RE: prvi menzes poslije poroda (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

ciciban26 -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 16:30:58)

Joj bebice znaaaam, ubjedljivo vodim [sm=smiley13.gif].. Tacno se osjecam k'o balon,imam osjecaj da bih bila laksa 3 kg kad bi procurilo[sm=smiley36.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 16:55:09)

IZVORNA PORUKA: gerberka

imal ko da je dobio drugu mengu na vrijeme [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ima li uopce iko da je dobio drugu mengu [sm=smiley36.gif] makar da se bebica i ja orjentisemo[sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 17:53:15)

imal ko da je dobio drugu mengu na vrijeme [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ima li uopce iko da je dobio drugu mengu [sm=smiley36.gif] makar da se bebica i ja orjentisemo[sm=smiley1.gif]

vala bas[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mojim drugaricama kasnila druga max 10dana tako da nema mog slucaja da kasni preko 10 dana[sm=smiley29.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 17:59:10)

samo sluacj za slucajem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

hajde kod tebe se mozda [sm=duda.gif] gnjijezdi..a vidi mene..nisam u ruzicnjak cestito ni otisla zbog obaveza mm na poslu tako da mogu samo biti trudna u snovima [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 18:43:17)

hajde kod tebe se mozda [sm=duda.gif] gnjijezdi..a vidi mene..nisam u ruzicnjak cestito ni otisla zbog obaveza mm na poslu tako da mogu samo biti trudna u snovima [sm=smiley36.gif]

nisam se ni ja pretrgla

dijete prohodalo, zubi joj nicu nije nam ni do cega[sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 18:52:16)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

nisam se ni ja pretrgla

ih vam izgovora[sm=smiley36.gif] i moje je sve to, jos davno, pa se ne dam ucrnjaciti[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 19:18:48)

IZVORNA PORUKA: animagical

nisam se ni ja pretrgla

ih vam izgovora[sm=smiley36.gif] i moje je sve to, jos davno, pa se ne dam ucrnjaciti[sm=smiley36.gif]

hahaha ma nije da nema nikako

al crnjaki bi bio da od par puta bude[sm=nosecka.gif]

a zamisli mene i gerbe na temi iscekivanje poroda skupa ponovo[sm=jezicek.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 19:22:55)

animagical [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
bebice, mojne mene..najvise mi je zbog toga sto sam vec dala kolegici trudnicke stvari [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
mam jednu tuniku jos, nju cuvam za tebe [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (6.11.2012 19:30:14)

animagical [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
bebice, mojne mene..najvise mi je zbog toga sto sam vec dala kolegici trudnicke stvari [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
mam jednu tuniku jos, nju cuvam za tebe [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

za mustluka[sm=smiley36.gif]

drzim te za rijec, jedino sto mi mozda nece moci, ja sam ti medju debelim na temi mrsanje[sm=jezicek.gif]

e crnjak bi bio taman sad skinula kile na prije trudnoce, i kontala jos jedno 7kg skinuti a da se pocnem debljati[sm=sad.gif]

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (7.11.2012 7:28:34)

gerboooooooo ja dobila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa ti sad skontaj ako ti ne dodje za dva dana radi[sm=rozacrtici.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (7.11.2012 18:17:15)

gerboooooooo ja dobila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pa ti sad skontaj ako ti ne dodje za dva dana radi[sm=rozacrtici.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

meni kasni 7 dana, ja kad bude kasnilo mjesec odoh prl izvadit [sm=smiley36.gif]
koliko ti je kasnila

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (7.11.2012 19:41:50)

14 dana

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

meni kasni 7 dana, ja kad bude kasnilo mjesec odoh prl izvadit [sm=smiley36.gif]
koliko ti je kasnila

ciciban26 -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 20:53:23)

Skoro 15 mj. od poroda i jos nikad nisam dobila. Dojenje je svedeno na minimum u toku dana jer cura uveliko sopa cvrstu hranu. Kod doktora sam bila prije 6 mj. radila papa test i pregled i sve bilo ok. Ima li iko da nije dobio ovako dugo? Razmisljam da opet odem dr. [sm=zmeden.gif]

minie -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 21:24:14)

Ja dobila skoro 12 mjeseci nakon poroda, i evo druge nigdje na vidiku, kasni 16 dana, radila test (za svaki slucaj) i negativan.

Cicibanko jedna moja poznanica nije dobila skoro 3 godine, jer je beba dojila.

Hannica -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 21:32:28)

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Skoro 15 mj. od poroda i jos nikad nisam dobila. Dojenje je svedeno na minimum u toku dana jer cura uveliko sopa cvrstu hranu. Kod doktora sam bila prije 6 mj. radila papa test i pregled i sve bilo ok. Ima li iko da nije dobio ovako dugo? Razmisljam da opet odem dr. [sm=zmeden.gif]

Evo ja sam blizu,13 meseci nakon poroda jos nista.[sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 22:53:30)

Kod mene su prvih par bile nenormalne, tipa dodje na 21 dan ili traje oskudno po 2-3 dana i sl. Sada evo 2 dana kasni, bas su mi hormoni sasavi..

Blago vama sto ne dobijate mjesecima, ja iskljucivo dojim a u 5 mjeseci njenog zivota vec 4 vjesticurine ispratila pih...

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 23:06:58)

IZVORNA PORUKA: ciciban26

ma poodavno si bila, otidji na uzv malo se prekontrolisi pa ce ti dr reci jel ok(oni to vide po aktivnosti jajnika)[sm=smiley1.gif]

meni sad treca kasni 12 dana[sm=smiley29.gif]

enči80 -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 23:14:38)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Kod mene su prvih par bile nenormalne, tipa dodje na 21 dan ili traje oskudno po 2-3 dana i sl. Sada evo 2 dana kasni, bas su mi hormoni sasavi..

Blago vama sto ne dobijate mjesecima, ja iskljucivo dojim a u 5 mjeseci njenog zivota vec 4 vjesticurine ispratila pih...

I ja sam odmah nakon 40-esnice dobila[sm=hudicek1.gif],dojim još uvijek a ciklusi su mi katastrofa i kreću se od 17-32 dana.Vjerovatno od hormona jer prije poroda ciklus mi je bio 25 dana.Najgore mi je kad mi se potrefe ovi ciklusi od 17 dana,samo što ispratim [sm=hudicek1.gif] eto je opet[sm=smiley29.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 23:23:45)

šuti kakvi blago..mi koje ne dobivamo redovno nismo uracunljive [sm=smiley36.gif]
hormoni ubise kad kasni. ja sam dobila dva puta do sada..nakon prve druga stigla za 44 dana.
kad bih dobila na 30 dana rekla bih NEMREM BILIVIT [sm=smiley36.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 23:24:41)

MADA je uzas i svakih 20 dana, suosjecam [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Bebica11 -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 23:37:33)

šuti kakvi blago..mi koje ne dobivamo redovno nismo uracunljive [sm=smiley36.gif]
hormoni ubise kad kasni. ja sam dobila dva puta do sada..nakon prve druga stigla za 44 dana.
kad bih dobila na 30 dana rekla bih NEMREM BILIVIT [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

to ja i ti Hopet u iscekivanju[sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif]

gerberka -> RE: prvi menzes poslije poroda (12.12.2012 23:53:59)

bebice, ja odem u wc da zavirim u gace..ne da vidim jesam dobila nego da provjerim spol..nisam vise sigurna jesam li musko ili zensko [sm=smiley36.gif]
ne cekam ja jos. 15. 11 bila zadnja pa mozda tamo u proljece [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Latinka -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.12.2012 0:05:49)

Eh, ja sam dobila prvi put nakon 6 mjeseci, mada Imrana i sad dojim. Ciklus se sa onoga "tačno u bobu" 28-i dan premjestio na 26-i, zbog čega baš i nisam sretna, ali šta je tu je

minie -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.12.2012 0:07:32)

bebice, ja odem u wc da zavirim u gace..ne da vidim jesam dobila nego da provjerim spol..nisam vise sigurna jesam li musko ili zensko [sm=smiley36.gif]
ne cekam ja jos. 15. 11 bila zadnja pa mozda tamo u proljece [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

ciciban26 -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.12.2012 8:58:09)

Joj Gerberko oplakah na jutro [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Tacno periodicno nisam uracunljiva,eto kad mi mm kaze da hoces dobiti vise [sm=jezicek.gif].
Ja kako sam krenula stici cu poznanicu od Minie [sm=smiley29.gif]
Hannice neka te s rajom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Koliko god vi mislile da je fino biti bez [sm=hudicek1.gif],nije. Ja se bas osjecam napuhanostomak mi nekad bude kao u V mj trudnoce,cesto me i stomak i krsta bole ali nistaaa.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>