RE: masina za susenje vesa (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

maja78 RR -> RE: masina za susenje vesa (5.12.2013 21:27:15)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e Hanady sad ti zavidim al fakat hocu i jaaa da mi tako fercera

jesi probala da ne ideš odmah pranje i sušenje...
već opereš, pa onda na 11 staviš i okreneš do ormara il manje veša do pegle...

ma vjeruj da sam ga znala poslije pranja izvaditi i protresti ves i fino ponovo manje ubaciti

i kod mene nema da zadam zaredom program, nego uvijek prvo zavrsi pranje pa moras staviti susenje, tj obrnuti "tockice"

e moja ima...ja stavim bijelo...uključim na keca , pa na 90 i tamo ono zadnje na oramr okreneme i ona sve4 u cugu odradi[sm=smiley36.gif]

ma ema veze al me ta tvoja nervira...moram doć da to vidim majkemi...
znaš kako ja svoju volim..
pa majo ja ljeti stavim peškire mahir hoć da me ubije kaže da sma luda a oni izaću ko plišane igračke...[sm=smiley36.gif]

e dodji slobodno i ima da obrnemo turu vesa da vidis govneta

a i nisam cak ni pranjem nesto zadovoljna, bijeli ves, dobar deterdzent, jos i maramice za izbjeljivanje, na 90 i ne opere dobro kako bih ja htjela

salmy -> RE: masina za susenje vesa (5.12.2013 21:38:58)

Hanady otidji do Maje sredi joj tu masinu ....da znam na cemu sam[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: masina za susenje vesa (5.12.2013 21:42:42)

IZVORNA PORUKA: salmy

Hanady otidji do Maje sredi joj tu masinu ....da znam na cemu sam[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tačno hoću odavno mislim da su joj fabričku grešku podvalili

Selminja -> RE: masina za susenje vesa (5.12.2013 23:46:52)

Majo, ja imam istu i zadovoljna sam [sm=smiley1.gif] kod mene je 1200 obrtaja. Bijeli ves je fantazija, samo motam iz masine.

Sad, otkako se odvikavamo od pelena vise puta dnevno pici program 13, za pola sata osusi i opere pola kg vesa, tj par upisanih gaca i helanki [sm=smiley36.gif]

R&T@ -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 7:50:12)

salmy, jesi li gledala tu masinu mimo Gorenje prodavnica?

Kolegica rece da je razlika u cijeni i do 150 KM, uz isti period garancije...

Je li to moguce?

maja78 RR -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 9:09:17)

e pa ja cu se roknuti sto meni uvijek nesto podvaljuju

ndavno sam imala zezanciju sa cizmama

M kao Mama -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 9:40:17)

a jel mora biti gorenje, ja sam uzela beko i zadovoljna sam, samo još čekam račun, hahahahha

MicoTico -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 9:55:27)

IZVORNA PORUKA: R&T@

salmy, jesi li gledala tu masinu mimo Gorenje prodavnica?

Kolegica rece da je razlika u cijeni i do 150 KM, uz isti period garancije...

Je li to moguce?

Moguće je.
ja sam Gorenje šporet platila jeftinije za oko 100 KM (isti model naravno) u nekoj lijevoj prodavnici.

Hanady RR -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 9:57:28)

meni se činio da su mi rekli da u DOMNDU to je opnaj bivši EŠ Companx ima indesit mašina jeftinija nego general servisu u E-Šehovića...
ali garancija je tu 3 godine...

al porvjeri ti to salmy...svi daju na rate kartice i sve...za svoje novce možeš kupiti gdje želiš, ha ja...
nije mala razlika do 100-150 KM

M kao Mama -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:09:26)

hanady, znaš da sam ja u vogošći i odem pogledam u domog sušilicu, kao 680 KM a na akciji je 620, istu takvu u beko shopu u vogošći platim 545 na akciji, a oko 600 je bez akcije, tako obić se mora barem nekoliko radnji,

R&T@ -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:29:54)

mama_alma, kad te vec krenulo, nadji mi perilicu posudja po dobroj cijeni...

M kao Mama -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:37:45)

do koliko para, ja i tu imama Beko, kupljenu prije haman 8 godina i zadovoljna sam šta te interesuje do koliko para

škorpija -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:39:13)

mi smo kupili prije nekoliko godina polovni siemens 250 Km, ne da je dobra nego predobra, suši a ne gužva

canim -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:42:31)

Maja, a jesi probala da smanjis broj obrtaja pilikom pranja vesa, da ti ne ide do 1200 vec 1000 ili 800 i slicno.

Mi smo do prije par mjeseci imali Beko susilicu, zaista sam prezadovoljna bila, ves izadje bas onako fin suh, mekan. Sad imamo Gorenje, i nisam zadovoljna, uvijek nadjem nesto vlazno [sm=smiley13.gif] doduse mozda i ja negdje nesto grijesim, jer sam je tek pocela koristiti ali nesto ne vjerujem.

R&T@ -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:46:44)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

do koliko para, ja i tu imama Beko, kupljenu prije haman 8 godina i zadovoljna sam šta te interesuje do koliko para

I ne skontah da te ne pitam na chat temi...[sm=jezicek.gif]
Pukla sam...[sm=jezicek.gif]

maja78 RR -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:46:46)

IZVORNA PORUKA: canim

Maja, a jesi probala da smanjis broj obrtaja pilikom pranja vesa, da ti ne ide do 1200 vec 1000 ili 800 i slicno.

Mi smo do prije par mjeseci imali Beko susilicu, zaista sam prezadovoljna bila, ves izadje bas onako fin suh, mekan. Sad imamo Gorenje, i nisam zadovoljna, uvijek nadjem nesto vlazno [sm=smiley13.gif] doduse mozda i ja negdje nesto grijesim, jer sam je tek pocela koristiti ali nesto ne vjerujem.

jesam i to stavljala sam na 600 obrtaja

R&T@ -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:48:23)

majo, osusi li dobro i "nepoguzvano" kad je malo vesa?

Da nije problem u kolicini...

salmy -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:50:18)

Odlucili smo se za Gorenje jer daju popust na kes30% i nose nasu staru masinu jako bitna inf..tacno ne znam sta bih sa njom,i oduzmu 50 KM od cjelog iznosa

M kao Mama -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 10:54:07)

o, salmy to je super info, odlično nek je sa srećom, sad slijedi učenje kako ne smanjiti i ne pobojiti veš koji je na programu sušenja

maja78 RR -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 11:01:20)

i kad ne stavim i kad stavim puno ili malo vesa ista stvar potpuno, ostane blgo vlazno i poguzvano

M kao Mama -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 11:04:30)

i kad ne stavim i kad stavim puno ili malo vesa ista stvar potpuno, ostane blgo vlazno i poguzvano

očito, majo da ima neka greška sa tom masinom, prvo hanady nek to pogleda, ako je ona ne dovede u red, onda ne znam bogami, kad već nije pod garancijom, šta ti ječiniti

maja78 RR -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 11:07:23)

očito, majo da ima neka greška sa tom masinom, prvo hanady nek to pogleda, ako je ona ne dovede u red, onda ne znam bogami, kad već nije pod garancijom, šta ti ječiniti

ma hajde nek radi koliko radi vec sam se ohladila od nje, a bila sam razocarana neki period hehehe

salmy -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 11:49:18)

o, salmy to je super info, odlično nek je sa srećom, sad slijedi učenje kako ne smanjiti i ne pobojiti veš koji je na programu sušenja

hvala ti draga..jedva cekam..posteljinu presvukoh i slozih...

MicoTico -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 11:53:22)

IZVORNA PORUKA: škorpija

mi smo kupili prije nekoliko godina polovni siemens 250 Km, ne da je dobra nego predobra, suši a ne gužva

I ja imam siemens, kupila od nekog lika polovnu iz Njemačke, ima joj skoro 6 godina kako je kod mene, platila je 150 KM[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

škorpija -> RE: masina za susenje vesa (6.12.2013 13:44:38)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: škorpija

I ja imam siemens, kupila od nekog lika polovnu iz Njemačke, ima joj skoro 6 godina kako je kod mene, platila je 150 KM[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>