Ady -> RE: prvi znaci trudnoce (20.12.2011 18:12:36)
|
Cure molila bih Vas za pomoć. Pisala sam još prije o toj temi samo u 2. topicu.Odlučila sam se obratiti vama, jer vi tu se bavite sličnom tematikom. Užasno sam nestrpljiva, pa vam zato dosađujem. Sry . Naime imala sam spolni odnos za vrijeme plodnih dana. Nije ejakulirao u mene. Par sec prije ejakulacije ga je izvadio van. Malo je šaltao u rikverc . Nismo radili baš na bebici jer smo još mladi, pa stignemo i to Imam neke od simptomića, kao što su: Imam pritisak u glavi, kao da će mi eksplodirati ( jučer me glava užasno boljela, danas ne boli toliko, ali bol je prisutna. Bol se javlja nekoliko puta na dan. ) Imam bijeli gusti iscjedak, koji je prije par dana bio žučkast, why? I to u vrijeme, kad se obično dešava implatacijsko. Podložna sam inače gljivicama. Kod naglih pokreta i kada se osječam iscrpljeno/umorno imam vrtoglavice. Kad dugo stojim na nogama dolazi mi kao neka lagana mučnina. Bradavice su mi potamnile, ponekad me sise bole. Jučer baš kad sam čitala vaše postove, zabolio me trbuh toliko dam sam zavrisnula ( nakon toga sma imala vjetrove ), samo sam čekala da moji nahrle u sobu. Ponekad me zna boljeti kao da ću svaki čas dobiti M. Stalno sam gladna i napuhnuta u doljnjem dijelu trbuha. Stolica mi je tvrđa i tamnija. Ako je koja od Vas imala slične simptome, molila bih vas da mi opiše svoje. Neznam, sad šta da radim. ( Sad me trenutno peče žgaravica )M mi treba doći na Božić . I OPROSTITE ŠTO SAM VAS OKUPIRALA TOLIKO DUGAČKOM PORUKOM! HVALA [sm=duda.gif]
|
|
|
|