RE: prvi menzes poslije poroda (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

Dalia_88 -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.5.2013 18:21:50)

Bebi je 4 mj i 8 dana a ja jos nisam dobila.
Prekuce mi se pojavilo nesto malo kao smedje a juce kao malo crveno ali skroz malo. Nisam trudna znaci nesto drugo je u pitanju pa da vidim da li se nekoj od vas to desavalo. Oticici cu ginekologu ovih dana (kad stignem [sm=smiley36.gif]) a do tad da cujem vase misljenje..
Bila sam 6 sedmica poslije poroda na kontroli i sve ok.

Teddy Bear -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.5.2013 18:49:06)

Sve ti je to u redu, kako ti je rekao i doktor, ja sam nakon prvog poroda dobila tek nakon 9 mj, al sam dojila bebu. Sad mi se pojavljivalo pomalo roskasto, onako iznenada, a dobila sam nakon 4 mj. ne sekiraj se, treba tijelu da se adaptira.

Dalia_88 -> RE: prvi menzes poslije poroda (13.5.2013 20:23:57)

I ja dojim i znam da je moguce da ne dobijem nikako dok dojim samo mi ovo bilo cudno..

samedi -> RE: prvi menzes poslije poroda (14.5.2013 11:04:21)

IZVORNA PORUKA: Dalia_88

Bebi je 4 mj i 8 dana a ja jos nisam dobila.
Prekuce mi se pojavilo nesto malo kao smedje a juce kao malo crveno ali skroz malo. Nisam trudna znaci nesto drugo je u pitanju pa da vidim da li se nekoj od vas to desavalo. Oticici cu ginekologu ovih dana (kad stignem [sm=smiley36.gif]) a do tad da cujem vase misljenje..
Bila sam 6 sedmica poslije poroda na kontroli i sve ok.

Meni ce sutra biti 6 mjeseci poslije poroda, dojim i jos nisam dobila ono pravo, ali vec neko vrijeme nesto curi smeđe-crveno i to samo jednom-2x dnevno malo bude svaka 2-3 dana. Nisam jos isla doktoru prosto ne stizem a znam da moram [sm=smiley13.gif] i muka mi je vise od pomisli na doktore i DZ, postala sam tamo ko inventar, svake sedmice makar jednom [sm=smiley19.gif]

Andy_Bec23 -> RE: prvi menzes poslije poroda (14.5.2013 18:33:30)

Proslo je 32 dana od poroda , nedojim vec sam pila tablete da nemam mlijeko jer je beba umrla. Sad me zanima jel to normalno da 7 dana nista nisam krvarila pa sad odjednom opet smedji obilni iscjedak.? Kodginekologa sam bila i sve je bilo ok i dao mi tablete da mi stiska se maternica i cak tada nisam nikako krvarila..... Jel neko imao ovakav slucaj? I kada bi mogla ocekivat menstruaciju?

Andy_Bec23 -> RE: prvi menzes poslije poroda (21.5.2013 8:54:24)

Danas je 39 dan otkako sam rodila, i krvarenje je vec 2 dan jace i crvene je boje, dali je to Menstruacija stigla ili?

Please pomoc trebam li doktoru? Jer iz mene izlaze komadi tkiva

Apotekarka -> RE: prvi menzes poslije poroda (21.5.2013 9:00:36)

Andy s prvim porodom sam dobila tako nekako kao ti,ja se prepala i pravac doktoru kad menstruacija ja mislim da je i kod tebe jedino ja te komade nisam imala nego obilnije krvarenje
Kad bi zene trebala dobiti zena koja ne doji a rodila je

Andy_Bec23 -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 11:23:55)

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Andy s prvim porodom sam dobila tako nekako kao ti,ja se prepala i pravac doktoru kad menstruacija ja mislim da je i kod tebe jedino ja te komade nisam imala nego obilnije krvarenje
Kad bi zene trebala dobiti zena koja ne doji a rodila je

Ja bas krvarim i sigurna sam da je to vjestica stigla juce ajmedanas malo manje pa hajd ja cu racunat da je juce bio prvi dan pa ce da vidimo kako ce dalje biti....

veeseelaa -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 11:49:22)

Andy sve je to individulano očito
ja sam poslije oba poroda krvarila i nakon izvjesnog perioda, kratkog dobila redovnu mjesečnicu
i meni su mjesečnice nakon poroda bile obilnije
ja mislim da je to sve ok

MicoTico -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 11:51:20)

Poslije prvog poroda dobila nakon 7 mj, a kod drugog nakon 10 mj.

veeseelaa -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 11:52:26)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

dojila?

MicoTico -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 11:53:01)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: MicoTico

dojila?

Aha, prvo 15 mj, drugo 16 mj.

raja_ringe -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 11:58:56)

ja evo 13 mjeseci nisam dobila. Dojimo ali ima 3 sexdmice kako sma se vratila na posao, pa samim tim ima veeeliku pauzu u dojenju i očekivala sam mjesečnicu odma, ali je nema. Ima li neko slično iskustvo? Ili da trčim po test :)

canim -> RE: prvi menzes poslije poroda (22.5.2013 12:04:11)

Ja sam dobila nakon 10tak mjeseci od poroda.

I love youu -> RE: prvi menzes poslije poroda (8.6.2013 17:06:52)

Danas mi je 43 dan od poroda.Jos uvjek krvarim od poroda tj zadnjih 10tak dana mi je bilo smedjkasto da bi juce opet krenula krv, jest da pomalo curka tj zamrlja samo gacice.Zanima me je li moguce da sam dobila iako nije bilo nikako stalo krvarenje.Iskljucivo dojim, ne boli me stomak nit ista osjecam kao prije kad sam imala.

sabinos -> RE: prvi menzes poslije poroda (8.6.2013 17:16:18)

vjeruj I love you da sam imala identicnu situaciju i kontam evo menstruacije.međutim stalo je ubrzo.i sad jos uvijek imam ono blijedo smeđe.vala mi dosadilo vise[sm=hudicek1.gif]

poslije prvog poroda sam dobila odmah poslije 40 dana doduse nisam iskljucivo dojila.rekla bih da sam samo pokusavala dojiti...a sad cemo vidjeti kako ce biti.ja bih vala da je ne bude barem nekoliko mjeseci.bas sam se odvikla u trudnoci[sm=smiley36.gif]
i da,I love you ja sam imala bolne menstruacije prije poroda,kasnije apsolutno ne.vrlo rijetko me stomak bolio.

I love youu -> RE: prvi menzes poslije poroda (8.6.2013 22:23:25)

Znaci nisam jedina da 40 dana I vise nosim ulozak [sm=hudicek1.gif]Poludih vise, taman mislim stalo, ono opet I sve tako u krug.Ne znam da li da idem dr da me pregleda ili da cekam da prestane.Ne znam je li uopste moguce dobiti tako brzo poslije poroda ako se doji?! Ja sam prije imala onako ne tako bolne menstruacije ali eto jeste malo boluckalo sad cemo vidjeti.

senka 81 -> RE: prvi menzes poslije poroda (9.6.2013 22:27:13)

Dobila danas, tačno 7 mjeseci poslije poroda.. A bilo je taaaaakoooo lijepoooo... uh..

I love youu -> RE: prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 8:19:23)

Sabinos, ja ipak mislim da sam dobila jer evo treci dan mi curi, I nije malo nego eto umjereno, takve su mi bile I menstruacije prije.S stim da me stomak nista ne boli.Al mi cudno tako rano da dobije kad dojim al eto.

Cmokvica -> RE: prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 8:30:38)

Kod mene - 10 mjeseci nakon poroda.

Nane2012 -> RE: prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 8:49:03)

Pitanjce....
ja sam dobila kada je bebacu bilo 5 mjeseci , tj.prosli mjesec... ovaj vec kasni , tj. nije na isti dan +/- 3.... kakve su "procedure" mogu li uopste ocekivati da mi ciklus bude redovan , ili.... blaga me panika hvata...

hvala

Dz3ni -> RE: prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 9:02:35)

IZVORNA PORUKA: Nane2012

Pitanjce....
ja sam dobila kada je bebacu bilo 5 mjeseci , tj.prosli mjesec... ovaj vec kasni , tj. nije na isti dan +/- 3.... kakve su "procedure" mogu li uopste ocekivati da mi ciklus bude redovan , ili.... blaga me panika hvata...

hvala

I meni je druga [sm=hudicek1.gif] kasnila nešto malo, par dana, čini mi se da sam i ja kukala na ovoj temi [sm=smiley36.gif]
A koliko sam skontala to je uobičajeno, valjda dok se reguliše ciklus.

tajra26 -> RE: prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 9:05:06)

meni dosla nakon3 mjeseca i redovna je sve do sad... inace kasni mi 5 dana [sm=smiley36.gif] ko zna sta li je [sm=jezicek.gif]

Apotekarka -> RE: Prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 16:04:26)

Zene drage meni ce 2 mjeseca od poroda a jos nisam dobila,dojila sam nekih 20 dana i jos je pomalo curkalo nesto 10-ak dana dok skroz nije stalo...Je li normalno toliko ne dobiti s prvim porodom sam dobila 36 dan od poroda

Alannah -> RE: Prvi menzes poslije poroda (10.6.2013 16:31:16)

Normalno je,ipak treba vremena tijelu da se vrati u normalu. Otidji do ginekologa nekad,cisto radi kontrole,ako nisi bila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>