RE: prvi znaci trudnoce (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Selenaa -> RE: prvi znaci trudnoce (12.9.2012 9:56:40)

IZVORNA PORUKA: I love youu

Ja mislim da nema lijeka ;) I sama sam takva, al to bi trebalo trajati samo na pocetku, pa da se kasnije stabilizujemo. I ja isto ne mogu kafu, a prije sam je ko luda pila, a sad samo caj pijem, on mi odgovara i nije mi muka od njega.

kad sam nenaspavana strasno sam nervozna - strada svako ko mi je blizu [sm=smiley36.gif] a ne mogu da se izborim s aumorom nikako.. i ja sam bila pravi onaj coffeedrinker - pila crnu s malo secera - sad je smisliti ne mogu - sad popijem jednu malu soljicu bijele, sto bi rekli djecije- pola kafa a pola mlijeko .

Selenaa -> RE: prvi znaci trudnoce (12.9.2012 9:57:59)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Par dana godišnjeg, bolovanja [sm=smiley1.gif]?

iskoristila sam veci dio godisnjeg, nedavno sam uzela dan pa sastavila sa vikendom ..

da bogdom nisam :(

I love youu -> RE: prvi znaci trudnoce (12.9.2012 12:27:29)

IZVORNA PORUKA: Selenaa

IZVORNA PORUKA: I love youu

Ja mislim da nema lijeka ;) I sama sam takva, al to bi trebalo trajati samo na pocetku, pa da se kasnije stabilizujemo. I ja isto ne mogu kafu, a prije sam je ko luda pila, a sad samo caj pijem, on mi odgovara i nije mi muka od njega.

kad sam nenaspavana strasno sam nervozna - strada svako ko mi je blizu [sm=smiley36.gif] a ne mogu da se izborim s aumorom nikako.. i ja sam bila pravi onaj coffeedrinker - pila crnu s malo secera - sad je smisliti ne mogu - sad popijem jednu malu soljicu bijele, sto bi rekli djecije- pola kafa a pola mlijeko .

A znaci iste smo :)) I ja isto popijem oko podne jednu soljicu bijele kafe i dosta;)))

Just smile -> RE: prvi znaci trudnoce (19.9.2012 12:35:13)

Drage moje,
da prijavim svoje simptome nakon dva [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] testa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Bolovi u krstima 7 dana uzastopno, mucnina par puta bez povracanja, bol u zelucu (i dan danas) i uzasna pospanost (jos uvijek traje) te bolne grudi 7 dana prije [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Ovih dana namjeravam aBd gin. da potvrdi! aBd! :) I vama zelim sto prije aBd [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

Just smile -> RE: prvi znaci trudnoce (19.9.2012 12:36:03)

I da dodam da sam ja simptome pocela osjecati odmah nakon zaceca :)

ancika -> RE: prvi znaci trudnoce (20.9.2012 14:02:01)

Devojke da li je neku stomak boleo stalno 5 dana pre ocekivane [sm=hudicek1.gif]?

Ne znam sta ser mei desava, boli me stomak od juce i ne prestaje, treba da dobijem tek za 3-4dana. Mene boli uvek samo na sam dan [sm=hudicek1.gif]

Hvala vam unapred! I cestitam na [sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]

grozđe -> RE: prvi znaci trudnoce (20.9.2012 15:45:58)

Pozzz.... ja sam imala iste simptome kao kada trebam dobiti ( bolovi u donjem dijelu stomaka, grudi bolne i teske )..jedino sto sam primijetila da nisam onako nervozna kao pred menstruaciju....

Evo i sada u 6 sedmici trudnoce nemam nekih simptoma... i dalje me grudi bole, pomalo stomak...

ancika -> RE: prvi znaci trudnoce (20.9.2012 16:09:58)

Grozde hvala na odgovoru [sm=smiley1.gif]

Meni su grudi iste potpuno.. ne znam sta da mislim.. za mecu je jos rano a stomak boli...[sm=zmeden.gif]

Tebi cestitke [sm=bravo.gif]

grozđe -> RE: prvi znaci trudnoce (20.9.2012 16:17:28)

ancika eto brzo ces saznati, 3-4 dana brzo prodje...
ja sam uradila test na trudnocu na dan kada sam trebala dobiti, navecer...
odmah su mi dvije crte pokazale bebu [sm=smiley1.gif]....
bila sam opustena, cak sam kupila i uloske par dana prije....

Samo se nemoj zivcirati i bice sve dobro [sm=smiley1.gif]...

Javi svakako sta je bilo.....

ancika -> RE: prvi znaci trudnoce (20.9.2012 16:22:29)

Ma ja se ovaj mesec i najmanje nadam nisam nervozna uopste, nego su me zbunili ovi bolovi..

Svakako cu javiti [sm=smiley1.gif]

Just smile -> RE: prvi znaci trudnoce (21.9.2012 9:03:24)

Mene je stomak bolio 2 dana prije ocekivane [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]i bolovi su se nastavili na dan ocekivane i sutradan.  Sve sam mislila da cu dobiti. Ali nisam HB[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Inace me je prije bolilo samo npr. noc prije  nego cu dobiti ili tek kad dobijem. Ne sikiraj se, bice to [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] aBd.

grozđe -> RE: prvi znaci trudnoce (21.9.2012 11:02:36)

Just smile

isto tako i kod mene, sve kao da cu dobiti... zato sam i mislila da ce biti menzes, kad ono [sm=duda.gif].... na pocetku sam trudnoce ( 6 sedmica ) jedino sto me grudi bole, nekad manje , nekad vise....

Nadam se da necu imati mucnine i povracanje...kada se one javljaju, znas li....

Ako imas iskustva javi nam [sm=smajl.gif]

Just smile -> RE: prvi znaci trudnoce (21.9.2012 13:49:15)

I ja sam na pocetku trudnoce tako da ne bih znala jos uvijek :) mada sve sto sma citala kazu da je individualno.. nekom je to prvi simptom.. pa od pocetka do kraja trudnoce, nekom prvih nekoliko mjeseci, a nekom nikako :) Ma samo da sve aBd bude ok, izdeverat cemo i to u koju god skupinu da spadamo :)

ancika -> RE: prvi znaci trudnoce (21.9.2012 15:09:54)

Just smile evo i danas boli sto je nebicno za mene, pred mecu boli samo tik pre..

Mali malo pre sam primetila malo roze na toalet papiru..[sm=zmeden.gif]
Inace danas mi je 25dc

grozđe -> RE: prvi znaci trudnoce (21.9.2012 15:21:55)

ancika ne brini [sm=smiley1.gif]

beba ce biti kad bude sudjeno i vjeruj da je taj dan pravi....

cekat cemo skupa s tobom pa da vidimo [sm=smiley1.gif]

mionab -> RE: prvi znaci trudnoce (30.10.2012 19:27:18)

Cao cure!
Već neko vrijeme pokušavam zatrudniti ali do sada nije uspjelo [sm=smiley13.gif].
Zadnju menstruaciju sam imala 12.10.Danas me boli stomak kao da ću dobiti, grudi isto.
Previše je rano za menstruaciju, da li je moguće da je trudnoća?Baš me boli stomak.
Ako je neko imao slična iskustva neka se javi.

Pozdrav svim curama koje čekaju dve crte[sm=bravo.gif].

Thana85 -> RE: prvi znaci trudnoce (7.11.2012 0:25:06)

Ja sam imala 10.10 zadnju menst.
Mionab evo vec par dana i mene ubija stomak od bolova kao da cu dobiti,a nista..i grudi satraše..
Posto mi je ciklus 26 dana ,vec sam trebala dobiti znači.
Ili sam se prehladila pa me boli ,al nikad nije ovako bilo, nego na sam dan [sm=hudicek1.gif] me zaboli stomak,a ne ovo mrcvarenje kako ja to zovem . [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

pcelica maja 1309 -> RE: prvi znaci trudnoce (8.11.2012 15:04:54)

Drage moje evo i ja kao i mionab radim na bebi neko vrijeme (3mj) ne ide...
Al nadam se da bude uskoro, kakva su vaša iskustva, koje je neko optimalno vrijeme u kojem žena treba zatrudnjeti?

I love youu -> RE: prvi znaci trudnoce (8.11.2012 15:48:16)

IZVORNA PORUKA: pcelica maja 1309

Drage moje evo i ja kao i mionab radim na bebi neko vrijeme (3mj) ne ide...
Al nadam se da bude uskoro, kakva su vaša iskustva, koje je neko optimalno vrijeme u kojem žena treba zatrudnjeti?

Ja sam ostala trudna nakon 3 mj, samo se opusti i ne razmisljaj o tome hocu li sad hocu li sutra,jednostavno uzivaj sa svojim muzicem i ugledat ces II.Mozes piti folnu, ja sam je prije pocela piti i onda samo nastavila kad sam saznala da sam trudna. Kazu da mozda i to malo pomaze da prije zatrudnis.
Drzim ti fige da sto prije ugledas II.

mionab -> RE: prvi znaci trudnoce (11.11.2012 10:41:17)

Danas sam ipak dobila.Ništa od moje trudnoće i ovaj mjesec[sm=smiley19.gif].
Idemo dale.Svim curama koje čekaju dve crte puno sreće.[sm=bravo.gif]

cubica -> RE: prvi znaci trudnoce (3.12.2012 13:45:26)

zenice trebam pomoc! znam da mi niko bas ne moze dati odgovor, ali barem savjet... [sm=smiley13.gif] od maloprije krvarim, [sm=smiley19.gif] tj imam nesto kao roze bjelo pranje ili roze isjedak! ima jos sedam dana do menstruacije, a prije nekih 8 bi bio dan zaceca [sm=duda.gif] grudi me bole vec 2-3 dana, a ne mogu da vjerujem da bi ovo bila M, to je tako rano danas je tek 21 dan otkako je prosla zadnja M , nemam nekih drugih simptoma, a stvarno je rano za test!
Sta mislite? moze li ovo krvarenje biti implementacijsko?

Aiša -> RE: prvi znaci trudnoce (3.12.2012 14:36:59)

cubice,

To bi moglo biti implantacijsko krvarenje, nemoj se brinuti unaprijed [sm=smiley1.gif]

cubica -> RE: prvi znaci trudnoce (3.12.2012 14:42:11)

Hvala Aiša stvarno mislim da je prerano za M.

ljiljo -> RE: prvi znaci trudnoce (3.12.2012 20:36:40)

kako da protumacim bolove u stomaku i krstima koji traju jos od ovulacije sve do danas, ne moguce je imati PMS 12 dana prije [sm=hudicek1.gif] inace me boli stomak onaj dan kada dobijem, nije mi se ovo dosada nikada desavalo a nemam nekih drugih simptoma.

Anoniman -> RE: prvi znaci trudnoce (4.12.2012 2:25:25)

E ovako posto vidim da vas je tu punoo za mene "stari" trudnica, mama itd molila bi vas za pomoccc imam 17 god i imam sve siptome koje ukazuju na trudnocu citala sam puno o tom bojim se napravit test nzm sta da radim [sm=smiley13.gif] starcima nesmijem ni spomenit a abortus nema sanseee..e sad kako?! di?! sta?! molim par korisni savijeta [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>