Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Jasmin- prepametna za svoje godine Skvo-odmjerena u svakom pogledu, nije povodljiva Skorpija-rado citam njene komentare. Realna, iskrena, bez ikakvog uljepsavanja kaze sto misli, vrlo praktina zena. Noa-glavna u zachatavanju tema. Mislim da je bas bas raja, i da bi se s njom bilo lijepo druziti. Visnja-sanjar, roker...a opet vrlo odgovorna u svemu cega se dotakne. Nije od onih koje se namecu, hvale...ali joj djela govore vise od rijeci...lajkam. Bebbe-divno pise...jednostavno obozavam citati njene tekstove svake sedmice. Ne mogu da je bas odgonetnem...nekad mi djeluje vrlo prakticna, a vec drugi put cak naprotiv. U svakom slcaju je zena koja zna sta hoce, i mislim da je jedna od onih koje ne mogu a da ne budu neprimjecene...a uopce se ne trudi da to ostvari. Felix-mislm da je prava mala njeznica, da je prilicno naivna, ali opet ne da na sebe. Anidla-urban girl Hanabanana-ubila se za sudije. Pronicljiva, realna, kratka i jasna. Zna sta hoce. Iman83-mislim da je veoma tiha zena, ali odlucna, pravedna, s istancanim sluhom za lijepo Koka i po-mislim da bi se o njoj i njenim podvizima mogla knjiga napisati...Veoma hrabra zena, koju je u zivota mnogo toga pregazilo, no uprkos tome, ostala je vedra, puna optimizma...a sve ono sto je prosla naucilo ju je da svoj zivot podredi u pomaganju drugih...i to je njen smiraj. Puma-mislim da bi bubreg drugu dala da treba..ali isto tako ponekad vrlo plahovita, reaguje bez brojanja do 10. Pozitivna je do bola. Budem pisala jos, drug put. Lejdi, ti si meni skroz njezna zena i da te ne poznajem rekla bih da si kao mrvica sitna. Osjecajna, njezna, pazljiva, ljubomorna... I nevjerovatno si lijepa i imas famoze oci, mashAllah. Mirkice, ti mi djelujes kao ono "mirna voda bregove valja". Odlucna, znas sta hoces, njezna do bola, ali isto tako pravi borac i znas se zauzeti za sebe i druge kad vidis da trebas. Nisi podlozna tudjem utjecaju, imas svoje ja...mislim i da si jako odgovorna osoba, da se covjek moze pouzdati u tebe... Bilo kako bilo, voljela bih da te ima u mojoj blizini. (al'''''''' je ovo bilo ulizivacki , al'''''''' majke mi sam iskrena) Ja mislim da je Mersiha 77 totalno neiskvarena dusa, previse ranjiva i pomalo naivna. Draga mi je, a kratko je tu i nismo se bas tipkale. Porucujem joj, glavu gore i boli te uvo ako te neko nekad nije spomenuo! Mua, ja sam tebe na RR upamtila po onim mmmm kolacima. Ostavljen dojam dobre, spretne kuharice. A "uzivo" sam te dozivjela kao zenu cvrstog karaktera, s jasnim ciljevima sta hoces a sta ne, skromnu, prizemljenu, super sugovornika...Majke mi, ne ulizujem ti se Iskrena sam 100% evo vam sva moja dojmljenja 3xmama, je definitivno usla u legendu... Izuzetno lijepa zena sa izrazenim smislom za humor. Fortuna je nesto nalik na 3xmamu, samo...nekako me veze i tuga za njen nick...ali ona smijehom prekrije tugu. Djana, moja sesta po cekanju muza iz daljine...Lijepa, zgodna, urban girl, sa pravilno(citaj, tradicionalno) poredanim zivotnim vrijednostima.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 27.9.2011 14:54:54 >
|