RE: Kozmetika (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

damma -> RE: Kozmetika (30.10.2012 14:29:04)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: damma

gdje ga ima za kupitit? meni to nepoznata marka skroz..

http://www.collistar.com/

U centru grada, preko puta City Fashion.
U Merkatoru, parfimerija preko puta Lota.

ako nema u cm dzaba sve...nisam iz sarajeva [sm=smiley1.gif]

mala_sa -> RE: Kozmetika (9.11.2012 15:22:09)

Puder "Aera teint" od Vichy [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

salmy -> RE: Kozmetika (9.11.2012 21:12:57)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

gdje ga ima za kupitit? meni to nepoznata marka skroz..

http://www.collistar.com/

U centru grada, preko puta City Fashion.
U Merkatoru, parfimerija preko puta Lota.

ako nema u cm dzaba sve...nisam iz sarajeva [sm=smiley1.gif]
Imas u skoro svim drogerijama i parfimerijama.U Mercatoru Plaza nema..samo u Mercatorovim parfimerijama[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

teacher75 -> RE: Kozmetika (10.11.2012 23:08:23)

ima li neko iskustva sa trajnom sminkom obrva u salonu archy u intershopu? imaju povoljnu ponudu pa me zanima kakvi su...

bambi7 -> RE: Kozmetika (3.12.2012 23:24:25)

ima li koja zeMska da preporuci highlighter koji ne šljašti previse a da je dostupan u BiH?

salmy -> RE: Kozmetika (4.12.2012 0:12:30)

IZVORNA PORUKA: bambi7

ima li koja zeMska da preporuci highlighter koji ne šljašti previse a da je dostupan u BiH?

Imas ga u svakoj bolje opremljenoj parfimeriji...savrsenstvo

[image]http://www4.slikomat.com/11/1204/yb3-ysl-to_thumb.jpg[/image]

jasmin -> RE: Kozmetika (15.12.2012 15:10:57)

Uzeh da `procistim` ladice s kozmetikom i uvidjeh da sam,pored kozmetickih proizvoda drugih firmi koje imam,zesce ovisna o jednoj.
[img]http://img820.imageshack.us/img820/5190/006vi.jpg[/img]

bambi7 -> RE: Kozmetika (15.12.2012 15:15:11)

hehehe Avon zakon!
u zadnje vrijeme i kod mene pretezu njihove stvarcice, nemam kad da se ganjam sa djecom po dm i cm-ovima.

MicoTico -> RE: Kozmetika (15.12.2012 16:08:50)

Od Avona nemam baš ništa! A i inače nisam "vjerna " jednoj kozmetičkoj kući.
Jedino čega se nikada nisam odrekla jeste Max Factor maskara 2000 calorie i to dramatic look. Nju kupujem ni ne sjećam se od kada i ni jedna mi nije tako dobra.

Visnja RR -> RE: Kozmetika (15.12.2012 16:26:11)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Jedino čega se nikada nisam odrekla jeste Max Factor maskara 2000 calorie i to dramatic look. Nju kupujem ni ne sjećam se od kada i ni jedna mi nije tako dobra.

ovo ko da sam ja pisala...od rijeci do rjeci [sm=bravo.gif]

Hannica -> RE: Kozmetika (15.12.2012 18:01:30)

Ni ja nisam "vezana" za jedan brend kozmetike,volim da probavam nove stvari i uvjek nesto novo uzmem.Mislim da trenutno imam najvise lorealove kozmetike. Avon ne volim jer se uglavnom prodaje kataloski a ja ne volim tako da kupujem,uzivam razgledjuci po dm-u.[sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Kozmetika (15.12.2012 18:01:41)

Ja sam ju probala,ali mi ne odgovara. Imam puder ove marke i ok je. Nivea krema za lice je uvijek br.1 u mojoj kozmetickoj torbici,ali Avon prednjaci [sm=smiley36.gif].

malena sharena -> RE: Kozmetika (15.12.2012 18:24:33)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ovo ko da sam ja pisala...od rijeci do rjeci [sm=bravo.gif]

Takodje. U neseseru jos imam Max Factor ruzeve, labello Nivea (nijedno drugo), olovku za oci koju stignem, a puderi i sjene mi mogu trajati godinama koliko ih cesto koristim.
Sto se tice ostale kozmetike uvijek uzimam nesto drugo... Lush, Dr.Pasha, Becutan, Nivea, Balea, Afrodita... Jedino ne volim Dove, sva sam nekakva skliska i slipava poslije njihovih sapuna, losina i sampona.

koka i po -> RE: Kozmetika (15.12.2012 18:26:18)

Max Factor no1.
jedino njihov puder odgovara mojoj problematicnoj kozi lica.

*pcelica* -> RE: Kozmetika (15.12.2012 18:27:16)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Uzeh da `procistim` ladice s kozmetikom i uvidjeh da sam,pored kozmetickih proizvoda drugih firmi koje imam,zesce ovisna o jednoj.
[img]http://img820.imageshack.us/img820/5190/006vi.jpg[/img]

Meni od avonovih proizvoda jedino odgovara ova velika family krema mislim da je body care. Na ove body solutions proizvode sam alergicna. Odmah dobijem alergijsku reakciju tako da sve kreme koje sam dobila ili kupila u avinu sam podijelila

Hannica -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:04:42)

Da li je neko koristio chanelov puder i da li ste zadovoljni?

canim -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:20:39)

Ja sam Avon kupovala kad mi je jedna zena svracala na posao i nudila Oriflame i Avon kozmetiku i onda ja to fino pregledam i uvijek po nesto kupim, sad kako nemam nikoga da se zanima s tim i ne kupujem a od njih jedino upecatljivo mi je ostalo ono rumenilo u kuglicama i tecni puder od Oriflame.

draguljče -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:23:20)

Ja odavno koristim MaxFactor puder Lasting Performance, i najbolje pokriva, on mi je zasad najbolji. Koristim Evelin silikonsku bazu, Loreal prajmer, i nakon milion kupljenih Artdeco maskara otkrijem Maybelline maskaru Illegal Lenght koja stvarno produži i uvije trepavice. Meni je ekstra, a i cijena joj je super. Sjene uglavnom koristim Rimmel i Astor, mada imam i neke Artdeco. Ruž imam jedan jedini, Artdeco i njega stavim jednom u sto godina. Bronzer takođe MaxFactor, a rumenilo ne stavljam. Kupila sam neke kuglice iz Avona i nisu loše, ali meni nije to to.

dady -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:24:00)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja sam koristila onaj s mat efektom,jer mrzim kakd mi se lijepi za lice sve i svasta,ne znam kako se tacno zove! Sjecam se samo da sam ga masno platila! al nisam nesto posebno bila zadovoljna,malo mi je bio potezak!

dady -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:26:27)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ja odavno koristim MaxFactor puder Lasting Performance, i najbolje pokriva, on mi je zasad najbolji. Koristim Evelin silikonsku bazu, Loreal prajmer, i nakon milion kupljenih Artdeco maskara otkrijem Maybelline maskaru Illegal Lenght koja stvarno produži i uvije trepavice. Meni je ekstra, a i cijena joj je super. Sjene uglavnom koristim Rimmel i Astor, mada imam i neke Artdeco. Ruž imam jedan jedini, Artdeco i njega stavim jednom u sto godina. Bronzer takođe MaxFactor, a rumenilo ne stavljam. Kupila sam neke kuglice iz Avona i nisu loše, ali meni nije to to.

sta ti svasta koristis! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja sretna kad stavim puder i maskaru...i to jedva stignem![sm=smiley19.gif]

draguljče -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:31:15)

[sm=smiley36.gif] Dady. Vjerovala ili ne, ja se našminkam za 15 minuta. Ma sve ti je stvar organizacije, mada mi nije mrsko ustati malo ranije da bih sve stigla. [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:32:33)

sta ti svasta koristis!

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ma sve mi mozemo stici i nasminkati se tip top svaki dan,samo nam mrsko pa trazimo izgovore. I ja cesto kazem nemam vremena,ovako,onako...a umjesto da tipkam ovdje mogla sam otici srediti nokte,nasminkat se...ma da budem ko iz casopisa.[sm=jezicek.gif]

salmy -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:32:49)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jesam...meni je bio dobar...obzirom da imam jako suhu kozu koristila sam samo tecni...
sad koristim shiseido novi koje je super...ima dobro prekrivanja,nije tezak da stvara masku na licu i malkice ima lifting efekat..predobar
Mah...svi visokoselektivni puderi su dobri,samo ja stvar tvoje koze da li tebi odgovara ili ne[sm=smiley1.gif]

dady -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:33:45)

Stignem ja jedva nekako .Al za 5 min,uvijek mi stoje na vratima i cupkaju jesil,jesil?[sm=smiley19.gif]a meni mrsko skinuti,nije mrsko staviti![sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Kozmetika (20.2.2013 9:34:44)

Ja u zadnje vrijeme koristim BB kremu, ona mi taman tonira lice onoliko koliko je potrebno a nije toliko teska za lice.Maskara mi je trenutno Rimmel kao i sjajilo za usne, olovka za oci artdeco i to je to uglavnom, ono ostalo sjene,rumenila, puder i ostale djidje rijetko kad stavim.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>