mimi_2in1 -> RE: Kozmetika (11.5.2016 14:38:29)
|
hello zenice, mozda nije mjesto al trebam savjet..i kontam da spada u kozmetiku[sm=smiley36.gif] u zadnje vrijeme (par mjeseci) lice mi je kriza ziva...koza nekakva nikakva neujednacena, pocele su vec borice, iako nemam jos 30, podocnjaci ogromni, koza na njima tanka i crna haman. skontam da ne pridajem mnogo paznje toj njezi lica. nekad mi je bb krema mogla pokriti nedostatke, sad na zalost vise ne. pokusala sam i CC od nivee...al nissta. vratila sam se puderu. sad imam neki max faktor al prejak mi je za svakodnevnu upotrebu. koristim hidratantnu kremu i micelarnu vodu za ciscenje. ujutro dakle nanesem krenu, pa preko ne sminku, a uvece skinem sminku, umivanje, pa micelarna pa opet hidratantna krema. pocela sam citati po netu i zanebesalo mi se koliko nekih koraka ima..ne znam gdje ve to da kupim. kaze neki serum, gdje o da kupim, kako odredjujem koji ide? neke maske? nutritivna krema? okoloocna krema? meni izgleda ako pocnem da se mazem cijeli dan ima da provedem mazuci se. ako koja od vas ima nekog iskustva, bila bih joj zahvalna da mi kaze kako i gdje da pocnem. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|