salmy -> RE: masina za susenje vesa (12.12.2013 18:51:30)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: maja78 RR e Hanady sad ti zavidim al fakat hocu i jaaa da mi tako fercera jesi probala da ne ideš odmah pranje i sušenje... već opereš, pa onda na 11 staviš i okreneš do ormara il manje veša do pegle... ma vjeruj da sam ga znala poslije pranja izvaditi i protresti ves i fino ponovo manje ubaciti i kod mene nema da zadam zaredom program, nego uvijek prvo zavrsi pranje pa moras staviti susenje, tj obrnuti "tockice" e moja ima...ja stavim bijelo...uključim na keca , pa na 90 i tamo ono zadnje na oramr okreneme i ona sve4 u cugu odradi[sm=smiley36.gif] ma ema veze al me ta tvoja nervira...moram doć da to vidim majkemi... znaš kako ja svoju volim.. pa majo ja ljeti stavim peškire mahir hoć da me ubije kaže da sma luda a oni izaću ko plišane igračke...[sm=smiley36.gif] Hanady hajde javi se..dosla ja konacno[sm=bravo.gif] cekam da prodje 2 sata(tako su mi rekli) da je upalim..Moja je 7105..haman ko tvoja[sm=smiley36.gif] planiram sareno ukljuciti na 60..Zanima me jeli odmah zadam i susenje? ili cekam da zavrsi pranje' ' jesam nesrpljiva ubi Boze
|
|
|
|