RE: prvi naci trudnoce (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

diyanna -> RE: prvi naci trudnoce (17.3.2013 19:45:26)

drage mame,

imam bebicu od 9 mjeseci i sada mi kasni 10 tak dana ( mada su mi spolije poroda ciklusi bili 21 dan pa je to onda vise od 10 dana) uglavnom...prije mjesec sam pocela raditi (dobila sam posao u struci pa sam ga prihvatila i prekinula porodiljno) sada ako sam trudna odmah cu dobiti otkaz...sutra cu raditi test...koristimo metodu prekinutog snosaja vec tih 9 mjeseci pa nekako sumnjam da je trudnoca ali me opet strah...nije da ne zelim jos djece ali jednostavno sada je bas lose vrijeme financijski smo tek sada na dvije plte i nekako je krenulo ali to je Bozija volja...osjecam se lose kada pomislim da ne zelim da sam trudna jer imam predivnu kcerkicu a sa druge strane... prije 7 dana me jako probadalo po dnu stomaka i imam bas pojacan bijeli iscjedak...vidjet cemo ali 9 mjeseci je ta metoda bila ok...sta se sada desava pojma nemam...zbunjola sam

MicoTico -> RE: prvi naci trudnoce (17.3.2013 19:50:56)

diyanna, prekinuti snošaj definitivno nije najbolji način da se "izbjegne" neplanirana trudnoća. Čak štaviše, misli da je i najnesigurniji. Sigurno će ti dosta žena sa foruma potvrditi da su na taj način ostale trudne.
Moja ti je preporuka, ukoliko se ispostavi da nisi trudna, izabereš neki drugi vid kotracepcije (izuzev ako ne planiraš drugu trudnoću). Sretno!

sprinter -> RE: prvi naci trudnoce (17.3.2013 22:03:26)

dyana,i ja imam melu bebu i "koristim"prekinuti snošaj i svaki mjesec umislim da sam trudna pa uradim test i bude neg.sad sam opet počela osluškivati simptome i neću više raditi test.ako i bude opet beba nema veze.ionako bih voljela joše jednu bebu.
a mimi ti ako nisi sigurna za te tablete folne kiseline pogledaj u kojoj hrani ima folne pa pojačaj je u prehrani.barem dok ne zatrudniš.mada i tablete nisu štetne koliko ja znam.ja sam ih pila prva 3 mj.trudnoće.
opet ti ponavljam da se opustiš.doći će beba kad se njmanje budeš nadala.[sm=duda.gif][sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]probaj se zaokupit nečim.ne znam da li radiš ili si slobodna.ali probaj naći neku dodatnu zanimaciju(aerobik,neki tečaj i sl.)da se ti malo misli skrene u drugom pravcu.

mimi86 -> RE: prvi naci trudnoce (18.3.2013 22:29:47)

Sprinter hvala ti puno na odgovoru, malo sam se jos raspitala, nasta icu ih uzimati i dalje jer nemam nikakve probleme, , mučnine od njih ili tako. Jos ne radim, ali uskoro...nakon udaje sam naravno kod muza otisla, njemacka, jezik ne znam, nista...sad je hvala Bogu super, zavrsila kurs njemackog, polako pripremam za neki zanat uciti, a tu je i posao, i onda sav taj stres u zadnje vrijeme pa nije ni cudo sto od trudnoce nista nema...ali bice, polako, bas cekam nove nalaze od krvi da su gotovi, i onda da vidimo sta dalje. Hvala ti jos jexnom, dobro mi dodje bilo kakav savjet

diyanna -> RE: prvi naci trudnoce (19.3.2013 19:20:46)

Radila sam test, negativan je...jos uvijek nisam dobila pa ne znam do kada da cekam da dobijem kada da idem doktoru... psiha cudo

bebacha92 -> RE: prvi naci trudnoce (20.3.2013 16:39:53)

Evo da se i ja javim sa svojim simptomima... :) Dakle,imala sam menstruacju 24.-og januara zatim 16-og- februara,od tada nisam jos dobila.Inace,na nekih 7 dana prije nego sto trebam dobiti,mene uzasno bole grudi i sva sam nervozna,razdrazena,medjutim za sada nemam uopste takvih simptoma.Ono sto mi se javlja jesu bolovi u ledjima (krsta),ponekad me boli stomak,cesto mokrim i to znatno cesce,dosadilo mi je to vise (kao da visim na wc solji),kada legnem na stranu boli me stomak cini mi se kao da je k'o balon pa se sve to prevali u stranu.Radila sam do sada 2 testa i oba negativna :( ...Da li je neka od vas imala slicnih simptoma i kakav je bio ishod svega toga??? Pozdrav ;)

sprinter -> RE: prvi naci trudnoce (20.3.2013 21:19:56)

imala sam je te simptome par puta već ove godine i na kraju sam dobila sa 20-ak dana kašnjenja.svaki put mislila da sam trudna.....

bebacha92 -> RE: Prvi znaci trudnoće (21.3.2013 11:00:27)

Malo sam razocarana,ali sta je-tu je...Valjda ja budem imala vise srece.Hvala ti na odgovoru! [sm=smiley2.gif]

sprinter -> RE: Prvi znaci trudnoće (21.3.2013 22:29:49)

držim ti fige.ja doduše i nisam neko mjerilo jer nikad u životu nisam dobila na vrijeme.znam ne dobiti po 2-3 mjeseca.javi ako bude šta.

bebacha92 -> RE: Prvi znaci trudnoće (22.3.2013 11:39:53)

Hvala puno...Inace,muz koristi terapiju kako bi pokusali imati [sm=duda.gif] ,pa se zato nadam da sam [sm=nosecka.gif] ...Javit cu kakav mi bude rezultat,ako ne dobijem za par dana ici cu ginekologu pa cemo vidjeti...Lijep pozdrav

Vedrana89 -> RE: Prvi znaci trudnoće (15.4.2013 14:34:49)

Zdravo svima. Mozeteli mi rec dali je ijedna od vas imala iskustvo da zatrudni dan dva prije menstruacije te da joj sljedeca izostane? Ja i moz mi jako pazimo no eto slucajno nam se "izmaklo". I to dva dana prije menstruacije. Inace rodila sam prije 9 mjeseci,pa bi zeljela jos malo cekati. Ali vec tjedan dana imam konstantne bolove u donjem djelu stomaka i ledja. Zadni put sam imala menstruaciju 28.3-1.4 .postoji li mogucnost? Znam da sam vec rodila i neke stvari bi trebala znat,ali s prvom trudnocom nisam ni znala nit predosjecala jednostano mi je izostala mjesecnica dan i znala sam jer mi je inace jako tocna u minutu bila. Hvala vam unaprijed.![sm=smiley27.gif]

dandi84 -> RE: Prvi znaci trudnoće (15.4.2013 15:09:31)

Draga moja ja iskreno da ti kazem da ne vjerujem u te trudnoće, mislim na začinjanje u toku menstruacije, prije menstruacije na dan-dva, posle menstruacije na dan-dva...Moguće je al u rijetkim slučajevima...To sto te leđa bole i podno stomaka to bi ti prije mogla biti ovulacija jer ako si zadnji put imala 28.03. taman ti to dođe...Sad ti je negdje sredina ciklusa i ovulacija je...Nije trudnoća prilično sam sigurna...Opušteno onda...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Vedrana89 -> RE: Prvi znaci trudnoće (15.4.2013 17:27:26)

Hvala dandi. Da vrijeme mi je ovulacije bas. Ali psiha cudno djeluje pogotovo jer sam svasta citala pami jos gore. ipak umirila si me.Hvala ti!!

amelaa25 -> RE: prvi znaci trudnoce (12.5.2013 10:43:04)

Imam jedno pitanje Imala sam odnose sa deckom i kondom je pukao Sutra sam dobila mens i prijateljica mi je rekla da su male sanse da ostanem trudna Medjutim vec nekoliko dana imam problema sa zelucem i imam bolove u dnjem dijelu stomaka Da li ipak postoji sansa da sam trudna iako sam odmah dobila [sm=smiley13.gif]:( ?????

dandi84 -> RE: prvi znaci trudnoce (12.5.2013 10:50:57)

Realno ne postoji šansa za [sm=nosecka.gif]...Ne ide to bas tako lako...Da bi se rasteretila uradi testić mada nema realne sanse da bude [sm=rozacrtici.gif]...Ne brini se, opusti se i uzivaj....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dadli -> RE: prvi znaci trudnoce (12.5.2013 12:26:18)

Eeee, kad bi se tako lako moglo zatrudniti... Ipak je to malo slozeniji proces [sm=smiley16.gif] Ko bi to bolje znao od nas, vrijednih trudilica [sm=bravo.gif]
Nista se ne brini i uzivaj uz malo veci oprez u buducnosti (ukoliko ti [sm=duda.gif] nije cilj) [sm=smiley31.gif]

dandi84 -> RE: prvi znaci trudnoce (12.5.2013 12:30:29)

Znamo ja i Dadli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

amelaa25 -> RE: prvi znaci trudnoce (12.5.2013 15:23:35)

hvala bas sam se bila zabrinula, jer inace nemam problema sa zelucem, ili inace sa zdravljem Imam tu srecu da nisam bolesljiva Uradit cu test kad bude vrijeme da budem sigurna [sm=smiley1.gif]

Dadli -> RE: prvi znaci trudnoce (13.5.2013 10:28:03)

IZVORNA PORUKA: dandi84

Znamo ja i Dadli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley23.gif]

Nikara -> RE: prvi znaci trudnoce (19.5.2013 9:07:23)

Ja sam imala klasični PMS isti kao i svaki mjesec i bila sigurna da ću dobiti, ali kad nisam dobila taj dan kad sam trebala uradila test i pozitivan. PMS sam imala još nekoliko dana, ali dobila nisam [sm=smiley1.gif] Ispostavilo se da sam stvarno trudna [sm=smiley1.gif]

shej -> RE: prvi znaci trudnoce (28.5.2013 12:17:14)

Ja nisam imala nikakve znake trudnoce, a nemam ni sada, znaci ni odlasci na wc, ni osjetljive grudi, ma nista, nista, osim evo sto mi m. kasni vec 13 dana i tri testa pokazuju plusic.. Eh sad, nadam se da je sve uredu iako nemam simptoma [sm=smiley13.gif]

Nikara -> RE: prvi znaci trudnoce (1.6.2013 23:39:09)

Shej, ne moras imati simptome. Ni ja nisam imala mucnine ni odlaske u wc - baš ništa na početku. Sretno :)

MicoTico -> RE: prvi znaci trudnoce (1.6.2013 23:41:11)

IZVORNA PORUKA: shej

Ja nisam imala nikakve znake trudnoce, a nemam ni sada, znaci ni odlasci na wc, ni osjetljive grudi, ma nista, nista, osim evo sto mi m. kasni vec 13 dana i tri testa pokazuju plusic.. Eh sad, nadam se da je sve uredu iako nemam simptoma [sm=smiley13.gif]

Ja u dvije trudnoće nisam imala baš nikakve simptome, samo kašnjenje m. Naravno, pozitivni testovi i potvrda od ginekologa[sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: prvi znaci trudnoce (1.6.2013 23:56:08)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: shej

Ja u dvije trudnoće nisam imala baš nikakve simptome, samo kašnjenje m. Naravno, pozitivni testovi i potvrda od ginekologa[sm=smiley36.gif]

isto,samo sam ja imala jednu trudnocu [sm=smiley1.gif]

LELANI -> RE: prvi znaci trudnoce (29.6.2013 17:26:35)

pozz. svima, nestrpljiva sam tj. trebala bi [sm=hudicek1.gif] mi 03.07. ali vrlo, vrlo rano su me pocele grudi rasti cak jos prije 7 dana , vec 3- dana su mi osjetljice na dodir. par dana sam imala zgaravicu tj. na slatko i kafu.Ppije bi mu grudi na dan dva bolele u mozda jedno 3-4 dana nesto natekle! ne znam jel mi rani za biklo kakve simpome???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>