RE: dr. Boris Nikulin (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

novi kolacic -> RE: dr. Boris Nikulin (9.7.2012 8:48:34)

IZVORNA PORUKA: ajla86

hahahaahhah ma zeno samo se opusti upravu je muz svaku su porodili no sikiriki nece beba ostati u tebi...sto se tice potkupljivanja nista extra mu nisam dala sad neke cifre itd...flasa pica i te neke sitnice da...
mozda si ga drugacije svarila kao ja npr Sanjina...meni je Nikulin nekako ozbiljan i akd on kaze uredu je onda mora biti uredu..a kad sam prvi put otisal kod sanjina poceo mi procati kako je putovo u Spaniju [sm=zmeden.gif] divno mu bilo....kako voli hodati putovati itd itd ja ostala paf...kontam u sebi jel ovo fakat dr ili sta vec??ramjenili smo br telefona ukuco moje ime i preziome i sutra dan zahtjev za prijateljstvo na fb [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] meni je to malo suvise prisan odnos i cudan ali eto...valjda to vole njegove pacijentice.....mada ja volim Nikulinovu sjedu glavu i ozbiljnost....vidjet kako cemo provesti ovaj susret ja i Sanjin

Ne znam ja, meni nije poslao zahtjev na fcb. i nije on ukucao moj broj neg ja njegov.... [sm=jezicek.gif]
... Da ti nisi Selma Bajrami trudnice, ha, ha, ha?
Salim se naravno...

novi kolacic -> RE: dr. Boris Nikulin (9.7.2012 8:52:22)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja ciletu nisam dala ni marke, kao ni moja prva rodica i imale smo super tretman - ja carski zbog zatka, obilazio me non stop tih 6 dana koliko sam bila u bolnici, plus postedio me bespotrebnih pregleda na komisiji...rodica rodila 3 djece kod njega, sve prirodno, isti tretman...

Stvarno? Ne mogu da vjerujem, ja sam se toliko toga loseg naslusala o njemu povodom uzimanja a i bila svjedokom kada je trudnicu trebao poroditi carski u Petak i prebaci je Dekovicu jer ide na GO, a neke druge, isto zakazane za taj dan otvorio je u Cetvrtak. Cula sam od par osoba koje su ga podmazale kako im nudi da ih otvori malo ranije, prije no sto krene na GO.
Ma hajd, sta je tu je, sta mi Bog da...

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (9.7.2012 18:58:14)

IZVORNA PORUKA: novi kolacic

IZVORNA PORUKA: ajla86

hahahaahhah ma zeno samo se opusti upravu je muz svaku su porodili no sikiriki nece beba ostati u tebi...sto se tice potkupljivanja nista extra mu nisam dala sad neke cifre itd...flasa pica i te neke sitnice da...
mozda si ga drugacije svarila kao ja npr Sanjina...meni je Nikulin nekako ozbiljan i akd on kaze uredu je onda mora biti uredu..a kad sam prvi put otisal kod sanjina poceo mi procati kako je putovo u Spaniju [sm=zmeden.gif] divno mu bilo....kako voli hodati putovati itd itd ja ostala paf...kontam u sebi jel ovo fakat dr ili sta vec??ramjenili smo br telefona ukuco moje ime i preziome i sutra dan zahtjev za prijateljstvo na fb [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] meni je to malo suvise prisan odnos i cudan ali eto...valjda to vole njegove pacijentice.....mada ja volim Nikulinovu sjedu glavu i ozbiljnost....vidjet kako cemo provesti ovaj susret ja i Sanjin

Ne znam ja, meni nije poslao zahtjev na fcb. i nije on ukucao moj broj neg ja njegov.... [sm=jezicek.gif]
... Da ti nisi Selma Bajrami trudnice, ha, ha, ha?
Salim se naravno...

sad sam se shebala [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] znaci samo sam ja imala ritual taj hahahah ja sam se sa njim upoznala i on je odmah ukuco moj br i navece mi se javio kad cu na kontrolu...a zahtjev je i mene iznenadio jako..mislim nevidim nikakvu svrhu toga niti se tipkamo niti ista koji ce mi klinac da se divim sto se on ozenio na Tajlandu samo dzabe poludim.....
javim sta bude na slijedecoj kontroli hehehe nema mi mog Cileta....
ma naravno da svi voli stipu suplju sad sve lafo postenjacine mrtve....ali hajde nedaj boze besto sve bi mi davale i kapom i sakom....
sve zavisi kakav je i njima dan maje mi..kazem vam mene je Sanjin shebo...ko da smo raja ko da se znamos to godina on je prico jedno 15-20 min ja samo ko kloc klimala glavom nista mi nije jasno.....i osto mi je ko dr cudak kakva Spanija kakvi bakraci o cemu buraz pricas???

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (30.7.2012 20:11:39)

zna li koja okruglica kad nikulin je dezurni...trebo bi 1.8 na poso..a kad pocinje sa dezurama moram mu nalaze odnijeti

novi kolacic -> RE: dr. Boris Nikulin (31.7.2012 8:05:11)

Kako se sa Nikulinom dogovarate? Sad ce me preuzeti umjesto Sanjina s kojim sam se porukala. Rekao je da ce mi dati br. Nikulina. Jel se i on zove, SMS-a ili ganja kad je na UZ?

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (31.7.2012 12:36:17)

ja ga zovem
a ako ga nemogu dobiti onda nazovem jezero i kqd je on dezurni odem mu oko 17-18 sati i primi me...nema cekanja kao kos Sanjina zato mi je i drazi hahahahha

Laylica -> RE: dr. Boris Nikulin (1.8.2012 11:37:11)

Pozdrav buduce mamice:)

da li se Nikulin vratio sa godisnjeg? Trebala bih kod njega na kontrolu sa nalazima....

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (1.8.2012 20:04:39)

ja danas zvala kaze nece se vratiti prije 14.8 ako i tad bude [sm=zmeden.gif] a Sanjin Dekovic ga mjenja mislim vodi njegove pacijentice a mislim da je i on otiso sad nekad na godisnji...

magbi -> RE: dr. Boris Nikulin (1.8.2012 23:41:37)

ccccc kako to meni dr.IMSIRIJA na odmoru i rece mi da ce mi 06.08 Nikulin radit aminocintezu da se nije sta promjenilo

veeseelaa -> RE: dr. Boris Nikulin (1.8.2012 23:43:10)

i šta smo rekle? jel Nikolin tu od 6/08 il ne?

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (1.8.2012 23:49:05)

pa neznam meni tako rekli na uz kad sam zvala..nisam njega licno kontam covjek na odmoru da ga ometam..ipak sam ja kulturno celjade [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
pa ako ti je tako rekla tako bi trebalo biti...
mozda ga sutra nazovem da provjerim..ako mi se javi javit cu vam kad dolazi

veeseelaa -> RE: dr. Boris Nikulin (1.8.2012 23:51:32)

e ajd Bog ti lijepo zdravlje dao :-))
nego kak ide sa vađenjem uputnice u Skerlićevoj? jel procedura il se odmah po potražnji dobije?

novi kolacic -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 8:15:32)

Ja sam prvi put se morala pomuciti za uputnicu, jer se regularne trudnoce vode u Skerlicevoj a rizicne u bolnici. Kad je prosla ta prva uputnica, poslije nisam imala problema. Ja idem u zavod na Otoci.

chuci -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 9:44:23)

veeseelaa idi kod onog muškog dr u skerlićevoj. kod njega ionako svi idu samo po uputnice. on star samo sjedi i potpiše a sestra sve radi. očito je navikao. meni nije bilo problema da dobijem uputnice kod njega. ja sam doduše u skerlićevoj vodila trudnoću a uputnice sam uzimala sam uzimala u 9 mjesecu nekoliko puta (nisam odmah uzela onu veliku)

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 19:42:45)

ja maloprije dosla sa jezera....isla zbog bolova OPETTTTTTTTTT
uglavnom definitivno se vraca Cile 14.8 tako su mi gore rekli....
a za uputnice..aj idem vecinom posliejpodne akd je on dezurni i nikad mi nije ni spomenuo uputnicu????

veeseelaa -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 19:47:22)

IZVORNA PORUKA: novi kolacic

Ja sam prvi put se morala pomuciti za uputnicu, jer se regularne trudnoce vode u Skerlicevoj a rizicne u bolnici. Kad je prosla ta prva uputnica, poslije nisam imala problema. Ja idem u zavod na Otoci.

pa ja to ne kontam, moja želja je da vodim trudnoću na Koševu i čemu problem
i kako toliki br trudnica gore dolazi bez problema sa uputnicama a nama niko neće da istu da??? mislim stvarno ne kontam

meni je cile rekao da se javim u periodu od 5-10 avgusta, vjerovatno zbog mjerenja nuhalnog nabora??
to ga dodje 13-14 nedjelja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

veeseelaa -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 19:47:42)

ja maloprije dosla sa jezera....isla zbog bolova OPETTTTTTTTTT

kkavih bolova?

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 19:49:28)

ma ja i moja trudnoca..
priejteci prijevremeni porod,kontrakcije,nisko nosima a beba poprijeko okrenuta pa ubi u jajnike..lupa po grlicu pa imam osjecaj da sam otvorena a onda nastupe kontrakcije pa mi je veselo......

magbi -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 23:35:42)

ccccccccccc daj te mi neki broj da zovem da vidim ko ce mi radit amino onda u poneeljak koji broj sestre ramize

ajla86 -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 23:39:12)

ja nisam to radila i neznam kako to ide..
pa ko ti vodi trudnocu????
ipak ko te vodi treba to organizovati..bar ja laicki kontam tako...ako je lejla rekla da ti nikulin radi onda se trebas sa njim cuti
a ja ti mogu dati br nije frka....

Skvo RR -> RE: dr. Boris Nikulin (2.8.2012 23:42:09)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nego kak ide sa vađenjem uputnice u Skerlićevoj? jel procedura il se odmah po potražnji dobije?

Tu uputnicu ti moze dati doktor opste prakse..ja sam samo uputnicu za porod uzela u skerlicevoj...za preglede sam uzimala gdje regularno vodim karton (Vrazova)

Arminaa -> RE: dr. Boris Nikulin (3.8.2012 8:17:28)

pa ja to ne kontam, moja želja je da vodim trudnoću na Koševu i čemu problem
i kako toliki br trudnica gore dolazi bez problema sa uputnicama a nama niko neće da istu da??? mislim stvarno ne kontam

meni je cile rekao da se javim u periodu od 5-10 avgusta, vjerovatno zbog mjerenja nuhalnog nabora??
to ga dodje 13-14 nedjelja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Samo pripazi da ti ne prodje vrijeme u kojem se mjeri nuhalni nabor, 13-14 sedmica po meni je vec kasno. Mozda da uzmes uputnicu pa se narucis kod nekog drugog na UZV (ja sam recimo odusevljena sa dr. Medjedovicem).
Nadam se da me neces shvatiti pogresno (u smislu sto ova pametuje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image], kao da ja to vec ne znam), ovo je samo dobronamjeran savjet.
Pozdrav

P.S. Sad skontah da je danas vec 3. august, a ako se Nikulin vraca iza 10-og, brze-bolje ti potrazi drugog doktora da ti pogleda nuhalni nabor.

Arminaa -> RE: dr. Boris Nikulin (3.8.2012 8:19:49)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Tu uputnicu ti moze dati doktor opste prakse..ja sam samo uputnicu za porod uzela u skerlicevoj...za preglede sam uzimala gdje regularno vodim karton (Vrazova)

I ja sve uputnice uzimam od doktora opste prakse, nisam nikad otisla u Skerlicevu.

novi kolacic -> RE: dr. Boris Nikulin (3.8.2012 8:27:21)

A meni dr.opste prakse, koja je inace jako nagodna zena, rece da mi ne moze ona dati uputnicu, da su im to izricito zabranili i kad idem na kontrolu, moram da idem ginkosu po uputnicu a oni ioet svaki put upitaju sta mi je pa vodim trudnocu na Jezeru, jer se samo rizicne vode gore. Tako je na Otoci, ne znam za druge dispanzere. Tamo ima isto zavod za zastitu majke i djeteta ili kako se vec zove...

Arminaa -> RE: dr. Boris Nikulin (3.8.2012 9:08:17)

Ja sam juce bas uzela uputnicu od doktora opste prakse za pregled na Jezeru i mada nije bila moja doktorica jer je na odmoru, ova koja je mijenja mi je dala uputnicu nakon sto sam bila prilicno drska. Naime, upitala me je sto ne idem u Skerlica nego hocu na Jezero i kao nije ispravno da oni daju uputnice vec to trebaju uciniti ginekolozi u Skerlicevoj ili u nekim drugim zavodima. Kako me je naljutila, rekla sam joj da ja zelim da idem na Jezero, pa valjda imam pravo da odlucim gdje cu ici, nece me niko ucjenjivati! I dala mi je uputnicu, tako da to ocito vise ne zavisi ni od doma zdravlja vec od doktora do doktora.
Inace moja doktorica opste prakse mi uvijek daje uputnice bez ikakvog problema i pitanja.

A to sto u Skerlicevoj kazu da se samo rizicne trudnoce vode na Jezeru, onda je kod nas svaka druga trudnoca rizicna, s obzirom koji broj zena vodi trudnocu upravo na Jezeru.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>