Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 14.12.2011 13:56:55
neki x
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a što si mijenjala nick?
Ma duga prica,zaboravila staru lozinku,a e-mail mi bio sekin,tuc-muc,tamo-vamo,pisala administraciji,i nismo mogli skontati sta i kako,helem nejse,sad znate da sam to ja A zar niste skontali ranije?
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 14.12.2011 18:54:01
klemzi
Meni su ovih dana dvije forumašice zapele za oko, to su Snijeg i D_K...nisam ih do sad plaho sretala...u posljednje vrijeme sam pročitala par njihovih postova i sviđa mi se kako razmišljaju I Pingvina, ona je u čekaonici, jedno divnoooo stvorenje Mada, sve cure iz čekaonice su mi
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 15.3.2012 12:15:35
Anoniman
tajra - me nasmeje do suza, ranije na hanumi se druzilesada ne susrecemo se sada cesto al ostala mi je u secanju , suosecanja , radoznala tekja- stabilna zena , ne ostavlja nista za sutra , dobar organizator snjeg-deluje mi kao jaka zena , pametna, mila taurus- brizna , doima mi kao dobear prijatelj , vesela
galicia- sexy lady , opustena , zna sta zeli i kako to da dobije muaa-pazljiva, opustena , kloni se svega ne vaznog zvoncica- duhovite prirode , bas cool
< Poruku je uredio triputmama -- 15.3.2012 12:27:01 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 15.3.2012 18:00:26
Ella_H
buuuuuu jel mene gdje neko opisa/napisa ? Na mene je velika vecina forumasica ostavila odlican utisak i svaka je borac na svoj nacin i za svoje ciljeve. A kad bude spisak cuvajte se.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 15.3.2012 18:20:24
zvončica
IZVORNA PORUKA: triputmama
zvoncica- duhovite prirode , bas cool
Hvala
I ti si meni takodje duhovita, i imas svoj stav i drzis ga se... Ladyblue i teacher75, pozitivne, samouvjerene, luckaste na pozitivan nacin Pocahontas, simpaticna skroz, voli da se zeza
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 15.3.2012 19:28:47
snijeg
IZVORNA PORUKA: klemzi
Meni su ovih dana dvije forumašice zapele za oko, to su Snijeg i D_K...nisam ih do sad plaho sretala...u posljednje vrijeme sam pročitala par njihovih postova i sviđa mi se kako razmišljaju I Pingvina, ona je u čekaonici, jedno divnoooo stvorenje Mada, sve cure iz čekaonice su mi
Hvala Klemzi, ja tebe doživljavam kao pravo produhovljenu ženu, samosvjesnu, ženstvenu, postojanu i realnu. Naročito mi se sviđa tvoj avatar nekako te i opisuje , a sa D_K često djelim mišljenje i ona mi je onako i ozbiljna i otkačena, volim čitati njene postove. Hanabanana žena koju bi voljela imati uz sebe u stvarnom svijetu, okrutno iskrena, prepuna znanja i iskustva, nema dlake na jeziku, ali uvijek spremna za pomoći. Triputmama žena borac, ništa ne prepušta slučaju, požrtvovana i jaka. Vesela, žena koja nema mira, sklona promjenama, spontana, zna uživati u životu bez grižnje savjesti; Jasmin - mudra mlada žena, podređena Božijoj volji i živi život u skladu s tim, nije konfliktna, često je doživljavaju kao nametljivu, a meni eto godi njen smiraj u postovima. Ima još puno ženica čije postove rado čitam, nastavit ću kad se sjetim
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 16.3.2012 16:49:48
Galicia
IZVORNA PORUKA: triputmama
tajra - me nasmeje do suza, ranije na hanumi se druzilesada ne susrecemo se sada cesto al ostala mi je u secanju , suosecanja , radoznala tekja- stabilna zena , ne ostavlja nista za sutra , dobar organizator snjeg-deluje mi kao jaka zena , pametna, mila taurus- brizna , doima mi kao dobear prijatelj , vesela
galicia- sexy lady , opustena , zna sta zeli i kako to da dobije muaa-pazljiva, opustena , kloni se svega ne vaznog zvoncica- duhovite prirode , bas cool
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 16.3.2012 21:57:49
madam x
IZVORNA PORUKA: Ella_H
buuuuuu jel mene gdje neko opisa/napisa ? Na mene je velika vecina forumasica ostavila odlican utisak i svaka je borac na svoj nacin i za svoje ciljeve. A kad bude spisak cuvajte se.
Ti si meni pravo simpatična, i kad imaš problema, trudiš se biti optimistična. Ja volim imati takve ljude u svom okruženju, nekako mi daju snagu i polet.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.3.2012 3:06:35
Ella_H
zinanina takav sam tempo stvorila jer inace bi posizila, kako vrijeme prolazi ta me smirenost vodi kroz zivot mnogo lakse nego histerisanje jer sve bude i prodje. Meni se svidja kod tebe,tajre, tekje i jos par zenica sto niste nametljive i plaho samodopadljive .
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 9.12.2014 17:15:42
koka i po
bebaa zamisljam se vazda u kuhinji sa pregacom i kuhacom sve se oko nje pusi....supa se kuha,pita se pece a mikser priprema za kolace a ona se izmedju svega toga oblizuje beboo izvini morala sam