|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Masina za susenje vesa
7.12.2011 22:52:11   
mimikimi
evo moja veceras odradila prvo pokusno susenje
ja sam prezadovoljna sa onim sto je osuseno stvaarno nemam rijeci
ama vrijedi svake marke
ves mekan mirisi nenormalno suh za nepovjerovat
za manje od tri sata oprano suho i slozeno bez peglanjauser posted image
mamina princeza ako je vec zelis odmah kupuj neces se pokajati
odluci koju ces marku i onda nadji sebi model koji ti najvise odgovara cijenom i onim sto pruza

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 326
7.12.2011 22:57:42   
mamina princeza
to mi je najteze odluciti :))))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 327
8.12.2011 0:02:10   
bambi7
Ja sam nedavno kupila indesit 2u1, masina i susilica, ma joj meraka, posle perilice za sudje najdraza stvarcica u stanu!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 328
8.12.2011 16:07:56   
mamina princeza
Ja sma danas malo obisla prodavnice i gledala indesit idc75 to je mehnicka nije elktronska al kontam da mi je dosta to? Malo manje od 500 KM ... gledal asam gorenje al su mi preskupe u Studio gorenju a i oni tamos to rade Boze sacuvaj ne znaju ni rei tsa je sta. Jos sam kao vidjela neke oko 600 KM al trenutn o ih nemaju u Tehno Magu u Titovoj iduce sedmice. Ne znam jel mi dovoljno mehanicka... sta ja znam i ne treba mi neka elektronika bitno da susi jel tako? user posted image user posted image

U Stanic tradeu ima isto Ariston za oko 700 Km koja ima svasta nesto i super je al ne znam kakva je ne sto nemam nikog s tom markom da je hvali ???

Ove masine + susilice su izgleda puno lakse za naci i isplativije.. sa dja kontam da izbacim svoju 4 godine masinu da je mozda i prodam a uzmem novu indesit... al opet mnogi kazu da je bolje d aje odvojeno. Mozel konkretno objasnjenje zatso je bolje da je odvojeno ako neko zna.... meni masina za ves je svakako mala ona kratka  5 kg ne vise mad aje janekad natrpam i nista joj LG.. mogla bis eprodati da kupim sve u jednom a opet ako je bolje ovako onda da ne radim gresku...
Joj kad covjek treba nesto kupiti bas ima milion dilema.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 329
8.12.2011 18:21:07   
mimikimi
moj ti je savjet da ne kupujes 2u1 bolje kupi si neku solidnu indesitovu nije skupa a cula sam da su se ok pokazale
kad kupis 2u1 one peru vesa recimo od 5kg a suse od 2 ,2.5kg pa moras vaditi pa dva puta paliti
i znam jos da 2u1 masine jako jako guzvaju ves
dok recimo evo ja sinoc osusila dvije ture nista peglati samo odmah dok zavrsi pomotam ma milina
radije neku jeftiniju arijantu susilice nego kombinaciju
i meni je gorenje bil skupo ali evo i beko je fantazija nista joj ne fali digitalna je ima masu funkcija
to ti je moje misljenje

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 330
8.12.2011 18:33:04   
bambi7
Moram ovde da upadnem! Moja pere 8kg a susi 6, s tim da ja skoro nikad ne punim (haj nacekaj da se napuni 8kg, ostadosmo bez gacauser posted image ) Kad operem recimo djecije, bude pofino puna masina i kad trebam da susim izvaim recimo dzemperke koje ne susim jer se skupljaju ili recimo neki deblji dux, Tako da ama bas nikad nisam dva puta palila susilicu.
Sto se tice guzvanja isto je kao i sa samom susilicom, izvadi ves kad zavrsi susenje i nema potrebe za peglanjem. A i meni je super opcija odgodjeno paljenje, tako da uhvatim i jefinu i kad sam u kuci da povadim ves.

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 331
   [Obrisana poruka]
8.12.2011 21:37:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bambi7)
  Neposredna veza do poruke: 332
8.12.2011 21:45:22   
mimikimi
iman zeno ja sebi jos ne mogu doci ma milina brate danas sve oprano suho mirisljavo mekano u ormaru ma nemooj se razmisljati
haj sjescemo pa cemo se zdogovorit user posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 333
   [Obrisana poruka]
8.12.2011 22:03:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna veza do poruke: 334
8.12.2011 23:16:10   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: mimikimi

iman zeno ja sebi jos ne mogu doci ma milina brate danas sve oprano suho mirisljavo mekano u ormaru ma nemooj se razmisljati
haj sjescemo pa cemo se zdogovorit user posted image user posted image user posted image

Ako ništa, ja ću da perem kod sebe a sušim kod tebe....il mi kupi il me trpi, tebi na volju user posted image user posted image user posted image

he bona a rezije user posted image
jos ti je kod mene srednja tarifa nema jeftine pa ti de user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 335
8.12.2011 23:21:49   
Leena
Joj, moram se i ja ovdje javiti, moja suši 6kg veša, izađe krasan, mekan, mirisam i ne mora se peglati, zaljubljena sam u njuuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 336
8.12.2011 23:27:04   
mimikimi
nemojte previse hvaliti susilicu eto meni posla sa imanuser posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 337
9.12.2011 8:08:40   
sirnica

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ja sma danas malo obisla prodavnice i gledala indesit idc75 to je mehnicka nije elktronska al kontam da mi je dosta to? Malo manje od 500 KM ... gledal asam gorenje al su mi preskupe u Studio gorenju a i oni tamos to rade Boze sacuvaj ne znaju ni rei tsa je sta. Jos sam kao vidjela neke oko 600 KM al trenutn o ih nemaju u Tehno Magu u Titovoj iduce sedmice. Ne znam jel mi dovoljno mehanicka... sta ja znam i ne treba mi neka elektronika bitno da susi jel tako? user posted image user posted image

U Stanic tradeu ima isto Ariston za oko 700 Km koja ima svasta nesto i super je al ne znam kakva je ne sto nemam nikog s tom markom da je hvali ???

Ove masine + susilice su izgleda puno lakse za naci i isplativije.. sa dja kontam da izbacim svoju 4 godine masinu da je mozda i prodam a uzmem novu indesit... al opet mnogi kazu da je bolje d aje odvojeno. Mozel konkretno objasnjenje zatso je bolje da je odvojeno ako neko zna.... meni masina za ves je svakako mala ona kratka  5 kg ne vise mad aje janekad natrpam i nista joj LG.. mogla bis eprodati da kupim sve u jednom a opet ako je bolje ovako onda da ne radim gresku...

Ja sam prodala 5 godina staru mašinu za veš Gorenje, kupila Indesit 2u 1. Nisam se pokajala. Pere 6, suši 5 kg. Centrifuga joj je odlična, ljeti mi veš bude suh za pola sata. Bitno je samo da se ne pretrpa, pa onda neće ni gužvati. Ja je nikad ne prepunim, opere, osuši, smanjila mi je i olakšala peglanje, smanjila vlagu u stanu od sušenja veša po radijatorima zimi, moje iskustvo jeuser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

Neposredna veza do poruke: 338
9.12.2011 9:16:30   
mamabb

Ženo mamiš me da i ja sebi kupim. Ako me ko bude pitao šta ćeš na naselje lijepo ću da kažem SUŠILICU hahahaha

04.12.2008.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 339
   [Obrisana poruka]
9.12.2011 10:08:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 340
9.12.2011 10:14:44   
mamabb

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: mamabb

Ženo mamiš me da i ja sebi kupim. Ako me ko bude pitao šta ćeš na naselje lijepo ću da kažem SUŠILICU hahahaha

Jesu se krajiškinje okupile...user posted image

I mene je namamila mamabb....moraću negdje iskopati 500 kmčićauser posted image ...al biće moja!

aaaa zar i ona hahahaha ko je ?šta je? pričaj! hahahaha

04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 341
9.12.2011 10:35:43   
mimikimi
user posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 342
9.12.2011 12:29:36   
de_de
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ja imam ovu Indesit, isto je platila oko 500 KM, iako nema opcije kao druge (skuplje) susilice, ja sam prezadovoljna.
Za ovo drugo ja sam dobila objasnjenje da se ove 2u1 brze kvare i da su skuplje popravke, pa sad ne znam.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 343
   [Obrisana poruka]
9.12.2011 18:35:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 344
9.12.2011 20:12:25   
mimikimi
o znaci bivsa sugradjanka e hajmo sad koji dio
odosmo mi sa temeuser posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 345
10.12.2011 23:58:55   
mamina princeza
ja sam kupila ovu indesit IDC 75 pa ako ima neko nekih svajeta u koristenju nek mi napise. Nismo je jos probali ves se veceras pere pa ujutro ukljucim susenje da vidimo kako ide... nadam se da cu biti zadovoljna :) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 346
12.12.2011 21:25:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: d.dita

Da li neko zna ima li se kod nas kupiti električna mreža za sušenje veša? Ja vidjela na reklami iz Merkatora za HR. Nemam gdje staviti mašinu za sušenje veša a ovako se baš patim, sušim veš na radijatoru u kupatilu pa mi radijator korozirao.

Ima u Konzumu u Sarajevu...
Cijena 74.90 KMuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 347
12.12.2011 23:28:11   
d.dita
tajra,
za muštuluka si user posted image ! Ujutro javljam rodbini u Sa da mi kupe, pa kakva god bila! Hvala puno!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 348
13.12.2011 8:27:00   
mamabb

o znaci bivsa sugradjanka e hajmo sad koji dio
odosmo mi sa temeuser posted image user posted image user posted image

Mali svijet a još manji naš gradić...sigurno se znamo, ako ništa, makar u prolazu smo se srele.
Da ne bude skroz OT, veliš, sušilica zakonuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 349
13.12.2011 8:50:34   
dinciii
Ja  sam se nedavno preselila i sad ovde u zgradi ima Soba za pranje, tj...imaju masine i susilice..Dosad nisam nikad susila ves u susilici,uvijek sam slusala komentare sve ti smanji itd...Eh sad kako vidim da ste vi prezadovoljne reko da i ja isprobam user posted image Nego sto sam ne bih trebala stavit u nju sta moram pazit.Susilica je top user posted image Miele izgleda kao van zemaljac user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *