Anoniman
|
Za ove dvije godine provedene na forumu pocela sam forumasice dijeliti na soliste i horiste tj prva grupa nima svoje misljenje a druga tudje nazalost...Svak doprinosi neki vise neki manje ali ne bi valjalo da je drukcije ..... Posebno su mi drage zenice sa kojima sam dijelila dane iscekivajuci svog sincica... Jelena, sta reci raja zena, pametna , duhovita. Lady26 cura koja zna sta zeli u zivotu,umjerena spremna za sali ali i za ozbiljan razgovor... Pahulja mi djeluje kao veoma all in one svega po malo i kad treba....Zenstvena Bambi raja, neiskvarena osoba i svidja mi se sto nikad sebe ne hvali drugim rijecima skromna, ali znam da zna koliko vrijedi.... Dadada pametna zena, moralna, zena koja stoji na svojim nogama i koja koristi mozak do maksimuma , odusevi me sa svojim postovima, na ovom forumu se rijetko ko moze takmiciti sa njom...Aferim Hanabanana iako nismo nikad kontaktirale cijenim njene postove jako kratke ali svaka rijec zraci inteligencijom .... Galicia zena koja dise punim plucima , gleda na oba oka , pametna , druzeljibljiva , raja do jaja Noa , sta reci nego ludó pa zivi Energicna osoba, pametna, Mya_81 divna dusa , zraci inteligencijom i dobrim duhom, kulturom , nadarena i pomalo drukcija od svih...Svidja mi se sto u svoj rad unosi puno truda.... Maja78 draga zena otvorenih vidika, cvrstog stava, bez dlake na jeziku... Niobe, Skvo, Hanady, Anidla , Breskva, Klemzi, Malena27, Mama2009,Tajra, Ilhana,Reallove, Zvecka,Bambi, Milenium , Fortuna, Djana, Vjestica,Neki, Mamine oci, Mirkica i jos forumasica trenutno mi mozak stao ne mogu ni jednog nika da se sjetim ostavile ste veoma pozitivan dojam i krasite ovaj forum... Vesela tebe moram da izdvojim nekad bi te maljem po glavi ali raja si i veoma pristupacna osoba, bez dlake na jeziku mada to mnoge plasi ali to je vrlina danas ....Cim se logujes forum poludi Ticerka mi se ponekad cini nekako jednostavna zena pa zatim napises post u kojem otkrijes da si i avanturista , pametna i predantna.... Spisak je duzi ali trenutno zapelo , kad dobijem vise elana ill be back Ima i onih koje ni sanjati ne bi volila , koje cim zinu , smrci mi se pred ocima , uskogrudne , povrsne, drugim rijecima talasika, sva sreca tih je jako malo i takve osobe zaobilazim u sirokom krugu i u stvarnosti a i u virtualnom svijetu....
|