RE: prvi znaci trudnoce (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (28.12.2011 1:54:04)

Cure,
ja sam do sad prije nego sam dobila mjesečnicu imala simptome trudnoće. Ovaj mjesec mjesečnica mi je trajala samo 3 dana. Dobre sam volje. Puno papam. Imam potrebe za tekućinom. Osjećam se ushićeno. Doljnji dio trbuha napuhnut i iscjedki su mi prozirno-sukrvičasti. Kaj je sad to? Ne osječam se trudno.

family -> RE: prvi znaci trudnoce (28.12.2011 10:58:21)

Eh,
nema tu nekog sigurnog odgovora.
Miže biti trudnoća, a i ne mora.
Najbolje uradi betu i znat ćeš 100%.
Sve ostalo su nagađanja.

Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (29.12.2011 0:03:59)

Family- imaš pravo.

family -> RE: prvi znaci trudnoce (3.1.2012 7:56:30)

Pozdrav!
U 5.sedmici sam trudnoce.
Da ki neka od vas yna, je li normalno da neke simptome jedan dan imam, a drugi nemam, i sve tako
Npr. grudi su mi jedan dan vise bolne i napete, dok drugi dan skoro pa nista.
Malo sam zabrinuta
Hvala!

Monaa -> RE: prvi znaci trudnoce (3.1.2012 11:51:49)

Normalno je. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

fazra -> RE: prvi znaci trudnoce (11.1.2012 22:39:07)

Drage moje treba mi pomoc ,[sm=hudicek1.gif]su mi redovne 28 -27 svaki mjesec moj problem je sto ne znam kako izracunati plodne dane...molim vas koje znate da mi pomognete i izracunate za mene[sm=zmeden.gif] hvala unaprijed[sm=smiley1.gif]

xxwxx -> RE: prvi znaci trudnoce (12.1.2012 14:24:21)

Mislim otprilike od 12 do 17 dana ciklusa

Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (13.1.2012 22:53:20)

Drage cure,
Ja se već duže vrijeme nadam bebici [sm=smiley1.gif]
Imala sam sa mm odnos za vrijeme plodnih dana. Sad nakon odnosa su mi počeli izlaziti bijeli gusti iscjedki. Kad mi je protekao taj iscjedak ja sam 1. pomislila da sam prokrvarila dok ono na gaćicama bijli gusti iscjedak. Je možda koja imala tak, a da je bila trudna? Hvala [sm=smiley1.gif]

Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (13.1.2012 22:57:13)

Probaj to raspoznati po cervikalnoj sluzi i savjetuj se s ginekologom. [sm=smiley1.gif]

pralina -> RE: prvi znaci trudnoce (23.1.2012 15:49:50)

to je individualno[sm=smiley13.gif]

babybee -> RE: prvi znaci trudnoce (23.1.2012 21:45:19)

Moji prvi znakovi trudnoce... bubuljice, puno njih :) Trbuh me bolio kao da cu dobiti, cak sam u noci jednom ustala sva tuzna uvjerena da sam dobila jer je bol bila jaka i identicna onoj menstrualnoj ..no nista od vjestice :) Danas curici 4 mjeseca :)

Amelaa RR -> RE: prvi znaci trudnoce (24.1.2012 12:06:54)

Post prenesen s duple teme

IZVORNA PORUKA: pralina

Pozz...nova sam ovdje ....Trebam malu pomoc pa se nadam da cete mi pomoci .Imala sam odnose sa mm za vrijeme plodnih dana uzastopno jer radimo na bebici,sad imam neke simptome kao sto su umor,idem malo vise u wc nego inace,ledja me bole,jajnici pocnu boliti pa popuste,kao da osjecam bol u rodnici,pristevi po licu...trebam dobiti tek za 7 dana,a ove simptome sam pocela osjecati odmah poslije ovulacije..Ne zelim da se razocaram po koji put..Jer imam osjecaj kao da cu svakog trena dobiti..Dali je neko imao nestoo slicno?

lulu00 -> RE: prvi znaci trudnoce (24.1.2012 13:47:00)

Evo i jedan članak na koji sam naišla na ovu temu [sm=smiley13.gif]
http://www.female.hr/granica-izmedu-trudnoce-i-menstruacije/22/

lana84 -> RE: prvi znaci trudnoce (27.1.2012 12:32:14)

ja sam trudna 5 sedmica, simptoma nemam nikakvih osim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] na testu hehehehe :))))

ananas_ze -> RE: prvi znaci trudnoce (27.1.2012 12:42:35)

ja sam trudna 5 sedmica, simptoma nemam nikakvih osim user posted image na testu hehehehe :))))

cestitam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mykica -> RE: prvi znaci trudnoce (27.1.2012 21:12:23)

Pozdrav svima...Mi evo 4 mjeseca radimo na bebici...Medutim prije 7 dana bila kod ginekologa i vidjela mi navodno polipe (a nije mi radila ultrazvuk) i rekla da nije opasno al da se moraju odstraniti. Eh sad, menstruacija mi kasni 3 dana, a toliko me grudi bole, i donji dio stomaka, imam osjecaj da me jajnici probadaju, inace nemam te bolove u jajniku kad trebam dobiti. Leda me bole samo ako malo duze stojim na nogama, i osjecam cestu zed....Naduta sam i da izvinete, imam ucestale vjetrove. I imam taj iscjedak, mada ne znam da li je to od polipa tih...Strah me da uradim taj test, jer ne znam vise sta bih vise zeljela, da jesam trudna al zbog tih polipa strah me i trudnoce jer su cesci pobacaji...

pralina -> RE: prvi znaci trudnoce (28.1.2012 8:44:35)

ja sam imala sve te simptome:nervozu,vjetrove,laganu glavobolju,grceve u stomaku,bolove u jajnicima,ledja me lagano bole,bolovi u grudima su mi se sad poceli pojavljivati,onda pristici po licu.Posto sam imala spontani nazalost prije 4 mjeseca mislila sam da umisljam,ali nesto mi je jednostavno govorilo da sam trudna.Uradila sam test na trudnocu prije na 4 dana nego sto trebam dobiti[sm=hudicek1.gif] i bio je pozitivan,onda nisam mogla vjerovati pa sam uradila sutredan jos jedan test i on je bio pozitivan[sm=rozacrtici.gif]..Bila sam presretna[sm=bravo.gif]...

mykica -> RE: prvi znaci trudnoce (28.1.2012 10:34:24)

I ja cu danas kupiti test i sutra ujutru ga onda uraditi...Sanjam svaku noc bebice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa da znam na cemu sam..ne mogu ovako tokom dna samo o tome razmisljam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pralina -> RE: prvi znaci trudnoce (28.1.2012 14:43:39)

obavezno uradi test..jer i ja sam jednostavno imala taj neki predosjecaj,i pokazao mi je trudnocu prije na 4dana nego sam trebala dobiti i presretna sam,narucitno nakon sto sam imala spontani....Samo vjeruj u sebe i naravno u Boga.Nadam se da ce biti abd [sm=modricrtici.gif].Obavezno nam javi[sm=smiley1.gif]

mykica -> RE: prvi znaci trudnoce (30.1.2012 16:37:09)

Test kupljen, cekala nedjelju jutro da ga uradim, medutim vjestica dosla tu noc...Sad test ceka za drugi put [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (30.1.2012 22:48:45)

mykica - ne brini, bit će još beba :*
Uopće me ovo sram pitati. Kakve su šanse da žena zatrudni ako muškarac ejakulira u ženu za vrijeme m?

mykica -> RE: prvi znaci trudnoce (1.2.2012 0:04:15)

Hvala ti draga Ady :* A sto se tice tvog pitanja, to je moguce samo ako ti menstruacije traju krace, ili su neredovne, pa ti ciklus nije od 28 - 35 dana. Jer u tom slucaju su i plodni dani kao i O poremeceni, i potrefe se za vrijem menstruacije...Ali ti slucajevi su jako rijetki. Znaci ako imas normalan ciklus, ne mozes ostat tada trudna.

Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (1.2.2012 20:21:09)

Ma nema na čemu :* [sm=smiley1.gif]
Meni ciklusi traju 33 dana. ( Rijetko kad mi m zna kasniti.) Ovoga puta mi je kasnila 1 dan. Trebala sam ju dobit 26, a ja sam ju dobila 27 u jutro oko 8 ili 9 h.

lana84 -> RE: prvi znaci trudnoce (2.2.2012 9:05:37)

IZVORNA PORUKA: Ady

mykica - ne brini, bit će još beba :*
Uopće me ovo sram pitati. Kakve su šanse da žena zatrudni ako muškarac ejakulira u ženu za vrijeme m?

mislim da nema šanse za trudnoću.

ajnur -> RE: prvi znaci trudnoce (2.2.2012 9:35:50)

Ne mogu ni da zamislim odnos u vrijeme m..[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>