pružiti samo ovu riječ, neka i drugi zbore.... Za sve naše male heroje koji se bore danas, tu i sad....., a na prvdu za ''neke'' se uzalud ovdje čeka jer ona negdje čeka ''njih''.....
podrska malom alisanu omerbasicu

Zana 02.09.2002...mamina priceza :)
Dino 12.09.2010...mamin princ :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 151
14.4.2011 21:28:04   
N_N
Za Ino uplate:

user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 152
14.4.2011 21:29:52   
Hanady RR
Ja sam danas ovo prepisla za ino uplate...kontam slabo se vidi pa napirjed ima post moj i citar sa ovim podavima kome je nejasno a treba mu

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 153
14.4.2011 21:31:02   
N_N
Aha sorry, nisam skontala. Da je obrišem dok još imam fore??

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 154
14.4.2011 21:33:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

Aha sorry, nisam skontala. Da je obrišem dok još imam fore??

ma neka stoji...kako ko dolazi tako i pita nije na odmetuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 155
14.4.2011 21:35:21   
N_N
Ok.
Meni je čitav dan grč u stomaku, povraća mi se koliko me je ovo potreslo user posted image user posted image user posted image user posted image  ali vjerujem da ćemo mi obični uspjeti pomoći malom Ališanu.
Mili, držimo ti fige, uz tebe smo, ne daj se......

Neposredna veza do poruke: 156
14.4.2011 21:37:46   
Amrino
MM je danas zvao Vanju sa tv SA koja je objavila apel i Zoku sa efm- a. On ce napraviti jingl koji ce se vrtiti na radiju. Kontaktirajte i vi sve novinare koje znate jer slabo ce oni sta objaviti bez apelovanja. 

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 157
14.4.2011 22:24:27   
Kviki
Dragi Bože, slike su strava... Ne mogu sebi da dođem user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 158
14.4.2011 23:56:04   
BBubica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Nasli su ljekara u Minhenu koji ce prvo napraviti onu prvobitnu operaciju sa kanalom (koja na kraju nije uspjela ovdje), pa ce se onda 2-3 mjeseca raditi na revitalizaciji odumrlog tkiva. Vrlo su optimisticni u Njemackoj, kazu da ocekuju veliki uspjeh i sa jednim i drugim zahvatom.
Pasos su podigli i trebali bi sad u cetvrtak da putuju.
Sepse vise nema, krv je ociscena.
Alisan je bolje, smije seuser posted image

Hvala Bogu , lijepa vijest
Poslije ovih fotografija koje sam vidjela :( :( :(
Ovo je nesto prestrasno!
Neoprostivo!
Boze pomozi ovoj bebici da ozdravi, da  se svojoj mamici svako jutro budi s osmijehom na svom lijepom licu..

Neposredna veza do poruke: 159
15.4.2011 10:01:37   
emi7908
Opet mi na fb došlo da se ponovo traži krvna grupa AB neg. da se ne daj bože nije šta pogoršalo kod malenog user posted image  ali čitam post od Hanady kaže da se krv pročistila? Zna li iko više informacija?  Ja ne mogu sebi više da dođem od tuge, ako iško išta zna molim vas pišite...user posted image user posted image user posted image  neka im dragi Allah pomogne i usliši naše molitve... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 160
15.4.2011 10:15:11   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: emi7908

Opet mi na fb došlo da se ponovo traži krvna grupa AB neg. da se ne daj bože nije šta pogoršalo kod malenog user posted image  ali čitam post od Hanady kaže da se krv pročistila? Zna li iko više informacija?  Ja ne mogu sebi više da dođem od tuge, ako iško išta zna molim vas pišite...user posted image user posted image user posted image  neka im dragi Allah pomogne i usliši naše molitve... user posted image user posted image user posted image

nije to za laišana...
naime kada je njemu trenbalo bile su u pitanju dvije bebe na klinici...
sada neko ko nije bio na Fb u tom trenutku ponavlja status pa i mailove...
nema potrebe za brigom oko krvi, novac je veća briga...ališan danas ili njadalje u ponedeljak putuje u Njemačku aBd

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 161
15.4.2011 11:03:45   
amiyca
Mi smo u firmi prikupili novac. Danas ce neko otici da uplati. Samo da se spasi... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

Neposredna veza do poruke: 162
15.4.2011 11:44:59   
Amrino

IZVORNA PORUKA: emi7908

nije to za laišana...
naime kada je njemu trenbalo bile su u pitanju dvije bebe na klinici...
sada neko ko nije bio na Fb u tom trenutku ponavlja status pa i mailove...
nema potrebe za brigom oko krvi, novac je veća briga...ališan danas ili njadalje u ponedeljak putuje u Njemačku aBd

Kako sad ponedjeljak...? Joj zene drage pa na onim slikama se vidi da su u pitanju sati a ne dani. Dragi Allahu pomozi malom pilencetu. user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

Neposredna veza do poruke: 163
15.4.2011 12:27:56   
ena23
user posted image user posted image

ja ne mgou sebi da dodjem. nikako. zar nije trebao sutra putovati??? Mili Boze smiluj se i pomozi mu.

< Poruku je uredio ena23 -- 15.4.2011 12:28:40 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 164
15.4.2011 17:57:21   
Hanady RR
Evo navsvježije informacije, neka je i ovdje...ponedljeka je definitvno za putovanje i nadaje su da ima spasa i da se ima šta spasiti.

a mene dotaklo to što su se mdeicinirai koji putuju odrekli svojih dnevnica...malo smo ih spomenuli jučer....trebamo im zahvalitiuser posted image

''Ališan sa majkom i medicinskim osobljem leti u ponedjeljak, 18.04.2011. za Minhen. Dobra vijest je i da se medicinsko osoblje ispred Hitne pomoći odreklo svojih dnevnica!!! Ališan će sa majkom da bude na Dječijoj klinici Schwabing.
Pronađite tekstove o prof.dr. Milomiru Ninkoviću, koji je do 1992. godine bio šef Plastične hirurgije na Koševu. Čovjek je čudotvorac. Primiće Ališana na Dječiju Kliniku Schwabing u Muenchenu. Pokušaće spasiti sve što se spasiti da! Ima nade da se dosta prstića spasi. Svaki milimetar je bitan.''

da se dragi Bog smiluje i sve se dobro završi za ovo dijete i roditelje njegove. sretno mališauser posted image

a mi žene iammo još prilike neke se kafice za vikend odreći...markica u neku kutiju za skupljanje biće ih u subotu i nedelju i ponedeljak...
svaka marka je važnauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 165
15.4.2011 18:13:03   
sanela.asja
MM je uplatio na racun gledali smo na tv-u strasno,ma prestrasnouser posted image user posted image mene je zbog ovakvih stvari strah da se porodim na gradini mislimda je sigurnije kod kuce s babicomuser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 166
15.4.2011 18:16:41   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za medicinske radnike....

A MALOM MISUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 167
16.4.2011 18:26:50   
illa
S jednog foruma:

U CENTRU ZA MLADE YOUTH HOUSE, CENGIC VILA, 033 660519, SARAJEVO, DO DALJNEG CE BITI OTVOREN PUNKT ZA PRIKUPLJANJE POMOCI ZA ALIŠANA OMERBAŠIĆA.
SVI KOJI NISU U PRILICI OVIH DANA TO MOGU UCINITI I U SLJEDECOJ SEDMICI. SVAKI RADNI DAN OD 09:00 DO 21:00.
BUDIMO HUMANI I POMOZIMO !!!!!!!
SVAKA POMOĆ JE DOBRO DOŠLA !!!!!

< Poruku je uredio illa -- 16.4.2011 18:28:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 168
16.4.2011 18:37:43   
bananica
http://arhiva.sadake.com/?option=com_content&task=view&id=227

(odgovor članu illa)
Neposredna veza do poruke: 169
16.4.2011 19:12:07   
Mirkica

Evo navsvježije informacije, neka je i ovdje...ponedljeka je definitvno za putovanje i nadaje su da ima spasa i da se ima šta spasiti.

a mene dotaklo to što su se mdeicinirai koji putuju odrekli svojih dnevnica...malo smo ih spomenuli jučer....trebamo im zahvalitiuser posted image

''Ališan sa majkom i medicinskim osobljem leti u ponedjeljak, 18.04.2011. za Minhen. Dobra vijest je i da se medicinsko osoblje ispred Hitne pomoći odreklo svojih dnevnica!!! Ališan će sa majkom da bude na Dječijoj klinici Schwabing.
Pronađite tekstove o prof.dr. Milomiru Ninkoviću, koji je do 1992. godine bio šef Plastične hirurgije na Koševu. Čovjek je čudotvorac. Primiće Ališana na Dječiju Kliniku Schwabing u Muenchenu. Pokušaće spasiti sve što se spasiti da! Ima nade da se dosta prstića spasi. Svaki milimetar je bitan.''

da se dragi Bog smiluje i sve se dobro završi za ovo dijete i roditelje njegove. sretno mališauser posted image

a mi žene iammo još prilike neke se kafice za vikend odreći...markica u neku kutiju za skupljanje biće ih u subotu i nedelju i ponedeljak...
svaka marka je važnauser posted image

bas citam o ovom Doktoru i moram reci da je izgleda jakooooo dobar a Bogami nebi ti njemac hvalio stranca ovoliko da nije toga vriejdan i vise , kazu da je vodeca adresa ( tj. najbolji) u slucaju kao sto je npr. ovo kod malog Alisana i kazu da posjeduje perfektnu tehniku za ponovo dovodjenje u funkciju npr. rukica i nogica kod Alisana , hvala BOgu da postoji ovakvih ljudi .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 170
16.4.2011 21:33:46   
Medić*
Evo lijepih vijesti o malisanu koje ugledah na fb medju svojim prijateljima user posted image

Dragi prijatelji i dobri ljudi,

Prema zadnjim podacima od oca Omera, trenutno na računu Ališana se nalazi cca. 100.000 KM koje su do sada prikupili dobri ljudi i odgovorne kompanije! Smatraju da bi se za sada mogli pokriti trošk...ovi liječenja.

Ališan se dobro osjeća, nalazi se sa mamom Albinom na Pedijatriji, čak se i crnilo pomalo povlači!

Porodica moli da se ZAUSTAVI ulično prikupljanje novca radi mogućih malverzacija i zloupotrebe. Još samo sutra, u nedelju 17.04.2011. organizovano je prikupljanje pomoći u ulici Ferhadija ispred Tržnice - Sarajevo.

Da podsjetimo, Ališan leti sa roditeljima u ponedjeljak, 18.04.2011. za Minhen na daljnje liječenje! Ukoliko liječenje bude duže trajalo, te skuplje koštalo, bit ćemo slobodni da Vas obavjestimo i ponovo pokrenemo zajedničku akciju prikupljanja sredstava.

Još jednom, veliko hvala svima!

Samo da pile maleno ozdravi aBg

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 171
16.4.2011 21:36:14   
N_N
Krasna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image
Pile malo, čuvamo ti fige i želimo sreću user posted image user posted image Vrati nam se nasmijan, sunce milo user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 172
16.4.2011 21:42:13   
HAHA
Samo da mu bude bolje,a hoće ako Bog da.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 173
16.4.2011 21:47:22   
ziki
user posted image user posted image user posted image super vijest, molim dragog Boga da sve bude u redu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 174
   [Obrisana poruka]
16.4.2011 21:49:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *