Visnja RR -> RE: Kozmetika (6.11.2013 12:44:29)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: Hannica Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze? Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicno[sm=smiley1.gif] Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajter[sm=smiley36.gif] Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje. A ni oni nisu nešto...ćorak baš[sm=smiley13.gif] Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svida[sm=smiley36.gif] Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC solju[sm=smiley13.gif]tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetli[sm=smiley36.gif] giordani gold četka iz oriflamea...predobra...douše na kuglice njihove...ja sma je kupila tek nakon 5 godina korištenja kuglica...razlika drastična u lakoći nanošenja i inače želje za nijansiranjem u prilikama mogla si ovo napisat ranije...[sm=smiley31.gif]tražim dobru četku
|
|
|
|