Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam kupila ovu indesit IDC 75 pa ako ima neko nekih svajeta u koristenju nek mi napise. Nismo je jos probali ves se veceras pere pa ujutro ukljucim susenje da vidimo kako ide... nadam se da cu biti zadovoljna :)
Imam i ja ovu ali jos nikad nisam skontala kako radi. Smao znam kad peskire samo susim da budu fini i mekani!
ma ja sada sušim sve.. mm džempere i tamni veš, sve to perem i sušim na 30 stepeni.. bijeli veš perem na 90 sušim na 80 stepeni... a svijetli perem i sušim na 40...sve sem džempere...trenerke, majice i to... kod mene je 2u1 indesti i ja sam prezadovoljna...
ja sam kupila ovu indesit IDC 75 pa ako ima neko nekih svajeta u koristenju nek mi napise. Nismo je jos probali ves se veceras pere pa ujutro ukljucim susenje da vidimo kako ide... nadam se da cu biti zadovoljna :)
Imam i ja ovu ali jos nikad nisam skontala kako radi. Smao znam kad peskire samo susim da budu fini i mekani!
j a skontala za desetak dana sve i mogu vam reci da mi je vala puno olaksala .. jos kad dodju bebeche stvari posebno ce se osjetiti..... posteljina peskiri ves to mi je bas super sve ... ostalo je isto ok mada imama jos strah da ne unistim pa polako ubacujem znacjnije tsvrai z asusenje u njoj :)
Ma neee, taman budu suhe, i ništa im ne bude, naravno ne rtba ih presušivati. Doduše moraš trpjeti tutnjanje i lupetanje obuće po mašini, ali pretrpim.
Uštelila sam se, muž mi terenac pa moramo voditi računa o brzini pranja/sušenja i peglanja stvari :)))
samo pazi da naštimaš temp sušenja kod obuće..da ne bude ko u mene..stavila dva para patika..a izašle baška male patike , a bile 47 broj..baška ulošci jedno 28 br i baška džonovi 55 br.. mm kupio nove patike nakon toga ja i njih u mašinu, a on jadnik sjeo ispred i čeka da vidi šta će sad izaći..kaže ako počnu se umnožavati da gasim mašinu...hahah...to sam uradila na 90 stepeni..na 30 ispadne ok..
Jesam ali se prvo sušio 3-4 sata na radijatoru. Onda kako je grijanje bilo loše i mislila sam da će se usmrditi stavila sam ga na najnižu temperatutu u sušilicu. Izvratila naopako i zakopčala. Svakih 15 min sam provjeravala jel sve ok
IMa li neko perilicu /susilicu. Onu sto i pere i susi. Meni se pokvarila masina i kontam da kupim ovu kombinovanu ali neznam kakva je da li se kvari brzo Na netu sam nasla nekakvu Indesit Pere 6 kg a susi 5 kg
imam ja pčelice upravo tu..ja sam prezadovoljna... jer ona kad opere samo nastavi da suši..nema kondenzacijskog lonca..nema nikakvih karafeka..programiram je i cijelu noć landara.. jest da pranje i sušenje bijelog traje 6 sati,, al eto..
ja sam svoju platiila sniženu sa 750 na 520 KM
IMa li neko perilicu /susilicu. Onu sto i pere i susi. Meni se pokvarila masina i kontam da kupim ovu kombinovanu ali neznam kakva je da li se kvari brzo Na netu sam nasla nekakvu Indesit Pere 6 kg a susi 5 kg
imam ja bas tu, dobra je al guuuuuzva
Imam je i ja isto indesit, meni je super ja preeezadovoljna. Guzva ako posle susenja ne izvadis ves nego ostavis da se hladi u masini! Bijelo pere i susi 5h, sareno opere za 1h i 21min.
Imam je i ja isto indesit, meni je super ja preeezadovoljna. Guzva ako posle susenja ne izvadis ves nego ostavis da se hladi u masini! Bijelo pere i susi 5h, sareno opere za 1h i 21min.
ja odmah vadim ali opet zguzvano e jedino bude mrvu manje ako centrifugiram na 600 obrtaja
Ma ja nema gdje da postavim samu susilicu jer mi je iznad masine elektricni bijler. A jos sad moram da kupim i novu masinu za ves Pa sam u jednoj radnji nasla tu Indesitovu za 868 kmEh sta me jos privuklo to su dimenzije jer gdje mi stoji masina odmah pored je vc solja a s druge strane ima glavni ventil za vodu koji su mi majstori ostavili na sred zida a jmi to nismo ni skontali dok nismo skroz zavrsilikupatilo i postavili masinu Dodje mi odmah ispred masine tako da mi dubina mora biti 54 a ova to jeste bar tako pise
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.