Hannica -> RE: Masina za susenje vesa (19.12.2012 12:23:48)
|
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: salmy Zenice koje je imate... cula sam da ona mora imati dimnjak/prozor u wc?? Navodno ima para koju izbacuje...planiramo je kupiti al mi nista nije jasno... u wc nemam prozor niti dimnjak...a potrebna nam je uzasno... dobila sam popizditis od susenja u stanu...jer ovaj hebeni smog usmrdi sve sto valja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ne mora..postoje neke koje imaju crijevo za odvod i za to ti treba dimnjak..crijevo je kao za napu fi 100 imaju neke koje imaju kondenzacijski lonac..tu se para skuplja i pretvara u vodu..koju povremeno ispraznis... a masina plus susilica je najbolje rjesenje..para ide u odvod gdje ide i voda..kod mene je tako..raspitaj se kad budes kupovala.. aha,znaci ima taj fazon..i ja kontam koje crijevo...a sigurno je to kao klima...ja imam na balkonu od nje crijevo i stavila u flasu koju redovno praznim...pretpostavljam da je slican fol A kombinacija susenje/pranje sam cula da nisu dobre jer se brzo kvare...rado bih zamjenila 500 obrtaja za duplo vise...zanusi ima joj 12 godina[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ipak je najbolje u prodavnici pitati...pretpostavljam da je ta koja ima taj kondenzacijski fol skuplja ma ne vidim razlog zbog kojeg bi se kvarila brze od obične..vidiš tih 500 obrtaja ti baš ne mogu ocijediti veš najbolje..pa će ti sam proces sušenja jako dugo trajati... ja bih svakako kupila 2 u 1..ja je imam evo godinu dana....i radi malte ne non stop..jer i ljeti i zimi sušim u njoj... Da i ja dodam koju pametnu.[sm=smiley36.gif] Ja imam masinu 2 u 1 Bosh,pere i susi vec 7 ili 8 godina i jos uvijek je kao nova.[sm=smiley36.gif] Jedina mana joj je sto pere 5 kg,a susi 2,5 kg pa moram ubacivati u susilicu na dva puta.Meni to i nije neki problem,taman izvadim ves i razvrstam sta mi nije za susenja jer ne zelim da se skupi.[sm=smiley36.gif] Treba joj odprilike 3 sata da osusi masinu pamucnog vesa,znaci 2 x 1,5 h. Ja sam zadovoljna.
|
|
|
|