teacher75 -> RE: Kozmetika (6.11.2013 18:46:48)
|
sto se tice mog dnevnog sminkanja, na lice stavljam bb kremu (prstima) ili nista, na oci samo olovku kao sto je palac postavila onu sto se izvlaci a ne silji, navukla sam se na njih skroz i imam 2-3 boje uvijek pa je stavljam zavisno od odjece koju nosim (uglavnom teget, crnu ili zelenu). svidjaju mi se oriflame- ove olovke (koje se ne silje) i uvijek koristim maskaru. kad izlazim navecer onda stavljam: tecni puder (prstima), uglavnom max factor color adapt- volim ga jer je lagan i matira dosta obzirom da mi je lice masno, preko njega stavljam max factor cream puff- kameni puder. na jagodice nanosim rumenilo bourjois- u potrazi sam za dobrom cetkicom za rumenilo a trenutno koristim onu cetkicu sto dodje uz njega. na oci nanosim sjene l''oreal i pravim smokey eyes koristeci 3-4 sjene koje dodju u pakovanju (imam 1 komplet sivo-crno-bijeli i 1 u smedjim nijansama pa stavim jedan zavisno od odjece koji vise odgovara).sjene nanosim cetkicama koje dodju u pakovanju- nisam nikad nanosila sjene prstima niti bih to znala[sm=smiley36.gif]zatim stavljam crni tus ili crnu olovku koja se ne silji i na kraju neku od l''orealovih maskara[sm=smiley1.gif]na usne stavljam crveni ili bordo karmin ili neko neutralno sjajilo. i trenutno trazim neki ruz neutralne boje. i to je to[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|