ninuska -> RE: Razlike u ad-mlijeku (30.8.2012 10:33:54)
|
IZVORNA PORUKA: Miimy Pozz mame moja Beba ima 27 dana , nazalost nisam dojila osim par dana i onda sam morala prekinuti dojenje zbog zdravstvenih razloga... pocela sam bebu hraniti Aptamilom br. 1 i imao je jake greceve, plakao, i pedijatrica nam rekla da uzmemo Novalac Ac odlican se pokazao , placamo ga 17,90km i kutija nam moze biti 5 dana od 400gr. planiram ako Bogda da vidim na kontroli sa pedijatricom i da predjemo na neko drugo poslije ovog , dali da se vratim na aptamil a cula sam i dosta pohvala ljudi koji su svoju djecu odgojili na Babylove adaptiranom mlijeku, kazu da je sasvim dobro s obzirom na cjenu, jel neko mozda ima iskustva sa njihovim adaptiranim... ja sam malo skepticna al zasto ne probati nije bas uvijek sve sto se reklamira na Tv najbolje ... Moja beba ima 11 mjeseci i koristimo Bebimil. Nama se odlicno pokazao. Koristimo ga od prvog dana, doduse u kombinaciji sa dojenjem, a sada je samo na adaptiranom. Sto se tice cijene dosta je povoljan, kutija od 300 g kosta 7,70 KM u DM-u. Nismo nikad imali problema hB, niti sam primjetila neke jake grceve od njega.
|
|
|
|