Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 9.5.2011 20:44:55
ElmaB
Maloprije sam se dopisivala sa Albinom, Ališanovom mamom, i kaže da je dječak dobro i da su u iščekivanju operacija. Doktori su ubijeđeni da će mu sve spasiti!!!!!!
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.5.2011 15:31:05
bananica
Omer Omerbasic - Poštovani, molim sve roditelje koji su preživjeli torturu i nemar ljekara na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu da se jave gospođi Lamiji Bajrović (lamija.bajrovic@gmail.com,). Pravili bi emisiju kod Aleksandra Hršuma o NEMARNOSTI LJEKARA ! Svi koji imaju dokaze i koji su zainteresovani da učestvuju, molim da se jave! Nema potrebe za strahom od gostovanja, naši ljekari moraju početi da poštuju svoje radne obaveze i narod koji ih plaća!.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 20.5.2011 23:28:41 >
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 12.5.2011 10:43:30
ziki
Sretno maleni
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 12.5.2011 18:22:40
Super Beba
Ne mogu se nagledati malog ljepotana...da aBd uspješno prođe post-operativni period i oporavak za stopala, pa onda i za ručice...samo da sve hairli prođe!
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 25.5.2011 21:41:46
ElmaB
Poštovani,
Ališan je danas imao drugu operaciju. U salu smo ga odveli u 13 sati, a vratili su ga u 19 sati. Operisali su mu noge i ruke. Čekamo prof. dr. Ninkovića da dođe da nam kaže šta je sve tačno rađeno. Kad dobijemo te informacije obavijestićemo i Vas. Ališanu je stanje stabilno. Prikopčali su ga na aparate. Prima lijekove za bolove. Čini se da je naš i Vaš heroj i ovu operaciju dobro podnijeo.
Do sljedečeg javljanja puno Vas pozdravljamo Ališan, Albina i Omer.
Čekamo konačne vijesti.Nadam se da će mi se Albina uskoro javiti.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 26.5.2011 8:52:24
gerberka
mala dusica, uz tebe smo bit ces ti nama akoBogda dobro
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru