Hanady RR -> RE: Masina za susenje vesa (18.12.2012 14:36:06)
|
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: salmy Zenice koje je imate... cula sam da ona mora imati dimnjak/prozor u wc?? Navodno ima para koju izbacuje...planiramo je kupiti al mi nista nije jasno... u wc nemam prozor niti dimnjak...a potrebna nam je uzasno... dobila sam popizditis od susenja u stanu...jer ovaj hebeni smog usmrdi sve sto valja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ne mora..postoje neke koje imaju crijevo za odvod i za to ti treba dimnjak..crijevo je kao za napu fi 100 imaju neke koje imaju kondenzacijski lonac..tu se para skuplja i pretvara u vodu..koju povremeno ispraznis... a masina plus susilica je najbolje rjesenje..para ide u odvod gdje ide i voda..kod mene je tako..raspitaj se kad budes kupovala.. aha,znaci ima taj fazon..i ja kontam koje crijevo...a sigurno je to kao klima...ja imam na balkonu od nje crijevo i stavila u flasu koju redovno praznim...pretpostavljam da je slican fol A kombinacija susenje/pranje sam cula da nisu dobre jer se brzo kvare...rado bih zamjenila 500 obrtaja za duplo vise...zanusi ima joj 12 godina[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ipak je najbolje u prodavnici pitati...pretpostavljam da je ta koja ima taj kondenzacijski fol skuplja ne znam gdje si ovo čula... al iz ličnoga iskustva nije istina.... moja indesit 2 u 1 trlja evo 5-tu godinu makismlano je koristim još niti jednom nismo servis zvale :) dobar dio moje familije i prijetljica ima istu tu...i također nisu kvarljive... prostor ne zauzima jer je staviš na mjetso one koju jesi imala samo za pranje...o pari ne brineš u odvodu koji očima ne vidiš sve se dešava ... Pa zar nije logicno ?Ipak jedan motor radi 2 posla,ko ima mogucnosot i mjesto moja preporuka je posebno perilica posebno susilica. meni ovo smješno...[sm=smiley36.gif] meni je logičćno da porizvođač koji jeste radio 2u1 je vodio računa o ovome... ja sma gorenje mašinu iznijela i unijela mašinu sa sušilicom... nit vadim , prevadim, nit se zezam... regularno u njoj mogu da ne sušim smao perem... mogu da sušim dio opranoga izvadim što neću u sušilicu sa prethodnoga pranja... nema kutija, nema pare, nema ništa... staviš, podesiš je opere...sačekaš, povadiš...složiš što je za peglu, što nije direkt u ormare... ne kontam gdje mi je logika da dežuram pored nje kad će oprati da prevadim u sušilicu... ja njoj zadam...i odšetam daleko dalko dok ne završi :)
|
|
|
|