Njegova mezimica -> RE: prvi znaci trudnoce (6.8.2013 15:34:42)
|
Pozdrav svima...imala bih jedno pitanje ako iko moze da mi od prilike kaze sta bi moglo to da bude... Zadnja tri meseca radim na bebi kao sto sam vec i pisala i nista do sada nije bilo. Svakog meseca oko 16 dana pocinje pms..bubuljice koje mrzim , bolne grudi. Negde na sred ciklusa pocnu grudi da me bole i to traje oko 15 dana sve dok ne dobijem, a ovog meseca nisam dobila ni taj simptom, probadanje u krstima , a o apetitu da ne pricam, tek sto rucam , pojedem sve sa stola i prejedem se ja vec razmisljam sta bi opet jela..... Medjutim evo ja bi trebala da dobijem sada 9.8 a evo ni jedan jedini pms simptom , pa cak ni te proklete bubuljice koje mrzim a koje su mi medju prvim simptomi . Nisam imala cak ni pojacani apetit , ni bolne grudi koje osecam 15 dana mesecno , jedino sto osecam a to je jedva bas kada mirujem i gledam tv pa ne razmisljam ni o cemu drugom je to da mi kroz jajnik brzo proleti ostar bol kao munja sekundu jednu i nestane. Znaci nikakva upala i sl, jer se upala inace oseca konstatno. Osecam kao da mi je u donjem stomaku tj materici neki blago naduvan balon koji pucka...slicno pucanju u crevima ali tacno osecam da je u materici. Jednostavno nista ne prijatno,samo osecaj da sam svesna da imam taj organ tj matericu, konstantno je osecam. Takodje zadnjih par dana pogotovo danas je malo izrazajni sekret koji imam, kada se obrisem papirom na papiru ostaje rastegljiv providan sekret bez ikakvog mirisa...ja inace nikada nemam sekret cak ni u pms ni u ovulaciji. Osecam konstanto kao da mi neko blago mesa po zelucu .... malko sam vise gladna...nije povecan apetit vec bas glad osecam ...Ja inace sve ovo sto sam nabrojala nikada ne osecam i to nisu moji pms simptomi koje bi trebala da osecam zadnjih bar 10 dana a ne osecam ih. Moji pms simptomi su samo apetit, bolne grudi i bubuljice a sada nemam nista od toga. Da li moze neka od vas cura da mi kaze na sta moze da ukaze izostanak pms simptoma...inace da napomenem zadnjih sest meseci mi tacno na 29 pocinje m...redovnija nego kada sam bila devojka ....hvalal vam puno....
|
|
|
|