leka -> RE: prvi znaci trudnoce (27.10.2011 12:25:58)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: monnaa Drage moje, Ja se iskreno nadam da mi mozete pomoci i dati mi savjete.Zadnju mengu sam imala 17.9 a imala sam odnose s partnerom 2 dana poslije menge.E sad ja ne mogu tacno odrediti kad mi je ovulacija jer mi je neredovna,sto znaci da to nije pouzdano.Cula sam da su zene najplodnije(pored dana ovulacije),2 dana prije i 2 dana poslije menstruacije.Da li je to tacno? Naravno isli smo s namjerom da ostanem trudna i to je prvi put da pokusavamo ostati trudni[sm=smiley36.gif] E sad molim vas da mi pomognete i kazete mi,imam li velike sanse da ostanem trudna i kad se to moze utvrditi.Inace sam nestrpljiva osoba pa me ovo pojede[sm=smiley36.gif] Molim vas pomagajteee i hvala unaprijed[sm=bravo.gif] moradoh se javiti i moja zadnja M je bila 17.9. trudna sam evo već šestu sedmicu mašala, ova trudnoća mi je totalno drugačija od prve koja je bila prije više od pet godina, pitanje za iskusne trudnice, bolne grudi, mene zaista bole, ali malo je kazati, pa čini mi se od posljedne menstruacije pa evo i danas, ponekad mi se javi bol kao da me neko nožem ubode, a da ne pričam da me i grudnjak vrijeđa. Vjerujem da je ovo normalna pojava, ali eto ipak da priupitam. Mama Alma čestitam ti, a izgleda da ćemo zajedno na porod[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], moja zm bila 16.9., i također i mene bole grudi i često osjetim to probadanje. Joj nas ko da nam je prva trudnoća hehe, al ja se stvarno ne sjećam da li mi je tako bilo prije 4 god
|
|
|
|