RE: Kozmetika (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Hannica -> RE: Kozmetika (6.11.2013 10:57:25)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Hannica

Joj sto ja imam zelju te kuglice kupiti.[sm=smiley36.gif]
Ali nikako da naletim kad su snizene,ne daje mi se puno para jer jis sigurna da cu ih koristiti,a ne znam ni koje su bolje za mene,roze ili smedje.[sm=smiley36.gif]

Ja sam imala Farmasi kuglice i baš su bezveze.
Ove Oriflame nisam imala ali kad sam davno nekad radila Oriflameom, bile su mi najtraženija roba.

Ja bih one iz avona,nesto sam na njih oko bacila.[sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:00:18)

Ja bih one iz avona,nesto sam na njih oko bacila.user posted image

Imala ja, meni bezbveze. Ništa ne ostaju.

D_K -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:02:30)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

da...uglavnom tako...
nijansiranje definišem u svezi ostale šminke i prilike...dneva potreba mi je manja u donosu na recimo večernji izlazak...
i tako...

inače koristim sjenu boja kože uvijek...
nikada drugu...i nijansiranjem dobijem i onaj luk oka malo mačkastiji[sm=smiley36.gif]

to ja sama sebi i šminkam i pričam...nemoj ti mene držat za riječ...
nisam ekspert...
ja ti do svega kroistim
BB kremu, te kuglice, sjenu miss sporty od 4 KM...boja kože...
eh ruž mi je sada crvena koraljna, inače uzimam smeđe nijanse po svoga života pa sma se prešaltala malo...
sjaj imam uvijek al gorištenje eventulano preko ruža...sam ni pod razno nemam usta...
i maskara...

7 minuta traje moje spremnje za svaku priliku u smislu šminke[sm=smiley36.gif]

joj ja juce sa snahom pregledam svoj neseser, bas smo pricale o sminki - kaze ima ponuda Deborah seta u CM i pocnemo o toj temi. fakat imam malo sminke, sto kazes sminkanje traje max. 7 minuta ali ako ubrojim i pranje zuba [sm=smiley1.gif]. voljela bih kad bih i ovo sto imam bolje koristila. dva odlicna Deborah ruza su mi ostala, moracu ih baciti Bog zna otkad su mi. bas vidim da sam se presaltala na Oriflame, njihova mi je maskara, puder, ruz za usne, nasla sam prelijep ruz, svjijetlo narandzasti, maltene se stopi sa usnama a daje lagani sjaj, to je jedino sto mogu podnijeti na usnama. sve mi ostalo nekako vjestacki, prejako. valjda sto sam svijetlog tena.
mozda kad nabavim ove kuglice dobijem malo vise poleta za doćerivanje [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:03:09)

Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze?

MicoTico -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:08:03)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja bih one iz avona,nesto sam na njih oko bacila.user posted image

Imala ja, meni bezbveze. Ništa ne ostaju.

Ja ih imam i OK su. Meni izvrsne za konturiranje.

henna ze -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:08:14)

kuglice iz oriflema su ekstra..preporucujem..

a cini mi se da sam vidjela na akciji u zadnjem katalogu..

ja sam imala one giordani gold....prefektne

MicoTico -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:08:31)

Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze?

Ja nisam primjetila razliku.

henna ze -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:09:19)

ja sam imala roze..

Hanady RR -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:13:01)

Avon sam dobila jednom na poklon..
samo ih proslijedila...očito sma se navikla na Oroflame dugodišnji...

faramsi sma mislila uzeti, cijena im je povoljna...
međutim odustala sam...
nije mi rkfa u 5 Km cijene jer mi zaista dugo traju da ekperimentimeš

MicoTico -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:17:10)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja sam imala roze..

Ja smeđe nijanse

palachinken -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:21:50)

Ja sam koristila iluminirajuce perle iz Avona. Imaju oni i još neke smeđkaste perle, te nisam.

Emica_sa -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:24:58)

Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicno[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.11.2013 11:25:22)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.11.2013 11:26:52)

bebacha -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:28:09)

a meni niko ne rece koliko kosta onaj bronser chocholate[sm=smiley36.gif]

ladyblue RR -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:32:24)

ja se sjajim k'o pasje mudo (imam masnu kožu) pa mi nikakvi sti iluminatori ne trebaju. samo obično rumenilo bez ikakvog sjaja. Chanel, naravno [sm=jezicek.gif]

SREĆNA -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:33:50)

Kuglice iz oriflame su stvarno super oko 20 i nešto koštaju, mada budu i snižene.Ja sam ih kupila čisto da ih imam , nešto mi se svidjele, a nikad ih ne koristim, ima im i dvije godine.
Inače od kozmetike maskara oriflame ili maybelin, puder oriflame prilagodljivi, fino se razmaže, nemaš osjećaj betoniranog lica, a nijanse su super, sjene gde koje naletim, korirstim uglavnom smeđu, ali teško nađem nijansu koja mi se sviđa ništa više, baš sam nula što se tiče kozmetike.

MicoTico -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:34:10)

IZVORNA PORUKA: bebacha

a meni niko ne rece koliko kosta onaj bronser chocholate[sm=smiley36.gif]

Ja ga dobila za poklon , a čini me oko 20 i nešto KM.

Emica_sa -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:42:52)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicno[sm=smiley1.gif]

Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajter[sm=smiley36.gif]
Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje.
A ni oni nisu nešto...ćorak baš[sm=smiley13.gif]

Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svida[sm=smiley36.gif]

Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC solju[sm=smiley13.gif]tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetli[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:44:45)

Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajter[sm=smiley36.gif]
Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje.
A ni oni nisu nešto...ćorak baš[sm=smiley13.gif]

Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svida[sm=smiley36.gif]

Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC solju[sm=smiley13.gif]tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetli[sm=smiley36.gif]

giordani gold četka iz oriflamea...predobra...douše na kuglice njihove...ja sma je kupila tek nakon 5 godina korištenja kuglica...razlika drastična u lakoći nanošenja i inače želje za nijansiranjem u prilikama

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (6.11.2013 11:46:25)

muaaa -> RE: Kozmetika (6.11.2013 11:48:44)

Poslije Mac rumenila,oriflame mi br.1.Nema zamjenu, jos kad se uz njihovu cetku koristi.....10 cista

bebacha -> RE: Kozmetika (6.11.2013 12:00:05)

cini mi se da dobri cetki ima u dm-u

palachinken -> RE: Kozmetika (6.11.2013 12:09:09)

http://www.specijalcetka.com/images/p006_1_00.png
[sm=jezicek.gif]

bebacha -> RE: Kozmetika (6.11.2013 12:14:00)

IZVORNA PORUKA: palachinken

http://www.specijalcetka.com/images/p006_1_00.png
[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>