M kao Mama -> RE: Razlike u ad-mlijeku (2.11.2012 21:57:25)
|
IZVORNA PORUKA: Suncica_ Bebi je 3 sedmice... prwo smo koristili hipp ad ali od nje mu je bila twrda stolica, i jake grcewe je imao...stalno je bio gladan... sada smo uzeli nowalac i imao je stolicu odmah ali sad imamo problem sto nakon obroka puno bljucne, s obzirom da popije izmedju 60 do 90 ml?? :S Jel imao neko jos owakaw slucaj :S ja imam bebu kojoj će akobogda za 9 dana punih 5 mjeseci, bebara ima refluks (u početku je povraćala u ključevima, sada je to puno bolje, do 7, mjeseca to će proći) i ona je meni na specijalnoj HIPP-ovoj AR hrani i od nje zaista ne bljuca, prije toga sam joj kupovala Novalac oavj anti refluksi , ali i od njega je puno povraćala, a ne bi trebla, tako da sam joj Novalac ukinula, što se tiče stolice kod naj je uredna i zaista OK, ali moja L evo za mjesec dana je popila onu HIPP-ovu kutiju čaja od komorača, vjerujem da joj on puno pomae sa stomačićeć, zaista ovaj čaj od komorača je biri lač, preporučujem ga svim mama. akobogda uskoro trebamo preći na drugu hranu i pedijatrica mi je savjtovala da nastavimo sa HIpom da joj ne bi napravila kršlus u stomi. nekako pelene mogu uzeti i Dm, i violeta i konzum, ali ipak kada je hapa upitanju, gledam da je to ili hip ili aptamil, nešto njima najviše vjerujem
|
|
|
|