Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 20.4.2011 9:18:29
ziki
Hvala dragom Bogu divne vijesti. Nadam se da će i ostale naše akcije i za Nejru i za malenog Dženana bit praćene ovako dobrim i još boljim vijestima
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 20.4.2011 9:26:16
gerberka
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 20.4.2011 12:30:40
mišur
Ipak je Bog milostiv prema ovom malom dječaku!!! Jako su me obradovale ove vijesti... Samo da on ozdravi i vrati se svojoj kućici da uživa u svom djetinjstvu....
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 23.4.2011 9:56:44
Visnja RR
"Poštovana,
Ališan je u ponedjeljak otišao sa roditeljima za Minhen. Pregledao ga je prof. Ninković I najbolja informacija je da će sve biti spašeno. Samo su noktići u pitanju, da li je ostao korjen noktiju. S obzirom da su naši Plastičari htjeli raditi amputacije prstiju I stopala ova nas je vijest sve obradovala!
Baš kao u SF filmovima, sad od uzorka Ališanovog mišića sa leđa se proizvode novi mišići I tkivo da se pokrpaju noge!
Operacije bi trebale početi idući petak, ukupno da traju oko 20-tak dana.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 23.4.2011 21:44:05
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
"Poštovana,
Ališan je u ponedjeljak otišao sa roditeljima za Minhen. Pregledao ga je prof. Ninković I najbolja informacija je da će sve biti spašeno. Samo su noktići u pitanju, da li je ostao korjen noktiju. S obzirom da su naši Plastičari htjeli raditi amputacije prstiju I stopala ova nas je vijest sve obradovala!
Baš kao u SF filmovima, sad od uzorka Ališanovog mišića sa leđa se proizvode novi mišići I tkivo da se pokrpaju noge!
sredstava za liječenje ima dovoljno. "
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 24.4.2011 8:46:54
reallove
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
"Poštovana,
sredstava za liječenje ima dovoljno. "
hvala bogu