Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo moja veceras odradila prvo pokusno susenje ja sam prezadovoljna sa onim sto je osuseno stvaarno nemam rijeci ama vrijedi svake marke ves mekan mirisi nenormalno suh za nepovjerovat za manje od tri sata oprano suho i slozeno bez peglanja mamina princeza ako je vec zelis odmah kupuj neces se pokajati odluci koju ces marku i onda nadji sebi model koji ti najvise odgovara cijenom i onim sto pruza
Ja sma danas malo obisla prodavnice i gledala indesit idc75 to je mehnicka nije elktronska al kontam da mi je dosta to? Malo manje od 500 KM ... gledal asam gorenje al su mi preskupe u Studio gorenju a i oni tamos to rade Boze sacuvaj ne znaju ni rei tsa je sta. Jos sam kao vidjela neke oko 600 KM al trenutn o ih nemaju u Tehno Magu u Titovoj iduce sedmice. Ne znam jel mi dovoljno mehanicka... sta ja znam i ne treba mi neka elektronika bitno da susi jel tako?
U Stanic tradeu ima isto Ariston za oko 700 Km koja ima svasta nesto i super je al ne znam kakva je ne sto nemam nikog s tom markom da je hvali ???
Ove masine + susilice su izgleda puno lakse za naci i isplativije.. sa dja kontam da izbacim svoju 4 godine masinu da je mozda i prodam a uzmem novu indesit... al opet mnogi kazu da je bolje d aje odvojeno. Mozel konkretno objasnjenje zatso je bolje da je odvojeno ako neko zna.... meni masina za ves je svakako mala ona kratka 5 kg ne vise mad aje janekad natrpam i nista joj LG.. mogla bis eprodati da kupim sve u jednom a opet ako je bolje ovako onda da ne radim gresku... Joj kad covjek treba nesto kupiti bas ima milion dilema.
moj ti je savjet da ne kupujes 2u1 bolje kupi si neku solidnu indesitovu nije skupa a cula sam da su se ok pokazale kad kupis 2u1 one peru vesa recimo od 5kg a suse od 2 ,2.5kg pa moras vaditi pa dva puta paliti i znam jos da 2u1 masine jako jako guzvaju ves dok recimo evo ja sinoc osusila dvije ture nista peglati samo odmah dok zavrsi pomotam ma milina radije neku jeftiniju arijantu susilice nego kombinaciju i meni je gorenje bil skupo ali evo i beko je fantazija nista joj ne fali digitalna je ima masu funkcija to ti je moje misljenje
Moram ovde da upadnem! Moja pere 8kg a susi 6, s tim da ja skoro nikad ne punim (haj nacekaj da se napuni 8kg, ostadosmo bez gaca ) Kad operem recimo djecije, bude pofino puna masina i kad trebam da susim izvaim recimo dzemperke koje ne susim jer se skupljaju ili recimo neki deblji dux, Tako da ama bas nikad nisam dva puta palila susilicu. Sto se tice guzvanja isto je kao i sa samom susilicom, izvadi ves kad zavrsi susenje i nema potrebe za peglanjem. A i meni je super opcija odgodjeno paljenje, tako da uhvatim i jefinu i kad sam u kuci da povadim ves.
iman zeno ja sebi jos ne mogu doci ma milina brate danas sve oprano suho mirisljavo mekano u ormaru ma nemooj se razmisljati haj sjescemo pa cemo se zdogovorit
Ako ništa, ja ću da perem kod sebe a sušim kod tebe....il mi kupi il me trpi, tebi na volju
he bona a rezije jos ti je kod mene srednja tarifa nema jeftine pa ti de
Ja sma danas malo obisla prodavnice i gledala indesit idc75 to je mehnicka nije elktronska al kontam da mi je dosta to? Malo manje od 500 KM ... gledal asam gorenje al su mi preskupe u Studio gorenju a i oni tamos to rade Boze sacuvaj ne znaju ni rei tsa je sta. Jos sam kao vidjela neke oko 600 KM al trenutn o ih nemaju u Tehno Magu u Titovoj iduce sedmice. Ne znam jel mi dovoljno mehanicka... sta ja znam i ne treba mi neka elektronika bitno da susi jel tako?
U Stanic tradeu ima isto Ariston za oko 700 Km koja ima svasta nesto i super je al ne znam kakva je ne sto nemam nikog s tom markom da je hvali ???
Ove masine + susilice su izgleda puno lakse za naci i isplativije.. sa dja kontam da izbacim svoju 4 godine masinu da je mozda i prodam a uzmem novu indesit... al opet mnogi kazu da je bolje d aje odvojeno. Mozel konkretno objasnjenje zatso je bolje da je odvojeno ako neko zna.... meni masina za ves je svakako mala ona kratka 5 kg ne vise mad aje janekad natrpam i nista joj LG.. mogla bis eprodati da kupim sve u jednom a opet ako je bolje ovako onda da ne radim gresku... Joj kad covjek treba nesto kupiti bas ima milion dilema.
Ja sam prodala 5 godina staru mašinu za veš Gorenje, kupila Indesit 2u 1. Nisam se pokajala. Pere 6, suši 5 kg. Centrifuga joj je odlična, ljeti mi veš bude suh za pola sata. Bitno je samo da se ne pretrpa, pa onda neće ni gužvati. Ja je nikad ne prepunim, opere, osuši, smanjila mi je i olakšala peglanje, smanjila vlagu u stanu od sušenja veša po radijatorima zimi, moje iskustvo je
iman zeno ja sebi jos ne mogu doci ma milina brate danas sve oprano suho mirisljavo mekano u ormaru ma nemooj se razmisljati haj sjescemo pa cemo se zdogovorit
Ženo mamiš me da i ja sebi kupim. Ako me ko bude pitao šta ćeš na naselje lijepo ću da kažem SUŠILICU hahahaha
Ženo mamiš me da i ja sebi kupim. Ako me ko bude pitao šta ćeš na naselje lijepo ću da kažem SUŠILICU hahahaha
Jesu se krajiškinje okupile...
I mene je namamila mamabb....moraću negdje iskopati 500 kmčića ...al biće moja!
aaaa zar i ona hahahaha ko je ?šta je? pričaj! hahahaha
Ja imam ovu Indesit, isto je platila oko 500 KM, iako nema opcije kao druge (skuplje) susilice, ja sam prezadovoljna. Za ovo drugo ja sam dobila objasnjenje da se ove 2u1 brze kvare i da su skuplje popravke, pa sad ne znam.
ja sam kupila ovu indesit IDC 75 pa ako ima neko nekih svajeta u koristenju nek mi napise. Nismo je jos probali ves se veceras pere pa ujutro ukljucim susenje da vidimo kako ide... nadam se da cu biti zadovoljna :)
Da li neko zna ima li se kod nas kupiti električna mreža za sušenje veša? Ja vidjela na reklami iz Merkatora za HR. Nemam gdje staviti mašinu za sušenje veša a ovako se baš patim, sušim veš na radijatoru u kupatilu pa mi radijator korozirao.
Ima u Konzumu u Sarajevu... Cijena 74.90 KM
Ja sam se nedavno preselila i sad ovde u zgradi ima Soba za pranje, tj...imaju masine i susilice..Dosad nisam nikad susila ves u susilici,uvijek sam slusala komentare sve ti smanji itd...Eh sad kako vidim da ste vi prezadovoljne reko da i ja isprobam Nego sto sam ne bih trebala stavit u nju sta moram pazit.Susilica je top Miele izgleda kao van zemaljac
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.