Lulu_08 -> RE: prvi menzes poslije poroda (5.9.2013 14:48:38)
|
IZVORNA PORUKA: sabinos IZVORNA PORUKA: I love youu IZVORNA PORUKA: sabinos IZVORNA PORUKA: I love youu Sabinos, ja ipak mislim da sam dobila jer evo treci dan mi curi, I nije malo nego eto umjereno, takve su mi bile I menstruacije prije.S stim da me stomak nista ne boli.Al mi cudno tako rano da dobije kad dojim al eto. i ja sam juce[sm=smiley13.gif] vala nije morala ovako pozuriti,mogla sam malo i odmoriti.nisam se urahatila ni od ovog krvarenja nakon poroda i eto sad jos i ovo[sm=hudicek1.gif] I ja isto kazem, meni se haman sastavilo sa ovim krvarenjem od poroda[sm=smiley13.gif]Evo mj ipo se borim sa uloscima [sm=smiley19.gif]Al kak je tako je sta cemo[sm=smiley13.gif]Nek stomak ne boli pa eto stace valjda ubrzo. ja tek sad skontah da sam ovdje pisala da sam dobila.i tako sam mislila,medjutim to nije bilo to.nego ono krvarenje poslije poroda,mislim oni neki ostaci.evo vec 4,5 mjeseca i nema je,hvala ti boze.vala da malo odmorim[sm=smiley36.gif]pretpostavljam da je zbog dojenja Isto je bilo kod mene sa mlađom, mislila da sam dobila i onda narednih 5-6 mj ništa tek nekog 7-8mj pravo dobijem.
|
|
|
|