D_K -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:02:30)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR da...uglavnom tako... nijansiranje definišem u svezi ostale šminke i prilike...dneva potreba mi je manja u donosu na recimo večernji izlazak... i tako... inače koristim sjenu boja kože uvijek... nikada drugu...i nijansiranjem dobijem i onaj luk oka malo mačkastiji[sm=smiley36.gif] to ja sama sebi i šminkam i pričam...nemoj ti mene držat za riječ... nisam ekspert... ja ti do svega kroistim BB kremu, te kuglice, sjenu miss sporty od 4 KM...boja kože... eh ruž mi je sada crvena koraljna, inače uzimam smeđe nijanse po svoga života pa sma se prešaltala malo... sjaj imam uvijek al gorištenje eventulano preko ruža...sam ni pod razno nemam usta... i maskara... 7 minuta traje moje spremnje za svaku priliku u smislu šminke[sm=smiley36.gif] joj ja juce sa snahom pregledam svoj neseser, bas smo pricale o sminki - kaze ima ponuda Deborah seta u CM i pocnemo o toj temi. fakat imam malo sminke, sto kazes sminkanje traje max. 7 minuta ali ako ubrojim i pranje zuba [sm=smiley1.gif]. voljela bih kad bih i ovo sto imam bolje koristila. dva odlicna Deborah ruza su mi ostala, moracu ih baciti Bog zna otkad su mi. bas vidim da sam se presaltala na Oriflame, njihova mi je maskara, puder, ruz za usne, nasla sam prelijep ruz, svjijetlo narandzasti, maltene se stopi sa usnama a daje lagani sjaj, to je jedino sto mogu podnijeti na usnama. sve mi ostalo nekako vjestacki, prejako. valjda sto sam svijetlog tena. mozda kad nabavim ove kuglice dobijem malo vise poleta za doćerivanje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|