Mya_81 RR -> RE: Razlike u ad-mlijeku (31.7.2011 18:10:27)
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: lepao Je li moguce da beba bude neraspolozena zbog promjene hape? Ja dajem bebi PreHip vec pola godine i htjela sam preci na Hip1Probiotik ali je beba cijeli dan tuzna, slabo spava i slicno. Da li to moze biti do promjene hape ili da li je uzasno ako bih ostala na PreHipu? IZVORNA PORUKA: ElmaB Koliko ja znam svako adaptirano mlijeko sa oznakom PRE daje se djeci koja su rođena prijevremeno ili sa mnajom kilažom. Mislim da nema potrebe da nastaviš sa PreHippom, ali svakako postepeno treba preći na "veći broj". Ja sa postepeno prelazila sa Aptamila 1 na 2 i slično. Moguće je da se beba tako ponaša zbog promjene hrane, ali je najprije da može dobiti grčeve. Uglavnom, naviknut će se ali inače postpeno prelazi sa jeinice na dvojku i ostalo. IZVORNA PORUKA: SailorMoon IZVORNA PORUKA: lepao Jeli moguce da beba bude neraspolozena zbog promjene hape? Ja dajem bebi PreHip vec pola godine i htjela sam preci na Hip1Probiotik ali je beba cijeli dan tuzna, slabo spava i slicno. Da li to moze biti do promjene hape ili da li je uzasno ako bih ostala na PreHipu? Koliko ti beba bude sita sa Pre? Ja sam isto pocela sa Hipp Pre, i tako ovde doktori preporucuju i Pre se moze cak do godinu dana davati, u svakom slucaju sve dok bebu zasiti. Medjutim moja mala je napocetku jela svaka 4 sata i sa nekih 2,5mjeseca je jela svaki sat i ja sam onda presla na HIPP 1 Combiotik i odma ga je prihvatila. Sa 6 mjeseci sam presla na 2 i isto tako bez problema. Mozda bebi jednostavno nije razpolozen. Moja je naprimjer cim kisa pada velikaaaaa spavalica i kenkava... IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: lepao Jeli moguce da beba bude neraspolozena zbog promjene hape? Ja dajem bebi PreHip vec pola godine i htjela sam preci na Hip1Probiotik ali je beba cijeli dan tuzna, slabo spava i slicno. Da li to moze biti do promjene hape ili da li je uzasno ako bih ostala na PreHipu? Jao izvini.... ...ali meni nesto uzasno smijesno..cuj beba neraspolozena i tuzna... Uglavnom..beba moze imati radi neadekvatnog AD mlijeka grceve, nervozu, nespavanje. To je bar moje iskustvo. Mislim, tj. ubjedjenja sam da PREhipp nije sigurno dovoljan za tvoju bebicu, predji na jedinicu. Cak sta vise..sa 6 mjeseci moze i na dvicu. IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Vrstu formule, vrijeme i potrebu za promjenom vrste treba uvijek iskonsultovati sa pedijatrom!
|
|
|
|