bejbibi -> RE: Kozmetika (16.10.2012 11:02:49)
|
IZVORNA PORUKA: mama2884 Curke....treba mi savjet Da ne bacam mozda uzalud pare a opet da jos vise ne bi naskodila kozi...koji bi mi puder savjetovali za kombinovani tip koze,a da kada se nanese izgleda sto vise prirodno,da imaj onaj prirodni sjaj i sl....Inace mi je koza problematicna,kominovani tip je,i ako joj nesto ne godi to se odma pokaze kroz 2-3 dana...kontala sam uzeti neki lorealov..a opet nemam pojma,imali ko iskustva s lorealovim puderima i kojim....isto tako me zanimaju sjene...jeli kupujete neke "markirane" ili ono naj obicnije ( i one sa pijace)...ja nekada krenem npr na pijaci kupiti , i onda me uhvati strahnaj vise se bojim da ne naskodim kozi..a opet i ovi danasnji prozivodi u kozmet.radnjama sve je made in china....pa kome vise vjerovat....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ja bi ti preporucila oriflame proizvod peach me perfect cini mi se da zove,sa mirisom breskve krema u boji...ma meni je perfektno ..hem fino mirise nije tesko ko puder a fino prekrije nedostatke i daje sjaj ...... a sto se tice sjena ..ja kupujem sve i svasta..imam i markiranih a i onih iy pijace...nista mi nije frka [sm=smiley36.gif]....ako si alergicna na nesto onda ti i ove markirane mogu predstavljat problem,tako da maarka uopste nije mjerilo za kvalitetu....
|
|
|
|