Lulu_08 -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.12.2012 19:31:52)
|
IZVORNA PORUKA: enči80 IZVORNA PORUKA: Lulu_08 IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: gerberka imal ko da je dobio drugu mengu na vrijeme [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ima li uopce iko da je dobio drugu mengu [sm=smiley36.gif] makar da se bebica i ja orjentisemo[sm=smiley1.gif] Kod mene su prvih par bile nenormalne, tipa dodje na 21 dan ili traje oskudno po 2-3 dana i sl. Sada evo 2 dana kasni, bas su mi hormoni sasavi.. Blago vama sto ne dobijate mjesecima, ja iskljucivo dojim a u 5 mjeseci njenog zivota vec 4 vjesticurine ispratila pih... I ja sam odmah nakon 40-esnice dobila[sm=hudicek1.gif],dojim još uvijek a ciklusi su mi katastrofa i kreću se od 17-32 dana.Vjerovatno od hormona jer prije poroda ciklus mi je bio 25 dana.Najgore mi je kad mi se potrefe ovi ciklusi od 17 dana,samo što ispratim [sm=hudicek1.gif] eto je opet[sm=smiley29.gif] Ovo me utjesi jer znaci nisam jedina. Evo 31vi dan a ja jos nista, a napuhana kao zaba. Najvise me strah nezeljene trudnoce (a one poslje koje krvaris 1-2 put a ne znas da si trudna pih) pa panicim iznutra.. IZVORNA PORUKA: gerberka bebice, ja odem u wc da zavirim u gace..ne da vidim jesam dobila nego da provjerim spol..nisam vise sigurna jesam li musko ili zensko [sm=smiley36.gif] ne cekam ja jos. 15. 11 bila zadnja pa mozda tamo u proljece [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] HAHAHA joj jesi luda majke mi nasmija me do suza!
|
|
|
|