Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo da "prijavim" kupila sam kombinovanu Candy 6kg+5kg, treba mi stići za par dana isporuka pa je još nisam probala, kazu da bi trebala biti odlična, drzim se onoga ko ne zna sta valja zna sta je skupo
sretno..da puno veša opere i osuši..nadam se da ćeš biti pametnija od mene i na vrijeme skontati kako se šta suši...kod mene je bilo bisera... mm patike 2 komada na programu za pranje patika...al sušenje ostalo na 80 stepeni..pa smo dobilo 2 patike, 2 dzonove i dva para uložaka..sve baška..s tim da su se dzonovi razvukli a patike smanjile..pa je razlika nekih 5 brojeva... mm džemperi postali benkice jer su se isto osušili na 80 stepeni... moja trenerka..postala IN..do sredine potkoljenice.... ono što bi svijetlo sam ima crvene ili plave primjese..eto tako...
Kondenzacijska ne može u kupatilo koje nema prozora. Ova masina nema nikakvo crijevo nego para izlazi iz otvora na mašini u kupatilo. Nije joj potrebno nista osim utičnice.Voda se skuplja u posudi i nije nikakav zahmet to istresati, ja istresan posliej svakog susenja po navici.
Kakva para Nedi? Ja imam ovu i nema nikakve pare, izlazi samo topli zrak. Btw, u kupatilu nemamo prozor i najnormalnije susim vec samo su vrata otvorena jer masina dosta zagrijava prostor (a to su nam napomenuli i kada smo kupovali susilicu).. Koji ti je model? Cija je?
Ja imam Indesit, kapacitet 7 kg, ne znam oznaku tačnu, a kupili smo je prije 2 godine, stoji mi u malom špajzu i jako grije, čak zrak isušen bude, i menu su otvorena vrata da grije stan , ali pare nema nimalo, bez obzira na program ili vrstu veša.
Danas sam vazdan prala i susila ves. U jednom momentu primijetim da mi slabije susi pa se sjetim da nisam dugo oprala onaj filter te to ucinim i odmah ga vratim na mjesto. Nakon toga sam upalila susilicu (bijeli ves) i nakon odr vremena primijetim da ne mogu pribliziti kupatilu - smeta mi vlaga Provjerim ves - polusuh, provjerim kondenz posudu - poluprazna ...sto znaci da je para (kao u tvom slucaju) izlazila napolje Nemam pojma zasto Mozda zbog mokrog filtera??
Ugl, iskljucila susilicu, izvadila filter koji sam prala i ponovno ga pazljivo vratila i onda je nastavila "normalno" susiti..sto sam mogla vidjeti i po kolicini vode od susenja. Hocu reci, mozda ti je nesto do filtera, jel moze biti da nije dobro ulegao..?! Mozda i nije ali eto, da znas i moje iskustvo
Koliko znam sve je ok sa filterom. Na uputi za korištenje piše da se filter vraća suh poslije pranja pa ga perem obicno pred veče a tek ujutru vratim u mašinu. Ko bi znao sta joj je a i prijatelji imaju stariji model i para izlazi kao i kod nas. Samo nek suši a para svakako izlazi kroz prozor
Nova sam na forumu, pa vas sve pozdravljam! Čitala sam sve postove vezane za temu sušilica za veš, ali opet imam nejasnoća. Naime, kupila sam polovnu Beko sušilicu i nemam uputstvo za upotrebu. Iako mi je mašina za pranje Gorenje od 500 obrtaja i poslije pranja sušenje traje 4 sata na najjačoj temperaturi, veš ni tada ne bude suh?! Molim vas ako imate iskustva sa Beko sušilicom DCU 1560 X da mi kažete da li je toliko vremena za sušenje NORMALNO!? Okrenem 2 puta centrifugu na mašini za veš, ali opet isto traje!
Nova sam na forumu, pa vas sve pozdravljam! Čitala sam sve postove vezane za temu sušilica za veš, ali opet imam nejasnoća. Naime, kupila sam polovnu Beko sušilicu i nemam uputstvo za upotrebu. Iako mi je mašina za pranje Gorenje od 500 obrtaja i poslije pranja sušenje traje 4 sata na najjačoj temperaturi, veš ni tada ne bude suh?! Molim vas ako imate iskustva sa Beko sušilicom DCU 1560 X da mi kažete da li je toliko vremena za sušenje NORMALNO!? Okrenem 2 puta centrifugu na mašini za veš, ali opet isto traje!
ja imam Beko sušilicu, ne znam koji model. Ako mi je pun bubanj, stavim na 80 min, a ako nije, onda na 60...Povjeri filter i oko filtera, možda je pun i prljav. Ako je glavni filter pun (onaj u kojem se nakuplja "prašina", ne voda), veš zna bit mokar...
e danas bila u razgledanju i odlucila bekovu kupit kontala gorenje pa eto odustala ovu sam tvoju bas vidjela danas ali ja sam kontala uzet od 7kg ima ona sa digitalnim displejom pa reko da nije kod tebe ta ali valjda su iste ova ima programe susenja a mislim da je kod tvoje na vrijeme da li ta tvoja ispusta ikakvu paru van bez obzira na to sto je kondenzacijska hvala ti puno
mimikimi - kod tebe baš neka napredna sušilica :))da vas služi dugo dugo godina! iman - mi smo svoju platili negdje oko 550 km, vjerujem da je sada jeftinija, jer ipak, ima i preko 2 god da je kupljena...ja nisam primijetila neku vele razliku u računima za el. energiju...obično mi se kreću oko 30 - 35 km, s tim da je kod mene sve na struju (mislim na ringle, tj. nema opcije plin)... mi je držimo u kupatilo i nemam problema sa parom, s tim da bude baš toplo dok radi, pa mi dobro dođe k'o dodatno grijanje zimi :)))
super bebo a daj mi jos molim te reci jel ova tvoja guzva puno moras li sve peglati poslije susenja ovaj mi u trgovini predlaze da kupim bas tu tvoju kaze najvise se prodaju a jeftinija je za 140KM od ove sto bih ja ajd jos to mi molim te i izvini malo sam dosadna
super bebo a daj mi jos molim te reci jel ova tvoja guzva puno moras li sve peglati poslije susenja ovaj mi u trgovini predlaze da kupim bas tu tvoju kaze najvise se prodaju a jeftinija je za 140KM od ove sto bih ja ajd jos to mi molim te i izvini malo sam dosadna
Nadam se da ne odgovaram prekasno...ja gledam da ne trpam previše stvari (tj. da bude baš baš puna) i gledam da izvučem stvari iz nje čim završi, tako da ne peglam ništa poslije...ja u sušilicu stavljam sve osim džempera i košulja :) a samo da vidiš peškira i ljepote :))) k'o da su u hiljadu voda i omekšivača isprani :)
Da li neko zna ima li se kod nas kupiti električna mreža za sušenje veša? Ja vidjela na reklami iz Merkatora za HR. Nemam gdje staviti mašinu za sušenje veša a ovako se baš patim, sušim veš na radijatoru u kupatilu pa mi radijator korozirao.
Nadam se da ne odgovaram prekasno...ja gledam da ne trpam previše stvari (tj. da bude baš baš puna) i gledam da izvučem stvari iz nje čim završi, tako da ne peglam ništa poslije...ja u sušilicu stavljam sve osim džempera i košulja :) a samo da vidiš peškira i ljepote :))) k'o da su u hiljadu voda i omekšivača isprani :)
ma nije kasno e onda cu vjerojatno uzeti tu tvoju ak je tak dobra ,sto kaze onaj prodavac bezze ti je davat 140KM vise da bi imala samo LCD displej i 7kg kapacitet i neki senzor u tome je razlika izmedju te dvije hvala ti puno javim kako sam zadovoljna
dita ne znam ni kako izgledaju te ele mreze za susenje ni ja nemam prostora u kupatilu za susilicu iznad masine za ves mi je bojler tako da cu je staviti u kuhinju
dita ne znam ni kako izgledaju te ele mreze za susenje ni ja nemam prostora u kupatilu za susilicu iznad masine za ves mi je bojler tako da cu je staviti u kuhinju
mimikimi, i kod mene je bojler iznad mašine za veš , a i u kuhinji nema šanse, sve knap, u špajzu police, jedva uguram usisivač.
mimikimi, i kod mene je bojler iznad mašine za veš , a i u kuhinji nema šanse, sve knap, u špajzu police, jedva uguram usisivač.
ja idem na ustrb jedne stolice za stolom sta cu dr muz me zeza kaze haj da premjestimo bojler e vala dosta mi je reko radova ove me godine grijanje satralo ne pada mi na pamet radije jedna stolica manje tako nekako u nas u cosku pa se i ne vidi iz dnevnog dok ne udjes u kuhinju
Nisam ni znala d aimamo ovu temu dok nisam nesto trazila po internetu i naletih.... Ovih dana bas razmisljam o njoj. Iamam problem s puno vesa ovih dana ... zimi ga susim u jednoj prostoriji na donjem spratu gdej mi se sve vise stvara vlaga i unistavaju stvari koje mi opet nekad sigurno budu trebale. Nema m puno iskustva s susilicama.. mama mi nema, svekrva nema vjerovatno ce svi govoriti sta ce ti i td al ja je bas zelim. Osim toga evo sad sam trudna i zaisa mi je dodjadilo da cekam da mi neko pomogne jer ne mogu snijeti ogromnu kolicinu vesa na donji sprat sama ne smijem dizati tesko .. onda s drugim djetetom mogu zamisliti koliko cu tek imati vesa a zimski period. Ma stvarno je zelim:)))
Ne znam ni odakle da krenem d agledam... indesitove gdje imaju ... general servis? krenucu od gorenja polako da obilazim pa skupim informacije. Masina mi je LG ona kratka jer mi je kad smo je dobili bila mala banja - sa dje velika mislim da ce se susilica nekako ugurati ako ne u kuhinju sigurno moze. Niko nema ove LG susilice-- ko zna imaju li ih uopste?
Ostale aparate u kuci ove krupne uglavnom imam gorenje pa im zato valjd ai vjerujem vise ... st aja znam opet je sve to tu negdje. Valjda s enecu pokajat ... valjda ce mi dobro sluziti kad sam toliko navalila:)))
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.