Vedica -> RE: Vaginalni brisevi (15.1.2009 12:15:21)
|
prijenos postova IZVORNA PORUKA: emy Trudilice moje, ocajna sam Ja u Mostaru zaista prolazim kroz "trnje neplodnosti" Treba mi pomoc, imam li negdje u Sarajevu uraditi privatno briseve ( mycoplasmu i ureaplasmu) I naravno ako ima kolika je cijena, hvala vam puno IZVORNA PORUKA: budućamama Ja sad ne znam koliko košta kod privatnika i gdje se može uraditi, ali znam 100% da se radi na Koševu odnosno GAKu. Nazovi kod Godinjaka gore ordinaciju i reci da zoveš iz drugog kantona, da hoćeš platiti da ti se uradi nalaz, pa nek ti Godinjak uzme bris, a ti lijepo platiš kao neosigurano lice. Ne bi bilo loše da kažeš da si inače njegova pacijentica i da ideš kod njega privatno i da je on tražio da uradiš taj nalaz. Oni ti mogu tamo reći i koliko to košta. Broj telefona ti je 033/250-276. Sretno! IZVORNA PORUKA: emy pa nek ti Godinjak uzme bris Rekao je on meni kada sam bila na pregledu da , ako bude problema dodjem da radim kod njega na GAK-u Ali mislila sam da cu to ovdje moci zavrsiti, izgleda da mi ne preostaje nista drugo Maloprije sam zvala jednu kliniku ovdje pa cekam sta ce mi reci, ali sigurno ne rade mycoplasmu i ureaplasmu Uzas, samo da mi je nalaze zavrsiti Hvala ti Bmama Sacekat cu da me nazovu iz ove klinike pa onda zovem Sa
|
|
|
|