RE: Kozmetika (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Visnja RR -> RE: Kozmetika (16.4.2013 14:11:14)

juče kupim Loreal maskaru...bezveze...
2000 kalorija maxfaktor bezbroj puta bolja (samo da se ne osuši brzo)... bacih 25 km bezveze

bebaa -> RE: Kozmetika (16.4.2013 14:15:54)

ja već treći put zaredom uzimam maybellline žutu i super mi je ali do tada mi 2000 bila zakon i odjednom mi oči počele suziti,mrvila se...kazu možda je bila stara,ko će ga znati...moradoh promjeniti i stvarno sam s ovom zadovoljna...

MicoTico -> RE: Kozmetika (16.4.2013 20:42:59)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

2000 kalorija maxfaktor bezbroj puta bolja (samo da se ne osuši brzo)... bacih 25 km bezveze

E ovak se ja zeznem, pa kupim neku koja me privuče reklamom, ali opet se vratim svojoj 2000 calorie. Meni je idealna.

mishkica -> RE: Kozmetika (16.4.2013 20:45:17)

Ja dugo koristila loreal onu u sivoj tubi 4x voluminous tako nekako, meni super pase, za duge a rijetke trepavice(moje), i nikad je nije nijedna nadmasila[sm=smiley1.gif]

damma -> RE: Kozmetika (16.4.2013 21:33:12)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

E ovak se ja zeznem, pa kupim neku koja me privuče reklamom, ali opet se vratim svojoj 2000 calorie. Meni je idealna.

ja kupila artdeco pokajah se, losa mi totalno..vratit cu se ponovo 2000..

mamabb -> RE: Kozmetika (17.4.2013 8:18:09)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Stigle moje sjene juce. Pre prezadovoljna. Sasvi malo se nanese a primjeti se bas fino. Sve stare sjene sam bacila. [sm=bravo.gif]

Ovo iskustvo sam cekala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ima li njih gdje kod nas u kupiti?

Emmy -> RE: Kozmetika (17.4.2013 8:20:44)

IZVORNA PORUKA: bebaa

ja već treći put zaredom uzimam maybellline žutu i super mi je ali do tada mi 2000 bila zakon i odjednom mi oči počele suziti,mrvila se...kazu možda je bila stara,ko će ga znati...moradoh promjeniti i stvarno sam s ovom zadovoljna...

I ja sam sa maybelline žutom pravo zadovoljna već godinama. Inače sam sve probala Loreal, Lancom, Dior, Max Factor, ali ovoj se uvijek vratim.....

mala_sa -> RE: Kozmetika (17.4.2013 11:10:55)

IZVORNA PORUKA: mamabb

Stigle moje sjene juce. Pre prezadovoljna. Sasvi malo se nanese a primjeti se bas fino. Sve stare sjene sam bacila. [sm=bravo.gif]

Stvarno ne znam [sm=smiley13.gif]

bebaa -> RE: Kozmetika (17.4.2013 11:17:34)

može li neko navesti o kojim sjenkama je riječ jer pored maskare ja koristim jedino sjenke i olovke...to je sva moja šminka i labelo ...trba mi nesto da ne blješti...ali da nije ni skroz mat...

mamabb -> RE: Kozmetika (17.4.2013 11:39:45)

na prethodnoj strani Galicia je postala pa vidi :)

bebaa -> RE: Kozmetika (17.4.2013 11:42:43)

pogledala...hvala...samo ne znam da li ima to u bbi kako neko napisa...baš ću provjeriti...sviđa mi se...

mamabb -> RE: Kozmetika (17.4.2013 11:50:11)

ja nešto u posljednje vrijeme nikako da naletim na dobre sjene. u neseseru imam i rimmel i manhattan, max factor ali nekako kao da su previše suhe
kad nanesem brzo spadnu a pola lica umažem jer onaj prah se razleti svukud po licu...jesam dobro objasnila. treba mi nešto što će izdržati i da mi ne treba kilo da stavim nego baš onako fino za posla a baš oči jednino šminkam jer su mi lijepe[sm=smiley36.gif] pa da ih istaknem [sm=smiley1.gif] bez previše šminke...

bebaa -> RE: Kozmetika (17.4.2013 11:55:36)

mamabb probaj maybelline...meni su blizu onog savršenog što tražim...i ne rasipa se po licu kad nanosiš...

Latinka -> RE: Kozmetika (17.4.2013 16:19:58)

Ja imam ELF sjene, naručene preko interneta, i daleko su najbolje koje sam ikad koristila. Ne rasipaju se i ostaju na mjestu cijeli dan. Sve pohvale

salmy -> RE: Kozmetika (17.4.2013 16:41:44)

mamabb probaj ove,mozes ih koristit kao suhe a mozes i mjesati sa vodom...imaju izor boja odlican...ovako izgledaju

http://slkm.at/5461316

Visnja RR -> RE: Kozmetika (17.4.2013 16:51:56)

salmy mogla bi nam neke savjete trikove i tajne tajnovite oko šminkanja pisati :)

zvončica -> RE: Kozmetika (17.4.2013 21:00:20)

E, ja ovo mjerkam vec duze vrijeme....cini mi se lijepih stvari ima, a i nije skupo....je l' se neko sretao sa ovom kozmetikom?

http://www.muastore.co.uk/

Visnja RR -> RE: Kozmetika (12.5.2013 13:09:18)

moram da povučem svoje riječi...navikoh se na Loreal maskaru: Loreal - Wings..
sad mi je skroz ok

draguljče -> RE: Kozmetika (12.5.2013 13:13:41)

IZVORNA PORUKA: zvončica

E, ja ovo mjerkam vec duze vrijeme....cini mi se lijepih stvari ima, a i nije skupo....je l' se neko sretao sa ovom kozmetikom?

http://www.muastore.co.uk/

Ovo je dobra kozmetika, ali ja kod nas nisam nigdje vidjela.

draguljče -> RE: Kozmetika (12.5.2013 13:15:39)

moram da povučem svoje riječi...navikoh se na Loreal maskaru: Loreal - Wings..
sad mi je skroz ok

Meni je ona srebrna teleskopic bila najbolja, ali je ne nalazim više. Sad, nakon isprobanih skoro svih, skontam da mi najviše odgovara Illegal lenght Maybelline. Baš mi produži trepavice. [sm=smiley1.gif]

Galicia -> RE: Kozmetika (12.5.2013 15:00:43)

U potrazi sam za dobrom olovkom, tusem za oci.

Imate li kakvih savjeta?

melin -> RE: Kozmetika (14.5.2013 21:06:04)

neki dan opcinjena reklamom kupi onu bb kremu od garniera uz to i protiv bora hajde rekoda probam
medjutim nista posebno probala,pomasna i stim nista ne pokriva i odustanem od nje...
reko mm uzmi koristi ti super je[sm=smiley36.gif]
juce opet vidim od loreala neku i zamalo da je kupim al strah me bi da se opet ne zeznem
imali ko iskustva s tim kremama i koja bi bila ponajbolja[sm=zmeden.gif]

melin -> RE: Kozmetika (14.5.2013 21:15:33)

inace sto se tice kozmetike koristim sve od avene i za mene je nezamjenljiva bez toga nemogu(gel za umivanje,tonik,krema i termalna voda)posto mi je lice jako osjetljivo...
od dekorativne kozmetike najvise stvari imam od loreala,deborah i chanel al ima tu i svega jos po nesto
zadnji put sam probala puder bourjois 123 perfect i starno je extra,preporucujem
kreme za tijelo loreal,garnier,nivea za svakodnevno mazuckanje a parfemske za posebne prilike[sm=smiley36.gif]
inace sam luda za kozmetikom stalno nesto kupujem[sm=smiley20.gif]

teacher75 -> RE: Kozmetika (23.5.2013 20:54:17)

gdje mi je salmy, nadam se da ce ovo vidjeti[sm=smiley1.gif]u DM-u na akciji rumenila bourjois. hvale ih da su dobra, a ne znam koju nijansu da uzmem, ima ih puno a ono osvjetljenje u radnji lose. pa rekoh, mozda ona zna koje bi mi najbolje stajalo[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Kozmetika (23.5.2013 20:59:04)

Tičer, meni su njihova najbolja rumenila. Ja imam ovo
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/makeup/complexion/blush/blush/cendre_de_rose_brune_48/6961-2-fre-FR/cendre_de_rose_brune_48.jpg

u prevodu sa franc: pepeo braon roza[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>