happy girl -> RE: Vaginalni brisevi (17.8.2012 16:13:40)
|
Pozdrav,meni treba savjet jer sam skroz zbunjena i ne znam koga vise da slusam i kome da vjerujem. Prije mjesec dana sam imala spontani u 6toj sedmici trudnoce i radjena mi je kiretaza, tada mi je Dr.koji je i radio kiretazu rekao da uradim ove briseve nakon dvije menstruacije. Medjutim, trudnocu sam vodila privatno kod drugog Dr. i kada sam njemu otisla prije par dana on mi je rekao da nema potrebe da radim te briseve, pregledao me rekao da je sve ok,da se opustim sacekam da prodju dvije [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] i krenem ponovo u akciju.On smatra da me svi ti silni nalazi mogu psihicki opteretiti, jednostavno covjek kaze sve je ok i da se opustim. Cak me i napao sto sam dozvolila da mi rade kiretazu jer moglo je to i samo da izadje. Mislim kao da sam ja znala jel se treba raditi ta kiretaza ili ne, prva trudnoca, neiskustvo i sve se poklopilo. Sad kontam da cu ja briseve ipak uraditi da budem sigurna u te njegove rijeci da je sve ok. Sad me zanima gdje se mogu uraditi brisevi,da li mi treba uputnica ili mogu sa ovim nalazom sto mi je Dr.dao nakon kiretaze.
|
|
|
|